Time to make a change!

Usch är så varm, har varit dum nog att använda ugnen idag men det går så mycket snabbare då, att laga mat i ugn. Det sköter sig själv.

Trött på karlars beteende. Nätdejting suger! Vill träffa nån irl. Alla verkar hitta nån helatiden medan jag förblir singel. Kanske har å göra med vilken inställning man har till livet , om man är öppen för nya människor, nya möjligheter. Det går inte att vara en stängd mussla , då vågar sig ingen fram. Tro mer på sig själv, TRO på DIG själv! Du KAN Du VILL och du SKA! Du är BÄST på att vara DU!

Träningen går inte så bra just nu. Kroppen svarar inte, jag blir bara deprimerad, av styrketräningen i alla fall. Därför har jag valt att lägga styrketräningen på hyllan. Kommer fortfarande att köra ben och så självklart cardio som får mig att må bäst. Där jag känner att jag har styrka! Undvika sådant som får en att känna sig sämst i världen och köra på med sådant som man vet man kan, allt för att bygga upp självförtroendet! 

Min mage är så svullen och tror jag har PMS och snart är det dags för skitet. Är så galet sötsugen och saltsugen, brukar bli det. Jag kan inte träna just nu pga förkylningen som jag åkt på. Men den börjar bli bättre så snart så:)
Måste ta mig i kragen och boka nåt pass också......Fast det ligger en bit från jobbet är det bara ta sig iväg dit.....Kan ju alltid ta bussen, har ju sommarkortet......får passa på då för snart gäller det inte längre.
Orolig inför framtiden.....men det tar så mycket energi....så orkar inte tänka för mycket på det nu utan bara var. Nu är jag snart tillräckligt frisk att kunna träna igen!:)

Är huvudet dumt får kroppen lida

Så har man gjort det igen. Vägrat lyssna på kroppens signaler.
Hade planerat in ett träningspass imorse när klockan ringde 06.00. Börjar jobba klockan tolv så ville hinna med innan jobb. Men kroppen var så trött och jag var så trött trots att jag hade vilodag igår. Kroppen skrek VILA ! Men lyssnade jag? Näää.....jag skulle iväg och bygga rygg...trodde jag. Jag stack iväg och mycket riktigt blev det också ett skitpass. Kroppen hade noll energi.....den lilla energi jag hade tvingade jag ut ur min stackars kropp....så nu är jag i stort sätt död. Jag är så trött att jag mår illa också....När ska JAG LÄRA MIG?! När ska jag sluta stressa kroppen?!  Stackars stackars kropp.....Jag hade kunnat ta en extra vilodag idag och köra ett pass imorgon istället eftersom jag ändå inte skulle tvätta förrän klockan ett. Men nu är det som det är. Och kroppen lär inte orka ett pass imorgon när jag stressat den med ett pass idag. Skulle int förvåna mig om det blir migrän imorgon. Men nu VET jag. Jag HOPPAS att jag vet. Träning är INTE allt. HÄLSAN är ALLT! 

Imorgon är det VILA och räcker inte det så VILAR jag ytterligare! För i fortsättningen SKA jag lyssna på kroppen! Har ju bara en och dags att samarbeta med den istället för motarbeta.

Lite djupa tankar kring livet en lördagkväll

Vänskap vad är det? Det är en relation där man både ger och tar. Det handlar om tålamod och respekt. Det är något man gör sig förtjänt av? I vänskap finns ingen press och stress. Då är det ingen vänskap. Vad jag lärt mig av en vänskap, i en vänskap mår man bra, känner sig trygg, hämtar energi. Jag har erfarenhet av att det är tvärtom. Därför beslutade jag mig för att undvika denna människa som fick mig att må dåligt.

Jag hade känt en längre tid.........att den tog min energi....fast bara i det undermedvetna tills den dagen då det blev klart för mig! Det har hänt saker under denna relationen som fått mig tvivla på en vänskap. I min magkänsla har det känts som jag blivit tagen för given. Idag upptäckte jag att personen valt att avsluta vår vänskap. Lika bra det. Tyvärr så har jag lånat ut en bok som jag velat ha tillbaka men jag orkar inte......all min energi är slut. Jag är trött på pressen och stressen med träning, äta hälsosamt, jaga en förbannad form! Vem har tid med sådant när man har fullt upp med att kämpa med jobb! Först nu......går jobbet före träning! Det är en underbar känsla, en frihet....att inte känna att träningen är viktigast av allt. Förut handlade allt om utsidan.....att bygga muskler....visst gör det det fortfarande.....muskler....men inte lika intensivt. Jag tränat främst för att må bra och hålla mig i trim.  Kanske var detta avslut på denna sk vänskap(träningsrelation) en återvändsgränd till att börja förändra......hitta mig själv.....genom att avsluta, "ta bort" allt som får en att må dåligt.....Och umgås med människor som får en att må bra och göra saker som får en att må bra.

