Veckans träningTräning vecka 47


Måndag: gymmet-ben och rumpa

Tisdag: intervallsträning x3, sammanlagt 45 minuter löpning

Onsdag: biceps,triceps o bröst (kort intensivt pass 40 min)

Torsdag: intervallträning x4 i 32 minuter plus mage och bålstabilitet 15-20 min

Fredag: gym-rygg och axlar (kort intensivt pass 40 min)

Lördag: VILA

Söndag: aktiv Vila- promenad till affären plus vikt

gympass: 3 st
löpning: 2 st
promenad: 1 st
vila: 2 st

sammanlagt: 6 st

Glad Första Advent

Sitter här i min goa mysdress och njuter av lugnet och friden denna söndag. Idag har jag bara slappat, nästan. Vilar från träningen idag, men kan nog säga att jag kört aktiv vila.

Vart iväg på Bio i Lund igårkväll och såg "Devil", otäck film men gillade den ändå. Den hade ett budskap vilket jag gillade. Idag blev det sovmorgon till nio och sedan sen frukost. Körde sedan igenom med dammsugaren efter gästerna åkt och tog en snabbdusch. Sedan packade jag på mig en massa kläder och med tomma ryggsäcken och traskade iväg till affären. Skön motion. Köpte en massa avdentsfikagott som jag själv ska smaska på sedan. Lite andra nödvändiga(nyttiga) varor följde också med. Sedan packade jag ner allt i säcken och traskade hemåt medans stora tjocka flingor snö föll ner så vackert. Det vart ganska mycket träning för ben och rumpa(med den TUNGA ryggsäcken och alla matkassar i) så jag ska inte köra ben o mage  som styrka imorgon utan kör på med intervall och mage. Tror jag lägger ben och mage(styrke) på sista passet denna vecka för att inte trötta ut kroppen.

Nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar och läsa lite tidningar..myys.....Och sedan får jag börja med maten.Blir ingen julskyltning idag för mig. Inte så kul att promenera där nere utan sällskap. Nej då sitter jag här och myser i värmen istället med mina gosingar:)

Då lyser julen på ingång.....

Sitter här och väntar på att tiden ska gå. Ska ta tåget till Lund och gå på bio=) Men eftersom jag har mycket tid över tills det är dags , kan jag passa på att blogga lite.


Gårdagen:
Mycket stod på schemat för gårdagens planering,gymmet-städa-pynt och handla. Och det blir aldrig som man tänkt sig. Man ska aldrig planera för mycket för mycket kan gå fel och ställa om hela planeringen.
Jag hade planerat gym-kort och intensivt så jag kunde starta igång med städningen så tidigt som möjligt och hinna pynta i lugn o ro samt hinna till affären innan de blir mörkt. Men...vad gick fel då?

Jodå, gymmet gick som planerat. Städningen gick också som planerat fast medans kattlådan stod i vatten och vc-rent så passade jag på att börja med pyntet, började med att stryka mina julgardiner som skulle upp i köksfönstret. Medans jag höll på med det var jag tvungen att starta ytterligare ett projekt. Tog fram julstjärnan ur skåpet, något slår  emot  på stolen jag står på och ser då att sladden jag håller i ,hänger fritt med glödlampan neråt , Jaha då var det antagligen glödlampan som slogs emot stolen...Ah nej då lär de smälla. Bäst att testa om det är så. Jag tar sladden sätter i den i kontakuttaget.......medans jag tänker- "hoppas hoppas den" funkar. Jag......tänder lampan...PANG! Där small lampan och de började lukta bränt. Samma sak hände förra året.


