Lyckligt underliv!

Denna dag kunde varit fredag för det känns som fredag idag. Men det är det inte utan torsdag,skärtorsdag. Imorgon är det fredag och långfredag, då åker jag till malmö.Har haft lite beslutsångest om jag skulle träna imorgon eler inte och har kommit fram till att jag struntar i det. Det känns för jobbigt. Har också börjat lära mig att gå efter vad mina känslor känner om det inte är tvunget, dessutom känner jag mig väldigt trött. Det har tydligen hänt massa saker på samma gång denna veckan. Andra människor utan problematik i det neurologiska hade inte upplevt det som jag men vi är olika som personer och tur är det.

Idag har jag varit i skolan en halv lektion sedan var jag tvungen att åka hem för att passa tid til psykologen idag. Det var allra första besöket hos denna psykolog som är specialiserad på ADHD. Jag fick höra ett o annat. Jag är bra som jag är och att jag inte ska fastna vid bokstäverna ADHD, det är bara bokstäver. JAG är INTE ADHD, jag är jag och har lite problematik av symtom från ADHD men jag har en personlighet och det är den jag har med eller utan problematik, så är detta en del av mig. Jag är unik och speciell på mitt sätt liksom alla ni andra är speciella och unika på era sätt.

Man brukar höra om att man får jobba upp sin självkänsla och vissa författare kör med sina metoder som funkar på dem men det är inte säkert metoden funkar på alla. Därför ska vi göra det som känns bra och strunta i det som inte känns bra (i vissa undantag). Så lär vi känna oss själva och förstå hur vi funkar.Detta var en tanke som jag fick efter besöket hos psykologen.


En text som jag hittade i skolan:

Sluta oroa er för åderbråck,rynkor och andra jävligheter!

Livet skall INTE vara en resa ner mot graven, med målsättning

att landa säkert i en attraktiv och välbevarad kropp, utan snarare

en sladdning in från sidan med chokladkakan i ena handen och vinet i andra

och me en kropp som blivit ordentligt använd för att inte säga fullständigt utsliten

samtidigt som man skriker WHOHO, vilken jävla åktur!

Å än en gång tänk på detta:

"Har man skrattgropar i låren borde det vara ett tecken på ett lyckligt underliv"


Författare: "Janet"


Kommentarer
Postat av: Fidolin

Glad påsk till dig med, om vi inte hörs av innan!Kram!

2007-04-05 @ 18:44:57
URL: http://fidolin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0