Oh Happy Day!

Nu äntligen börjar jag se ljust på framtiden igen. Idag hände lite roliga grejer. Det är äntligen bestämt att jag ska flytta ! Idag skrev jag på kontraktet och på fredag ska jag till banken och få klartecken sedan är det bara å köra! Ska bli så skönt att komma ifrån detta ställe, usch!

Jag hämtade även min cykel idag och den är så gott som ny, har varit inlämnad på reparation. Ett trevligt paket på posten hämtades även ut. Protein som jag beställt. Eftersom det andra paketet jag beställde har "fastnat" hos någon annan, som inte verkar vilja lämna det tillbaka till mig trots att jag lagt ut pengar på det. Verkligen schysst att göra så! Jag var tvungen att ventilera mig här. Det värsta är att det paketet som kom idag är exakt ett sådant paket som är hemma hos "någon annan". Vilket gör hela situationen påtaglig då jag ser dessa burkar......eftersom jag vet att sådana burkar fast i andra smaker befinner sig på  FEL ställe och jag vet inte när jag får tillbaka dom OM jag någonsin får tillbaka det(?!) .Nej detta stressar en så oehört pga pengarna. Jaja nu vet jag iallafall att det inte går att lita på en enda människa!
 
Träningen går bra. Jag blir starkare, lyckades göra en pullups efter ett cardiopass med intervaller igår. Snart ska jag fixa chinsen också.....jag ska .....IcanIwill!!!!! Jag har gått in för en bulkperiod och har verkligen bestämt mig för att nu ska jag bygga....Dock bara 2 månader men spännande ändå. Det skulle räcka enligt denna person som hjälpt/hjälper mig.
Dock var jag inne en vända hos budofitness idag och de är alltid lika trevliga och hjälpsamma, gillar verkligen den butiken. Köpte ett flak celsius. Så nu är man laddad med PwO.

Dagens träning var axlar, jisses vad svårt jag har att bygga axlar......liksom rumpa men det är bara att köra. Tror jag ska köra ännu tyngre än jag gjort. Jag ska inte orka ens lyfta min flaska när jag är färdig.....måste våga tyngre om jag ska få nåt resultat. Kör ju endast några övningar, max 6 övningar och max 4 set och 6-8 reps och då ska det vara så tungt du någonsin kan. Eftersom jag kör igenom varje muskelgrupp en gång i veckan så gäller det att köra helt slut på musklerna under varje pass. Nä skäprning! Tyngre! 

RSS 2.0