Tiden går fort och snart är julen över....

Julen firade jag med familj och släkt.

Julafton firades hos mina päron tillsammans med mormor o morfar, kalle anka, julmat, snack och julklappsleken samt julklappsdelning.
Juldagen firades återigen hos mina päron med farmor och farfar samt pappas syster med familj. Vi åt kalkon(ny tradition som pappa införde år 2006 och har blivit mkt omtyckt). Vi pratade och gjorde julklappsleken, det vart inte lika bra som förra året pga lite andra omständigheter men det är okej.
Annandagen var en redig slappedag hemma.....den spenderades med en lång sovmorgon för mig och sedan tittade vi på inspelade program och en disneyklassiker på disney channel (bara under julen har vi den kanalen) Den lilla sjöjungfrun " var min favoritfilm när jag var barn, älskade den filmen och musiken i filmen, den gav mig verkligen nostalgi.
Sedan tog jag , mamma och pappa en promenad men mamma orkade bara en liten runda medan jag och pappa tog en extra runda i snabb takt. På kvällen tittade vi på körslaget.
Idag har jag varit och handlat en dammsugare, eftersom den förra dammsugaren gick i sönder. Och ikväll ska jag titta på fortsättningen av körslaget, Blev dock chockad då de två bästa lagen enligt mig hängde löst dvs team Nanne och team Gaylia, verkligen kontsigt! Fattar inte hur svenska folket röstar när det kommer till musik?!

För övrigt: har jag varit dålig, blev rejält förkyld lagom till julen. Och efteråt fick jag en dundr ande huvudvärk och illamående på köpet som börjar avta nu *peppar peppar*  . Jag är iallafall glad att jag slapp vinterkräksjukan *peppar peppar igen* .........

Nu ska jag bara ta reda på vart och med vem jag ska fira nyår med.

En sak till:  Fick ett sms av Honom på självaste julafton " God jul på dig gumman, puss"  Hrm varför detta sms helt plötsligt....nåja....orkar inte fundera så mycket på det men det gör jag ändå. Nej ska inte skriva mer nu så skallevärken kommer tillbaka!


GOD FORTSÄTTING!

Kommentarer
Postat av: Sophia

Håller med dig om att Nanne är bra! Tur hon fick stanna:)Hejar nog på henne. Lite fuskigt att Robert Wells är med, för han är ju proffs och kommer säkert vinna bara för de. Men man vet ju aldrig:)Kram

2008-12-30 @ 13:54:47
URL: http://sophias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0