Men denna gång har jag en jordfelsbrytare vilket betyder att all el som är "kopplat" till den släcktes ner.Så de andra lamporna gick inte heller att tända, inte i badrummet. Drog ut kontakten till den brända lampan(det var de första jag gjorde när de small) . Ringde till pappa och berättade. Han sade att jag skulle gå till proppskåpet men fanskapet gick inte att öppna. Jag höll på...försökte öppna underifrån, ovanifrån, från sidorna....den satt fast som sten. Jag ringde på hos grannen och då visade han att det skulle bara gå att öppna,luckan skulle egentligen sitta löst. Jag tackade för hjälpen(vilken hjälp?) och gick tillbaka till mitt skåp och försökte öppna på samma sätt....fortfarande fast! Då ringde jag till felanmälan och fick prata med en sur kärring. Hon meddelade dock att där skulle komma en som hjälpte eller ringde till mig. Medans jag väntade passade  jag på att ta saken i egna händer för då hade de gått upp ett ljus för mig att den satt fast och inte var låst. Jag skulle precis hämta en skruvmejsel då det ringde på dörren. Jag blev så glad och utanför stod "hjälpen"....Han fick upp luckan med ett verktyg och satte igång elen igen. Jag tackade så mycket för hjälpen och äntligen kunde jag fortsätta med mina grejer.
 Återgick till strykandet. Accepterade att det inte blir nån mysig julbelysning(förutom slingan runt tavlorna) i mitt vardagsrumsfönster och lade istället fokus på köket.När jag vart färdig med strykandet ,plockade jag fram ljusstaken till köksfönstret och när jag skulle sätta i kontakten till väguttaget såg jag då att kontakten inte passade vägguttaget. Under renoveringen bytte de ut ALLA vägguttag till moderna. Med besviken känsla av att de inte blir nån mysig julbelysning i köket, packade jag ihop ljusstaken igen. Gjorde  färdigt det sista med städningen och tog en snabbdusch.

 Därefter begav jag mig iväg till affären för att handla mat. Men vad som jag INTE planerat då vart en ny ljusstake. Tack vare att jag kollade ner i någons kundvagn och såg en ljusstake, precis en sådan jag behövde, fick mig att gå till julbelysningsavdelningen. Där fann jag en ljusstake för lagom pris. Lika mycket som en Ben&jerry glass skulle kostat, därför tvekade jag inte och lade ner den i vagnen. Jag kollade  vidare på julstärnor(men egentligen var jag livrädd för att fler glödlampor skulle smälla så det var uteslutet). Sedan hade jag länge funderat på en STOR ljusstake i mitt STORA vardagsrumsfönster.......och mitt framför näsan såg jag en HÖG elljusstake som skulle passat skitbra! Jag tvekade först på priset, fanns inget pris. Såg flera (annan sort) stora ljusstakar som gick på ett par hundringar. Nej de fick kosta vad de vill, jag vart tvungen att ha den. Jag lade ner den STORA ljusstaken i vagnen och gick till kassan för att betala. Kassörskan matade in 199:- och det lättade för mig. Sedan kom nästa problem, hur sjuttan skulle  jag kunna frakta hem två kassar med mat samt en normalstor ljusstake och en STOR ljusstake SJÄLV med CYKEL? Jag fixade det dock med en massa blickar efter mig som kollade nyfiket om jag skulle fixa det eller inte. Jag fixade det med cykeln också.

 Väl hemma packade jag upp ljusstakarna och tände de direkt....därefter satte jag igång med den försenade middagen som tack o lov gick snabbt. Sedan satte jag mig ner och åt samtidigt som jag njöt av den mysiga belysningen. Nu var min julesjäl glad o nöjd igen:)Så här blev det, mysigt va?:)


Helt slut

Det är knappt jag orkar beskriva dagens insats på gymmet. Men jag kortar ner det. På dagens schema stod det pulsträning och bålstabilitet. Sprang på löpbandet intervall x 4 i 32 min. Sedan körde jag olika magövningar samt lite rygg. Mag och rygg hör ihop. Vart helt slut efter den intensiva springturen men kämpade på med de andra övningarna, brände 340 kalorier eller nåt på bara 30 min på löpbandet. Man förbränner mer med pulsträning också är det jättnyttigt för HJÄRTAT.

Har precis blivit färdig med att tvätta fönsterna och jag orkar inte mer nu, min kropp är så trött. Behöver nog vila lite så man piggnar till kören ikväll. 

För övrigt blir jag så irriterad på killar som HÖR av sig självmant på dejtingssidorna och påstår att de är SERIÖSA (not) och efter några snackisstunder så är nån annan intressant....suck.....idioti.När man dessutom verkar ha en hel del o snacka om....förstår mig inte på dessa. Kan jag inte bli besparad sådana idioter?


Nu intar jag ryggläge i soffan och lite reklamläsning:P

Nu ska de byggas!


Idag körde jag igång de nya träningsupplägget. Fick schemat i måndags. Och igår körde jag kondition. Idag stod armar och bröst, nytt upplägg än tidigare, nya övningar. Och fy vad de sved, jag kämpade på tills svetten rann.

