ytlighet


Jag skulle gärna tänka mig att operera mig om jag haft råd. Operera näsan mindre framförallt.

De som tänker så är ett stort besvis på dålig självkänsla och självfötroende. Man är inte nöjd med det man har och den man är. Och detta är bara ren fakta och sanning!


Jag är inte nöjd med den jag är. Jag vill bli smalare och slankare och tightare.

Idag mätte jag min midja och stuss och jag blev inte glad över resultat. Istället för att minska har jag ökat, hur i h%¤&¤/ har det gått till???! Träningen är det inga problem med, jag tränar som en tok och ändå händer inget. Nu tror jag att det börjar röra sig med kosten. Jag måste bli mer striktare med kosten, få i mig en massa nyttig fett och protein , mindre kolhydrater. Inför nästa köp ska jag ladda skafferier och frys o kyl med antidoxidanter, mineraler, omega 3, osv.......Jag ska ALLTID se till å ha nötter i skafferier samt bönor och kikärter. Frysen ska vara full med magert kött, protein och en massa grönsaker samt bär.I kylen ska det stå en massa keso,kesella , ägg, mjölk osv. Rotfrukter istället för potatis.  Och mina måltider ska vara mindre och mycket grönsaker.  Jag ska gå upp tidigare(det lär jag göra när praktiken kommer igång) så jag får i mig alla de mål jag behöver under dagen. Maten som jag VILL ha i mina skafferi , kyl och frys lär vara dyr men jag ska nog klara det! Äter man mindre mål blir de mer mat över.

Så om jag ändrar kosten brutalt så kanske de blir en förändring. Jag håller mig ju borta från godis , kakor, glass o annat onyttigt. Och dessutom tränar jag mycket! Så vad är problemet då??



Idag har jag powerwalkat och kört lite magövningar, kände att benen behövde vila från att springa. Imorgon ska jag köra benen igen. Men i helgen ska jag vila.




Nu Är Jag På G!:D



Japp , då går vi in i vecka 3  med den den strikta kosten och träningen, dock vecka 2 (för den hårda träningen). Hård träning innebär först ett lagom tungt styrkepass följt av cardio=)


Dagens träning:  Styrketräning-bröst och triceps ungefär 35-40 minuter sedan springtur ungefär 30 minuter=)

Snart ska jag trampa iväg till AF för att lämna ett papper angående praktiken=)



Förra veckans träning: Måndagspringtur 40-45 minuter med intervaller sedan ben o rumpövningar. 
                                  Tisdag: styrketräning triceps, bröst och rygg, 35 min sedan springtur 30 min
                                  Onsdag: VILA
                                  Torsdag: springtur med intervaller 45 minuter + mage 
                                   Fredag: styrke- biceps o axlar 40 minuter  sedan springtur på 30 minuter. 
                                   Lördag: VILA
                                   Söndag: VILA

Totalt: 2 styrketräningspass  och 4 st joggingturer 

Inte så nöjd med att jag vilade 3 ggr i veckan. Men ibland får man vila lite mer än vanligt. Däremot är jag nöjd med kosten. Har inte svullat så mycket. I helgen blev det ett helt mörk choklad 70% och naturella nötter. Det blev dock lite för mycket bröd på lördagen då jag kom hem från knutsbalen sångframträdande. En kebabsallad med dressing och bröd (minus där) och så fattar jag inte varför jag tog en halv frökus med bananskivo på o ett glas mjölk nästan efter. Men sedan åt jag inte mer där. Det är iallafall bättre än det brukar:)




Nu har lunchen sjunkit lite o jag ska bege mig till AF så det blir gjort!

 
 


Tjingalong!


Vill bara ha ett jobb......

Kollar på Let's Dance och har krängt ett choklad dock med 70% kakao. Jag behövde det verkligen!

 

Mår inte för närvarande så bra. Dock är jag frisk fysiskt men inte psykiskt. Känns jobbigt och rörigt med livet. Har hållit igång med träning o strikt kost nåja inte helt stikt, får väl säga att jag haft en ätardag per vecka då jag käkar thaimat där det förekommer jasminris. Varit så extremt gottesugen de senaste dagarna vilket har berott på röda veckan. Men nu har den kommit och suget är borta. Mår faktiskt illa av att jag krängde hela kakan:S Men men så är det helatiden för mig. Äter för mycket. Därför som jag får ha stenkoll på vad jag köper hem. Är tvungen att vara strikt. Därför blir det inget lösgodis mer. När jag sedan nåt mitt mål i de minskade måtten så ska kan jag åtminstone unna mig en gång i veckan iallafall. Men inte innan dess. Fast kommer nog inte gå tillbaka till vanligt godis mer. För min mages skull.

