Veckans träning

Veckans träning ?

Måndag:  dans fuega 45 min

Tisdag: Gym framsida axlar och bröst samt mage 4 set x 2 övningar

Onsdag: löpintervallpass 30 min plus mage 30 min

Torsdag: biceps och triceps 50 min  plus 5 min rodd, 5 min indoorwalk -maskin och 10 minuter jogg/löpning

Fredag: Fm: tufft medelgympapass med styrka och kondition 45 min    kväll: Gym: baksida axlar och rygg 60 min

Lördag : VILA

Söndag: Ben och rumpa samt 20 minuter crosstrainern intervall


Kondition:3 pass
Styrka: 4 pass

Totalt: 6 pass


Övrigt: Är nöjd med veckan och ser framemot nästa veckas träning som lär bli 2 dubbelpass, tack vare att jag är ledig!

Tränings-funderingar

Sitter här denna kväll och funderar på om jag ska köra dubbelpass på fredag. Så fort jag är ledig ska jag köra två pass. Idag kunde jag ju gjort det. Eftrersom jag inte hinner till gymmet på lördag blir det vilodag, ogillar vilodag egentligen men eftersom jag jobbat och SÄKERLIGEN inte fått tillräckligt med sömn då jag har skitungar till grannar som SÄKERLIGEN kommer att festa, just den helgen jag jobbar, typiskt!  Gymmet stänger klockan 19.00 på fredagar,störigt. Ska även hinna med och städa och handla....så det är upp tidigt som gäller, iväg och köra ett intervallpass eller ett grupppass. Funderar på biceps och triceps imorgon samt lite cardio efter. Och på fredagmorgon- medelgympapass eller intervaller och på kvällen rygg och baksida axelpass. Och vila på lördag. Så får det bli.


Undrar hur jag ska få bort bukfettet till det här....Mycket cardio varvat med tung styrketräning är nog svaret och ENBART protein på kvällen. Yes....inte ens någon frukt på kvällen. Alltså detta gäller på vardagarna , sedan på helgen kan jag lyxa till det med frukt,nötter och lite mörk choklad.
Nepp, nu blir det borsta gaddarna och sedan hopp i säng! Jobbet kallar imorgon! Natti ^^

Tungt pass

Jag har kommit in i en kass-sömn-period och OGILLAR det! Detta påverkar min prestation på gymmet, jag vill prestera mitt bästa!  Jag drar till gymmet varje dag efter jobbet, kör styrketräning, de dagar som jag inte har enbart cardiopass dagen efter kör jag enbart styrketräning.  Idag är jag ledig och då passar jag på att köra intervallspass. Jag har varit rädd för att springa men idag tog jag mig igenom.

Dagens cardiopass: Löpintervallpass 30 minuter- uppvärmning 5 min- 10 km/h  5 min- 10,6 km/h  2 minutersintervall 14km/h  VILA 10-11 km/h  2 1/2 minut  2 minutersintervall 14 km/h   VILA- 3 minuter 10,6-11 km/h - 2 minutersintervall 14 km/h VILA 3 minuter 11 km/h  1 1/2 minutersintervall 14 km/h och 1/2 minutsintervall 15 km/h VILA 1 minut 12 km /h   sista intervallsminuten, halva 15 km/h och halva 16 km/h , Nedvarvning 2 minuter 10km/h

7 magövningar   x 4 set  30 min

Imorgon är det styrketräning- rygg och baksida axlar, drar in lite biceps och triceps tror jag för att få med hela kroppen denna vecka:)

So long!


Nya Träningskläder?

Kanske vore på sin plats för nu har jag bestämt mig för att köra regelbunden träning, trots att jag är trött i kroppen efter en heldag på jobb och trots att musklerna värker innan jag kommit fram till gymmet. Jag ska lägga mycket fokus på styrketräning och eftersom man inte kan träna mer än en gång per dag så får jag lägga till kondition efter styrketräningspasset vilket man inte bör göra om man ska uppnå goda resultat på styrketräningen. Därför kommer jag köra lätt kondition efter varje styrketräningspass om jag inte har kört enbart konditionspass dagen innan.  


Så blir det.

RSS 2.0