Den första övningen var bänkpress i smith  och den tar både bröst och triceps,vid olika övningar. La på mycket LÄTTA  vikter, för nu är jag NYBÖRJARE. Smal bänkpress i samma maskin för triceps också. Sedan övergick jag till koncentrationscurl, sitter framåtlutad med ena underarmen och armbågen stödd mot insidan av låret.Stödhanden på andra låret. Efter denna övning gick jag vidare och körde underarmscurl-grepp och underarmarna som blir tränade. Efter en sådan övning övergick jag direkt till Press från pannan -triceps. Man ligger på rygg på bänk,stång med överhandsgrepp(handflata neråt) Stabilisera skulderbladen rygg mage. Stång ovanför axelled hela tiden.Från raka armar.Överarm stilla.Böj i armbåde mot pannan. Efter denna övning åter igen till "underarmsövningen". Upprepning på varje övning x4. Sedan var jag helt slut i armarna.

Nu sitter jag här och fortfarande KÄNNS  det i armarna haha....svårt att skriva....:P 

Men så känner jag nu efterhand att jag borde kört lite mer bröst också...men men får ta de nästa gång. Imorgon är det kondtion som står på schemat.

Jag lär inte få minskad midjemått, lär inte ske....Min kropp är ju van och jag måste ta undan allt socker för att det ska ske nåt. Men men.....det ska gå ändå...det SKA gå ändå!  Kroppen behöver LITE av ALLTING! Men det ska vara roligt samtidigt, jag HAR roligt!:)

EN månad kvar till julafton idag! Ikväll är det halv åtta hos mig som följs av Bonde söker som följs av Grey's och de sexiga hunksen läkarkostym;P
Man ska bara jämföra med sig själv!


Har precis käkat en urgod middag som blev godare än väntat. Stekte upp bacon och kyckling tillsammans med vit kål,haricovert och sojabönor...kryddade en MASSA med STARK krydda, för nu ska förbränningen igång och magen ska må bra. Ska krydda maten starkt hädanefter också.  Hällde i lite creme fraich som blev över och ringlade över lite sweet and sour chili. Mums ,de blev mycket gott!

Imorse körde jag intervall på löpbandet. Sprang sammanlagt 7,71 km på 45 minuter varav 3 intervaller i riktigt högt tempo och var såå nöjd. Men så räckte det med att jag gick in på en blogg där bloggaren sprang 3 km fortare än mig o dessutom är denna rökare. Aja....jag ska sluta att jämföra mig med andra. Jag ska vara nöjd med min prestation. Jag kommer också dit nån dag, jag ska kämpa för att komma i bra löparform.


Veckans planer:

träna och så ser jag framemot fredagen då det är dags att ta fram julpyntet. Jag ska iofs tvätta fönsterna och städa också vilket är mindre skoj men det är så skönt när det är över. Och då kan man mysa med gott samvete:)

Idag har jag även fått iväg några ansökningar. Tror jag ska ringa upp den pågående "jobbet?" och fråga hur det blir. De har inte hört av sig vilket är oroväckande men men, hoppet är det sista som lämnar en.


Ikväll är det halv åtta hos mig hos norrlänningar, trevligt trevligt=) Och sedan är det Anna Anka!:) Trevlig tisdagskväll!


Bjuder på en MINDRE snygg bild:P


Veckans Träning


Träning v. 46

måndag: jogging/löpning 50 minuter  

tisdag: gym-ben o rumpa+mage  40 min

onsdag: gym-tric o bic 40 min+ cardio 20 minuter löpning(högt tempo)

torsdag: axlar 40 minuter +20 minuter crosstrainer

fredag: VILA

lördag: gym rygg&mage 40 minuter

söndag: afrodans 45 minuter


2 löpning/jogging
4 styrketräningspass
övrig cardio: 2 st
1 vilodag

Snurra snurra karusell

Varför kan det inte bara sluta snurra i skallen, denna hemska yrsel. Vet att det har med o göra att tabletterna håller på att gå ur kroppen. Så de lägger väl sig så småningom.

Nu är jag hemma från afron, det var inte superkul idag. Jag kommer inte fortsätta med afrodansen, jag håller mig till egen cardio och så styrketräningen såklart. Men när jag blivit starkare och smidigare o fastare ska jag prova på cirkelträning. 
Jag känner bara irritation just nu, när man kollar sig i spegeln och ser att det jävla fettet vägrar lossna men jag vet som sagt att tabletterna är boven i den dåliga ämnesomsättning. Tabletter ökar vikt dock inte typ amfetamin tabletter (concerta) . Då fick jag hög förbränning bara jag började träna. Men jag tänker inte ge mig. Det jävla fettet ska VÄCK och muskler ska börja SYNAS! Jag har ALDRIG tidigare haft problem med förbränning men nu har jag. Men snart så...kämpa kämpa!

