viktökning- personligt inlägg

Usch vart kommer alla kilon ifrån? Jag vill inte väga mer nu!!!! Jag misstänker att det har att göra med tabletterna (antideppresive) eftersom man kan gå upp i vikt. Vad var det som höll min vikt nere förut? Var det den andra medicinen som jag inte tar längre? Hrm, kan det vara musklerna som gör att jag väger mer? Nej! Jag känner på byxor och ser i spegeln att fläsket väller ut på sidorna! Jag mår verkligen inte bra av detta! Jag vill väga normalt-54-55kg är normalt för mig. Jag känner mig så plufsig och allt sitter runt magen.....suck! Jag sover inte tillräckligt heller men jag började öka vikt redan när jag slutade med concerta.......Men innan jag började med Concerta lyckades jag också gå ner i vikt.......och då hade jag INTE antideppresive heller så nog har anti- en stor skuld till hela viktökningen. Varför jag inte gick upp i vikt när jag åt antideppresive tidigare var pga concerta som gjorde att jag tappade kilo istället. Varför kan min kropp inte bara stabilisera sig till min trivselvikt???  Jag undviker speglar eftersom jag inte mår bra av att se mig själv....Om jag inte haft så litet huvud  hade inte några extrakilon spelat någon stor roll men nu har jag ett litet knappnålshuvud och då passar sig inte 58 kilo kropp till det!

Nä, jag ska kontakta läkaren för jag vill inte ha dessa piller längre! Jag vägrar väga mer nu!


Fast detta var innan jag började jobba och inte sova tillräckligt




Btw, jag längtar till Lördag~mys~:D

Kommentarer
Postat av: Jennie

Jobbigt när du inte trivs, kanske värt att testa någon annan medicin för att se om det är den som är boven då. Annars är väl måttband ofta bättre än vågen, speciellt om man är så vältränad som du är. Muskler väger ju mer än fett :)

2009-08-20 @ 20:58:01
Postat av: mindy

God middag gumman.Inte skoj att läsa att du inte mår helt bra..men hoppas att du får bättre medicin som inte gör att du går upp i vikt...som din vän skrev här ovan så väger muskler en del också det är inte negativt att väga en del om man vet att man är vältränad som du är..men som du skriver så det bara du själva som ska må bra av allt o inte andra.Ha en skön onsdag.kram

2009-08-26 @ 12:06:51
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: sabiina

jag går på sådana tabletter med och kan vara så för att de är svårare att gå ner i vikt suck!

2009-09-10 @ 20:12:28
URL: http://www.metrobloggen.se/joggningstjej

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0