 

Japp, då börjar snart praktiken. Skickade iväg en jobbansökan häromdagen men tror inte på nåt napp. Men mitt liv ska väl också ordna upp sig.

Till träning: Denna vecka började jag ändra strategi i träningen. Eftersom jag är så van vid de vanliga träningschemat så har jag blivit immun och kroppen vant sig.Därför får jag träna hårdare. Så nu har jag startat med att springa EFTER ett ordentlgt styrkepass. Ju mer muskler man har desto högre förbränning. Och det är underbart och känna att man blir starkare. Det ska nog gå bra. Men jag tror inte att min träning biter på mig nu när jag inte är mår helt hundra i psyket. Men det ska väl lösa sig.

 

Jag vill bara ha ett fast jobb, då skulle MYCKET ordna sig i mitt liv. Bara det att slippa denna ständiga oron om man får pengar denna månad också....usch....och alla papper som ska hit och dit.

 

Nej nu ska jag återgå till tevetittandet.....känner mig så yr.....

Godkväll!


sååå trött

Jag är så himla trött.....

Jag fattar inte varför jag är så himla trött., brukar aldrig vara trött vid denna tiden. Men det kanske är lika bra att vara det då rutinerna snart kommer in igen. Slut på alla sovmorgnar och dags för tidiga morgnar,lägga sig i tid. Tycker bättre om det. Jag hoppas bara att jag orkar fortsätta springa efter "jobbet" också. Hemskt vad törstig jag är, varför blir jag alltid det på kvällen vilket resluterar i en massa toabsök som stör nattsömnen?

Dagens träning blev en springtur i intervaller också....yey jag är på g nu! Jobbar me att få tillbaka styrkan i benen och jag är på god väg. Efter springturen körde jag benövningar. Får se hur benen är imorgon men jag ska ändå springa.
Imorgon ska jag till....soc igen o träffa handläggaren.....samt komma ihåg att ringa arbetsgivaren o tala om vilken tid jag kommer med bussen på fredag. Ja det är full rulle hela veckan. Har dessutom ett sådant sug efter god mat som thaimat och choklad....men det är dagarna innan mens. Fast jag ska bara hålla mig till bra kost så jag får resultat av träningen.


Nej, nu ska jag sova. Godnatt


I don't care!


Fan också! Åt en för stor middag eller, det visar sig senare om det är för stora måltider. Jag åt tre små potatisar och fyra stycken broccoli samt den goda lövbiffgrytan. Ska det ändå ge resultat? Jag har ju dragit ner på brödet nu. Potatis kan jag inte vara utan men äter det inte så ofta. 

Imorse blev det 40 minuters jogging med lite intervaller, mer hann jag inte då jag bokat tvätt-tid till klockan tio. Men imorgon ska jag försöka mig på hela 45 minuter. Jag vill förbränna nu!

Nu har jag tvättat klart , så skönt. Blev så irriterad på golvet nere i tvättstugan efter att jag tvättat golven. Det syns inte att jag torkat golvet! Pallar inte bry mig, jag har gjort det iallafall!

Jag känner mig irriterad, vet inte varför. Ikväll ska jag ju sjunga, då ska man vara glad! Men jag kanske behöver vila lite sådär på maten. Jag ångrar att jag åt en stor portion mat. Det var en portion iaf, så stor var den inte.Varför denna nojja?? För att jag inga resultat får nu förtiden av min träning! Nåja på lördag har det BARA gått en vecka sedan jag la om kosten. Tålamod! Vänta efter några veckor, då börjar reslutaten komma fram. Men jag ska öka tiden på mina rundor. Mina kläder SKA sitta snyggt på mig igen!




Inte så snygga bilder som jag lägger upp på mig själv. Hur vågar jag? Ärligt talat jag BRYR MIG INTE! Det är så här man ser ut , ful och tråkig som en jävla grå mus! Tunt och äckligt hår har man också!




Nu ska jag vila ilskan o irritationen av mig! Nej, jag orkar int vila, då blir man mer trött!

Ska jag ut o springa igen? Ne då är jag galen. Nu får jag lugna ner mig. Jag hoppas bara att magen kommer igång!



Bloggar som får en att må sämst!

