Låt mig få tända ett ljus



Jahapp , idag är det skyltsöndag. Har känt mig ganska ensam denna helg , mer än andra helger. Kanske har med o göra att det är första advent idag och att det är skyltsöndag och då ska man umgås med nära och kära.Jag har  ingen lust att gå ner alene till stan så jag firar min första advent med pizza och cola.

Det är vid dessa tider som saknaden efter en partner gör sig påmind......Fast å andra sidan har saknaden funnits där ett bra tag och jag vill bara att det ska ta slut, att jag snart ska springa på Mr Right..........men just nu undrar jag om det nånsin kommer att ske? Känns omöjligt att lyckas träffa honom när man bor i en liten stad.....Börjar fundera på att bege mig tillbaka där jag inte är ensam.....där jag har mina vänner. Det enda som håller mig kvar här är kören, inget annat!
Nästa helg är det adventsmässa med kören vilket sla bli mysigt. 


Ne, jag får väl ta och bege mig till pizzerian......hungrig som bara den nu.

GLAD ADVENT!

Kommentarer
Postat av: F - [Färdigbakad Student]

Synd vi inte bor i samma stad, då hade vi kunnat gjort sällskap på stan! Men hoppas söndagen varit ganska så okej för dig ändå! och du behöver inte oroa dig, du kommer hitta rätt! Försök fokusera på nått annat så ska du se att det löser sig när du minst anar!:) La precis in din design också som du ser!Kraaam!!

2008-11-30 @ 16:13:06
URL: http://fardigbakadstudent.blogg.se/
Postat av: Lola

Så snygg din blogg är!!

Hoppas ensamhetskänslan inte sitter i, låter inte kul att ha det sådär.

2008-11-30 @ 18:13:25
URL: http://deccati.blogspot.com
Postat av: Jennie

Vad fin din blogg har blivit! Julkänsla :) Ja det är tråkigt att ha tråkigt och känna sig ensam... synd att du inte kunde komma förra helgen, men vi får styra upp något snart igen!

2008-11-30 @ 22:08:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0