Till råga på allt har jag fått en stor och fin röd jäkla finne i fejjan, så lagom roligt. Men jag ska torka ut den med stiftet jag har, die die die!!!!

Jag åt för nära passet också, så magen blev alldeles full när jag började hiva i mig en massa vatten då jag törstade nåt fruktansvärt under passet idag. Allt vatten bara samlade sig i magsäcken, kluck kluck....o magen blev svälld suck:(

Nej nu ska jag försöka göra det bästa utan denna kväll och bli på gott humör igen.


Här sitter jag

I min ljuvliga mysdress, inte gjort nåt, bara käkat frukost och sedan ett mellis. Sitter och läser bloggar och tjötar me lite folk på MSN. Ska bara slappa fram tills jag ska iväg på afrodansen, ska bli himla kul, sedan ska jag bara ha myssöndag efter det:)  Ska snart käka lunch och hinna med ett mellis, nej får nog ta en rejäl lunch istället vid tre......

Måste sätta på mig linserna också, jobbigt att se annars men samtidigt sitter jag vid datorn och då går de bra med glasögon. Shit har en massa frukostdisk också...aja än så länge är det lugnt med tiden.

Sov alldeles för länge idag pga att jag var tvungen att torka upp efter kattens nerpissande....han sitter INTE ner när han kissar och det är så ooootroligt enerverande! Störde min sömn då jag jagade upp mig. Vaknade sedan av ljuset vid åtta och kattens jamande men valde att sova vidare så jag har ork till träningen i eftermiddag. Dessutom är det bara en slappardag för mig idag.

Nu ska jag iallafall gå och städa upp lite i köket och sätta på mig linser så att jag ser bättre=)
Bild taget hos päronen förra helgen, jag och Molle(han som kissar och väcker en när man vill sova)Ha en fortsatt MYSIG söndag!

Mysiga lördag

Usch har varit skallevärk i några dagar och inatt var det jobbigt. Men imorse tog jag en tablett till frullen och begav mig till gymmet o sedan hade jag ingen skallvärk fram tills nu....nu börjar den igen. Jag tror de har med mina ögon. Har suttit vid datorn med linser och det är inte bra.

När jag kommit till gymmet och skulle byta om till mina jympadojjor kommer jag på att de ligger kvar HEMMA i frysen, tusan också. Jag hade INGEN lust att cykla tillbaka och hämta dem så jag fick snält gymma i sockor. De gick väl okej men jag glömmer dem inte fler gånger. Strumporna var helt svarta efteråt men de blev tvättade.

Dagens göra: Gymmet- körde kort och intensivt pass rygg och mage sedan orkade jag ingen cardio. Tvättat. Trampat till affären och köpt de där GODA kakorna som jag ska ha till kvällskaffet:) och sedan har jag läst bloggar. Det blir en lugn och skön hemmakväll, mys. Städade igår och tvättade idag, slipper sådant imorgon, skönt. Blir en lugn och skön söndag med inslag av lite träning i form av afrodans! Ska bli kul. Var sjuukt längesedan jag var där.

Jag har funderat på ett nytt träningsschema då jag hört att man inte ska köra styrke och cardio tillsammans eller direkt efter varandra. Om man är ute efter optimala anabola resultat ska man istället schemalägga styrke och cardio så långt som möjligt ifrån varandra. Så detta borde väl funka istället- Eftersom jag både är ute efter att öka muskelmassa samt tappa fett kanske de funkar med att köra varannan styrke och varannan cardio. Så  när man väl ska köra styrke så kör man ENBART styrke och lägger ner ALL sin energi på den och likaså med cardion. Tror de kan bli bra. Eftersom jag inte har lust att träna FLERA ggr om dan, de funkar inte för mig. Nog har jag tid men jag vill vara förberedd ifall de dyker upp jobb.


Nej nu ska jag återgå till lördagskvällsmyset=)Kära onsdag

Är det bara jag som tycker om onsdagar? Då halva veckan gått och tre dagar kvar till fredag (den allra bästa dagen på veckan). Jag njuter av onsdagar, lika mycket som jag njuter av fredagar.

Nu sitter jag här med julmusik i bakgrunden, myys. Får sådan julkänsla när det är grått och disigt ute. Är nyduschad och nytränad och käkat lunch. Nöjd med dagens insats på gymmet- körde biceps och triceps hårt o när de kändes pumpade så var det dags för löparbenen att göra sitt på löpbandet. Ställde in tiden på 40 minuter varav 10 minuters intervall. Vart nöjd när jag sprungit 5 km på 21,3 minuter. Allt som allt....blev nästan 7 km , 300 nåt kalorier förbrukades. Kroppen klarar av mer än psyket tror!