Jag har funderat starkt på en sak. Jag tänker lägga ner med att läsa vissa bloggar. Bloggar som jag inte mår bra av att läsa. Och från och med idag tänker jag inte läsa den blogg som får mig att må sämst. Mycket pga min fixering kring vikten. Jag vill tappa en del av mitt midjemått (snackar inte om vikten längre, den är oväsentlig eftersom muskler väger mer än fett). Och jag ska lyckas med det,jag ska lyckas med på mitt eget sätt! Jag ska lyckas och få på mig mina gamla kläder som jag hade då jag var lite mindre. För nu har jag insett att man inte kan både träna samt äta som man vill när man är över tjugo år. Jag ska vänja min matsäck att bli mindre. Vänja mig med vid mindre måltider.

 

Idag är har jag fått en hel del sysslor gjorda.
Började med ett segt uppvaknande. Kollade på film till klockan tolv igår(ja det är den eviga reklamens fel att filmen slutar senare än den borde). Men jag steg upp och åt min frukost nummer ett- fil och hallon. Har hört att br minskar mjölksyran i kroppen när du tränar så det ska jag fortsätta med, att äta bär.  Sedan snörade jag på mig skorna och begav mig ut i snöyran, hade full mundering på mig också, var ju väldigt kallt och ville inte frysa. Men joggingturen gick ganska tungt. Jag flåsade mer än vanligt. Kan kanske ha o göra med kylan och alla kläder jag hade på mig. Jag tog mig iallafall igenom en trettio minuter. Imorgon ska jag ut igen, samma runda.

Sedan har jag:

*ringt till försäkrningskassan och ansökt om bostadsbidrag(gäller bara ett år till om jag skulle få)
 
*ringt till arbetsgivaren angående praktikplatsen och uppdaterat henne om att jag fortfarande är intresserad av   praktikplatsen TROTS att min handläggare på AMS inte hört av sig som hon skulle(Är mäkta förbannad på henne och det ska hon få höra den sjunde när hon är tillbaka)  till varken mig eller arbetsgivaren för praktikplatsen.

* pratat med min hyresvärd angående renoveringen.

* varit på socialhelvetet.....osv
....


Så jag känner mig ganska duktig idag, en bra feeling!












Så slutligen......aldrig mer ska jag läsa den bloggen som har innehållandes bilder på en spinkig nära anorektisk kropp!


Nu är det dags för hälsosammare liv!

Nu är jag hemma igen, hemma i mitt eget revir hehe. Har packat upp alla väskor och satt allt på plats. Rullat ut min fina nya röda matta som jag fick i julklapp samt lagt på det nya överkastet på min soffa o lagt till den röda kudden samt röda pläden. Det blev fint och mysigt:)

Har haft en skön julhelg, ätit en massa gott....ja alldeles för mycket kan jag säga. Även om jag tränat regelbundet,ja varje dag under julhelgen så har jag ändå lagt på mig. Njae, en del är säkert muskler också, självklart. Men nu har jag under en tid, testat att unna mig gottor samtidigt som jag tränar regelbundet och det funkar inte för mig. Det kanske funkar för personer som träningsbloggaren Sofi Lindberg men hon är också under tjugo. Det är en annan sak om man närmar sig 30 sträcket. Man har inte samma förbränning som man hade när man var under tjugo. Så nu ska jag köra strikt, bort med kakor och godis på helgerna och inga skräpmat heller. Nu blir det träning+hälsosam kost=beach-10! Det är vad som händer i träningsväg.

Men sedan får jag inte glömma bort sökandet/kämpandet efter ett jobb, en fast tjänst=bra inkomst och ha råd med en massa fritidssysselsättning som medlemskort på gym. Vad jag längtar efter det.  Ja träning kommer mitt liv handla om, träning är mitt liv!

I Februari blir det stambyten i mitt boende samt renovering av kök och badrum och det kommer att innebära att min hyra höjs rejält, känns inte bra men samtidigt vill jag ha mer fräschhet i mitt hem. Ska bli kul när det är över. Kan konstatera att jag får bo hos mina päron under renoveringen, hur jag nu ska fixa praktiken i samband med detta? Men det löser sig väl. Nåja, året kommer börja struligt men skönt när man fårr ordning på allt sedan. Kroppen är i form, mitt hem är lovely, och jag har rutin igen:)

Men först väntar faktiskt en massa jobb med sångkören, en massa jobb jobb med showen. Idag var det byggdag imorgon ska vi öva på koreografin samt sångtexter.....ja det blir en hektisk men ändå kul månad i januari:) Och samtidigt ska jag hålla koll på mitt hälsosamma liv samt framtida "jobbliv". Det är bara att ta et djupt andetag.

Nu ska jag återgå till teven:)








RSS 2.0