Dansa pausa och sedan dansa igen......trodde jag.

Det är inte meningen att jag ska dansa denna vecka. Har kollat upp schemat på gymmet och där stod "Happengsklass" vilket jag trodde var dans för det är förklaringen på det. Jag hade verkligen sett framemot att äntligen få dansa idag , när jag dessutom fick ställa in dansen i torsdags pga jobb. Men istället var det barndans som "happeningsklass" stod för. Det var fler som hade missförstått. Och jag som trodde jag skulle få dansa i 2 timmar eller t o m tre. Fick mig en rejäl blåsning.
Jag var verkligen inte sugen på att gymma därför började jag  med 20 PW-backintervaller varav 4 minuters löpning på bandet  som uppvärmning sedan några benövningar- körde inga maskiner , bara vikter och kroppsvikt.

Sumoknäböj med viktskiva 4 set varvat med maglyft i chinshandtagen
 
Utfall med hantlar 4 set varvat med magövning flies på bänk
 
Knäböj i smithstång 4 set superset med djupa knäböj med hantlar
 
Sedan ställde jag på mig bandet och körde 30 minutersbacke intervall PW
När jag var färdig satte jag mig på en sådan cykel där tramporna sitter framåt och ställde in "fatburnerprogrammet"på 20 minuter varav en intervall i början och en på slutet. Det sved gott i rumpan och hamstring efteråt. Nöjd och SVETTIG steg jag av cykeln. Svepte en prottedrink och trampade hemåt.
 
Nu har jag käkat och duschat och ska ta mig en powernap med misarna för ikväll väntar lite trevligheter:) So long!

Kommentarer
Postat av: Emma

Låter som du haft det lite kämpigt på sistone... Men ibland får man anpassa sig efter omständigheterna och försöka göra det bästa av situationen :) Hoppas du hade en kul kväll igår!

Sv. Känns väldigt skönt att vara frisk o få träna igen. Träningsvärken är inte nådig, men även det är härlig efter att ha tvingats vila några dagar :D

Jag har kollat upp min mage ganska många gånger. Däremot var det länge sen sist nu... Men jag har aldrig fått genomgå en gastroskopi, har aldrig haft "tillräckliga" symptom... På ett sätt är det ju skönt, men på ett annat sätt lite stressande, eftersom jag aldrig vet vad det är. Magen krånglar ofta. Ont, uppsvälld, illamående, tål inte laktos, tål laktos, klarar inte för mycket fett, kan äta hur mycket fett som helst, kan inte dricka vin, kan dricka vin, kan äta godis, kan inte äta godis... Det är svårt att få någon ordning när man har så olika problem mellan dagarna och veckorna. Dessutom är jag helt bra emellanåt också... Men, om det fortsätter såhär som det varit på sistone så måste jag nog gå o kolla upp mig igen. IBS känns ju som att det lugger nära till hands. Är dessutom rätt vanligt bland svenskar om jag förstått saken rätt...

Det kan ju vara värt att testa naturläkemedel och liknande som finns på apoteket. jag har testat några, det har inte funkat för mig, men alla är vi ju olika. Så det kan ju vara ett tips till dig om du inte testat det redan.

Svar: Sv: Jo man får anpassa sig efter omständigheter, der gäller å lyssna på kroppen. Försöker tänka att man har hela livet på sig att träna:) Jo tack, det var trevligt, massa kakor haha.
Härligt att du kommit igång med träningen igen:)

Oj då det låter verkligen rörigt det där med din mage, att inte veta orsaken. Jag kan nog konstatera att jag aldrig tåler mjölk eller mjöl eller huvudtaget när jag äter nåt, kvittar vad så sväller magen upp. Men det är väl det som läkarna kallas för IBS.

Jag har testat nåt emot IBS men fullföljde inte det. Trötttnar på att vänta ut....Tror det blir läkarbesök när jag listat mig hos en läkare. Flyttade till en annan stad i Maj så har inte blivit färdig med allt:)
Cecilia Brandt

2012-09-16 @ 12:38:09
URL: http://semmla.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0