Och killar....de skulle vara snygga med stora muskler........eller....nu skulle jag kunna tänka mig en kille UTAN muskler.....en "klenis" som absolut inte tidigare skulle kunna falla för.....utan en kille med fin insida. För en människa som har en attraktiv insida blir automatiskt attraktiv på utsidan. Jag börjar inse vad jag behöver.....Nu är det bara dags att börja jobba med sina dåliga sidor också.....Varva ner och undvika jaga upp mig. Min kropp, hjärna börjar säga ifrån........Så fort jag stressat upp mig....haft en jäktig dag så kommer migrän som ett brev på posten. Därför är det nu livet säger åt mig......dags att börja leva.....dags att börja njuta.....dags att MÅBRA!

En gång till

Ja nu har jag tid över igen att skriva av mig lite i bloggen.

Ärligt talat är jag ganska uttråkad idag. Har varit iväg och tränat , hade ingen energi. Nej jag orkar inte prata om träning just nu.
 
Killar?  De är tröga.........Nu har jag gjort bort mig dessutom också när jag tog kontakt med en på jobb....via internet haha...på en dejtingsida. Vore det inte enklare att ta kontakt med denna på arbetsplatsen? Nej för han har semester just nu. Men det värsta är att han läst mina meddelande men inte svarat. Och svarar han inte så blir det bara pinsamt när vi ses på jobb sedan! Jaja...det är upp till honom! Eller så har han fått en chock av att jag tog kontakt med honom. Vad vet jag hur han tänker? Men jag har i alla fall inte raggat på honom men han kanske tolkar det så? För skriver man till någon så är man intresserad ? Usch vad mycket missförstånd det kan bli mellan kvinnan och mannen. Nu ska jag sluta analysera och se till å ha saker å göra annars blir jag knäpp. Tänkte ta mig en promenad till päronen för en bit mat sedan....
 
 
Det går bra på jobb, trivs verkligen på detta ställe och hoppas få stanna! Jag har t o m fått använda min sångtalang. Häromdagen på ett när vi hade vårt cafe ställde jag och en kollega upp och sjöng och spelade lite för de äldre.Det var uppskattat både bland kollegor och de äldre. Och jag gör gärna om det igen.
 
Nu avrundar jag här. Sömnbristen för de två dagarna gör sig påminda nu så jag orkar inte skriva mer hehe
 
 

Long time ago

Okej jag är dålig på det här med blogga. Allt har gått över till instagram men erkänner att jag saknar skrivandet. Därför ska jag skriva av mig lite nu.

Är ledig idag. Vilar även från träning, tränar numera bara 3-4 ggr i veckan. Vilar efter två pass. Räknar även in cardio som pass. Med tanke jobbet(fysiskt ansträngande plus psykiskt) man har så krävs det mer vila då!


Jag jobbar hela sommaren. Detta är nog den längsta period jag jobbat någon gång men jag gillar det! Sätter numera jobbet främst, FÖRE träning. Så var det inte förut. Jag vet, sjukt. Jag VILL ha ett fast schema JÄMT så man kan planera in sitt liv. För vad jag trivs att ha det så här, med fast schema och fast lön. Ja, ni kan nog tänka ut vad min högsta dröm är just nu. Och jag är nog inte ensam om att ha en sådan dröm. Knasigt att det ska vara så här i detta samhälle. Egentligen borde man drömma om resor, lyxliv.....men nej.....att få en fast tjänst på ett ställe jag trivs på vore högsta vinsten just nu! Avundas alla som har det.  Att få en fast tjänst eller ett längre vikariat skulle hjälpa mig på många sätt......allt skulle falla på plats och jag skulle äntligen få in rutin. Visst, även om jag går på timmar skapar jag min egna rutin för det måste jag! Men just nu är det långt tills det blir timmar igen och tills dess ska jag njuta av friheten medan andra njuter av sin semester:P
 
Idag har jag bokat tvätt, bokade egentligen på förmiddagen men tog fel på dagarna som vanligt. Fick för mig att juni hade 31 dagar. Men har en tid på eftermiddagen, är ju ledig idag ändå:)
 
Ja detta var lite uppdatering om vad som händer i mitt liv.........ingen kärlek.......än så länge.....:P
 
 
 
Bjuder på en bild från födelsedagsfirande av en vän för nån månad sedan:)
 


RSS 2.0