Dålig sjukvecka och förra veckans träning

Så skulle man kunna resonera veckans kostintag.....bara en massa onyttigt och socker i en hel vecka. Igår tog sockret slut så idag blir det andra bullar, nötter och frukt och hälsosam mat!  Varför detta svullande i en hel vecka?Dels beror det på att tant röd är här och så har jag fått en jäkla seg förkylning så att jag inte kunnat träna. Har inte tränat sedan söndags och det känns fruktansvärt jobbigt, har haft panik några gånger. Än är det inte över. Halsen känns fortfarande och infektionen i kroppen är inte borta. Kände av i halsen förra söndagen direkt efter afropasset och sedan var det kört, ingen träning. Men jobba har jag kunnat göra, vart ju inte så knockad med feber som förra året. Men det SÖG big times att inte kunna gå till gymmet efter jobbet.

 I fredags vart min lediga dag och då bröt det ut, dock inte med feber men så pass att jag vart tvungen att sjukanmäla mig i helgen. Igår gjorde jag misstaget att vandra till affären.  Jag tror nog att jag stannar hemma tisdag också, lika bra. Vill för fasen bli frisk i halsen så man kan träna igen. Detta är hemskt ,att inte kunna träna. Jag gör aldrig om det misstaget att vila en hel jäkla månad bara för att någon säger att min kropp är övertränad. Jag har slutat att göra som andra säger, nu lyssnar jag istället på min kropp och dess signaler. Jag känner min kropp så väl. Veckan innan jag insjuknade vart jag så orkeslös och undrade varför i hela fridens namn det var så? Men det var såklart den sega förkylningen som vägrade bryta ut i första taget.  Snälla.....halsvirus försvinn!!!!!


Magformen  innan jag blev sjuk. Vart på god väg men nu får man börja om från början igen, typiskt. Det är så typiskt! När träningen går som bäst och man kommit in i ett bra flow så kommer de jäkla bacillerna och förstör allt!!!Nepp nya tag snart igen................Nu ska jag sova vidare, vart uppe innan sju för att duscha och tvätta håret, kände mig så äcklig.Förra veckans träning:

Måndag: intervallpass 30 minuter plus mage                              

Tisdag:  gym- rygg och bröst?

Onsdag: intervallpass 30 minuter plus mage

Torsdag: dans fuega 45 min

Fredag: intervaller lite här o där.....15 minuter crossen, 15 minuter löpbandet  10 minuter rodden   sedan mage
kv: GYM- ben o rumpa

Lördag: GYM:biceps o triceps

Söndag: afropass 45 min

Cardio: 5 pass

Styrketräning: 3 pass

Totalt: 8 pass


Övrigt : Bra träningsvecka men jag får nog låta kroppen vila mer. Muskler behöver vila för att bygga upp sig. Så nu är det slut med de hårda dubbelpassen. Dessutom har jag beställt nytt prottepulver. Proteinbutiken har ju rabatt på nutritions-produkter nu så skynda fynda!  Det blev ett Super Protein Complex, så nu skall här byggas. Självklart får man inte glömma bort kolhydraterna till musklerna, det är då de växer.


Veckans träning

Vecka 6

Måndag: dans-fuega 45 min

Tisdag: rygg och baksida axlar  50 min  plus lite rumpa (minns ej om jag körde nån cardio efter)

Onsdag: intervalllöppass 30 min  sedan mage och bålstabilitet , avslutar med 15 min rodd

Torsdag: biceps, triceps och bröst 60 min

Fredag: fm: medelgympapass med styrka     kv: ben och rumpa 40 min

Lördag: aktiv vila (hinner ej till gymmet innan de stänger då jag jobbar)

Söndag:   GYM: rumpa/ben GVT-inspirerat pass och framsida axlar  60 minCardio: 3 st

Gym: 4 st

Vila: 1 st

Totalt: 7 pass


Nöjd med att ha hunnit med 4 styrketräningspass. Kommer att lägga in mer cardio nu framöver då jag lär hinna till dans-fuegan på torsdagar wiiieee!!!!:D  Men ska försöka hålla igång med styrketräningen ändå. Börjar se resultat och det peppar en att fortsätta:D


Veckans träning!

Vecka 5


Måndag:  fm: pw 20 min GYM: bröst,axlar   pw 20 min                        kv: dans-fuega 45 min  

Tisdag: fm: intervallpass crosstrainer 30 min plus mage 30 min            kv: GYM: biceps,triceps, rumpa 60 min , 15 min efter-cardio

Onsdag: GYM: rygg,baksida axlar    60 min 

Torsdag:  GYM: ben och rumpa plus 20 minuter intervall crosstrainer

Fredag: VILA

Lördag: intervalllöpning 30 min , mage 15 min

Söndag: GYM: framsida axlar och rumpa/lite ben 60 min


Cardio: 3 pass

Styrketräning: 5 pass

Vila: 1 st

Totalt: 8 pass


Övrigt: NÖJD! Bra träningsvecka! Det gäller å passa på att köra så mycket man kan när man är ledig! Kosten däremot är jag inte nöjd med. Och funderar på att byta ut dans-fuegan på måndagar till ett hårdare pass.Det börjar ta sig med formen på axlarna:)


Fokus just nu är rumpan och axlar! Magen tränas i många övningar.


RSS 2.0