Träna med PT?

Så kändes det faktiskt igår när jag tränade med Johan, som är PT trots att han inte är min PT;) Men kul var det att träna med en kunnig och erfaren person inom träning!:)Det kändes annorlunda men kul att bli pushad:) Han tipsade även  olika övningar som jag inte kände till och "rättade" till vissa övningar där jag tränat "fel".  En lärorik och rolig träningsstund. Trots mitt fysiska tillstånd med illamående och huvudvärk så blev det ett ganska okej pass. Jag kan BÄTTRE än så. Men var lite inställd på en "vilovecka" och då ställer allting i systemet in sig på det. Så jag kände mig inte så stark. Och träna på en banan, är inte så lyckat. Men jag såg det som en lärorik och trevlig stund som sagt och det var det.


Imorgon åker jag hem till.....blä igen. Ja, så känns det faktiskt! Har varit underbart att vara tillbaks till mitt kära malmö igen för det är här mitt hem är<3. Aldrig nånsin har jag saknat Malmö som nu. Jag SKA flytta hit! Så är det bara. Inom det SNARASTE! Så är det bara! Mitt liv är numera i Malmö och inte Landskrona. Jaja, tur jag har träningn iallafall och till helgen blir det nog besök i Hbg:) Och sedan är det midsommar efter den helgen och då blir det antingen malmö eller hbg. Och därefter Malmö igen och spelmansstämma. Sedan dröjer det inte länge förrän jag börjar jobba. Och då händer DET......det avgörande ögonblicket! Hoppas bara det inte dröjer så länge tills jag kan flytta. Nåja. Det ordnar saj alltd!

Denna vecka har jag inte brukar allvar, varken med kosten eller träning. Men det var meningen att jag skulle ha en vilovecka. För den senaste tiden på gymmet har jag varit så orkeslös i musklerna så på fredag kör vi igen! Morgonen börjar med gympapass med fav. instruktören. Sedan kör vi ben på lördag. Vila eller kondition plus styrke på söndag. Kanske ska vila och börja på måndag. Japp så får det bli. Nu har jag lite nya övningar i bagaget,känns najs!:)

Tack Johan!:)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0