hemma igen....

Nu e man hemma igen men det är inte precis så man jublar.Har känt av nån slags skada i min lägenhet ett tag nu. I torsdags lovade fastighetsservicen komma på besök för att kolla upp men de kom inte. De kommer inte undan, imorgon ska jag jaga dem! Det kan ju inte vara bra att bo i ett hus med bakterier! Usch fy!
Jag vill verkligen inte bo kvar här så länge till men jag söker lägenhet för fullt så jag hoppas snart få napp.

Imorgon börjar jag jobba på riktigt, nu får jag ett schema på heltid. Det lär bli tufft och jag lär ha fullt upp vilket inte gör  något för mig. Det blir v'äl äta, förbereda matsäcken till jobbet o sedan slappa lite framför teven(om jag ens har tid till det) innan läggdags. Jag får nya vårdtagare på schemat, vissa är besvärligare än andra men det ska nog bra ändå.  Det brukar gå bra för mig tillslut.

Och det bara regnar , vräker ner stora skyfall.......det blir nog att räkna med nya översvämmningar suck, "sommaren är kort, de mesta regnar bort " som Tomas Ledin sjunger. I detta fallet stämmer det. Hela sommaren verkar regna bort.

*far away*

Kommentarer
Postat av: jennie

ja, ush det här vädret blir man inte glad av. Jag vill ha värme och solsken så man kan hitta på en massa roliga saker... får hoppas det blir ändring snart så vi kan grilla innan sommaren är slut :)

2007-07-22 @ 23:18:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0