Igår vart jag en vända till malmoe för en jobbintervju vilket gick bra. De ska kontakta mina referenser  men det ska nog bra eftersom jag vet att de bara har gott att säga om mig. Men jag hoppas och tror inget.
Efter intervjuen tog jag mig hemåt igen, åt snabbt och trampade sedan iväg till gymmet. Usch magen var så uppblåst igår, det blir den alltid på kvällen. Platt på morgonen och ballongmage på kvällen. Drog på mig en t-shirt för att dölja ballongen. Sedan betade jag av ett benpass på alla möjliga vis. avslutade med lite ,mage och rygg.

 

Ska sätta mig och mysläsa lite skvallerblaska, fick nya häntextra idag:)

 

Har en sak som bekymrar mig, när vet man att man träffar den rätte? Det är ju så att de ska kännas rätt från början på nåt sätt och gör det inte, då kan det inte vara den rätte.


Veckans Träning


Måndag: gym lite lätt axlar och springtur på 30 min

Tisdag: gym intensivt pass ben o rumpa o mage

Onsdag: gym  intensivt pass bic o tric o sen springtur 40 min

Torsdag: aktiv Vila  powerwalk 60 min

Fredag: gym bröst,rygg och mage plus 20 min  löpning (ganska högt tempo)

Lördag: VILA

Söndag: VILAgympass: 4 st
löppass: 3 st
powerwalk: 1 st
Helgen och min födelsedag
Fredagen: Firandet blev inte förrän på kvällen. Blev hämtad på em/kvällen, En snabb kaffefika hos M och sedan åkte vi ner till stan och åt en himla god (godaste på länge) plankstek med persiljamos,lätt stekta haricoverts inlindade med bacon, så gott....champinjoner,tomat....beasås....osv... Oxfile'n var perfekt! Så gott. Synd att jag inte tänkte på att ta foto på konstverket men hungern tog över :P 
Till efterätt blev det en god chokladig kaka, lite tryffelchoklad...med hallongrädde till. Lika fint uppdukat det och missade kameran där med.
Med mätta magar begav tog oss till bilen, ut med en promenad med hunden o sedan hyrde vi en film, som var otroligt seg.....Orkade inte alls fortsätta kolla. Blev natten istället.

Lördagen började som alltid med en god frulle, havregröt,äpplemos,kaffe och en god macka.  Efter några timmars fix med mitt utseende så tog vi bilen till stationen och därefter blev det tåget till danska köpcentret Felds.

Fields är ett STORT varuhus med en massa olika spännande affärer, både kända och okända....matrestauranger.
Vi intog varuhuset med en lunch på KFC Kentucky Fried Chicken. Ett amerikanskt matställe. Menyn blev chickenuggats, kyckling,majonäs och en stor stripes. Vatten till dricka iallafall. Sedan gick vi i affärer, en fin kostym inhandlades på Bertoni, fortsatte till Esprit och där blev det en tröja,en kavajjacka,t-shirt. Inget dock till mig:P Men de var kul att vara lite smakråd.  Efter några timmar i affärerna blev det en god fika på Kagahuset, en STOR smarrig kanelbulle med nougatkräm på och en kaffelatte. Med mätta magar återigen fortsatte kikandet i affärer tills vi kände att de var dags att bege sig hemåt för hundens skull.  
Kvällen  tillbringades med hämtmat och avslutades med en film.

Söndagen blev sovmorgon, sedan frulle och iväg för att handla lunch.....En god lax och en goood hemlagad mos:) När det trevliga sällskapet åkt hem städade jag lägenheten lite lätt och sedan slappade jag resten av dagen.


Summan av kardemumman: Mysig helg, lite stressigt emellanåt, det förklarar tröttheten bakefter.


Bild från den mysiga restaurangen....
Nej usch......KBT nästa?

Usch, de där chokladen igår var rent av onödigt. 
Det resulterar i skallebank idag. För mycket socker. Sedan så köpte jag fel äpplemos igår. Skulle köpt Björnekullas ekologiska istället för ICAS , massa tillsatser i ICAS. Köpte fel äpplen igår, var för mjöliga suck. Har inte råd att slänga ut pengar,
Helgens intag av onyttigt:

chokladkaka med hallongrädde i fredags
lördag: Kentucky Fried Chicken-mat......friterade kycklingbitar plus pommes. En latt och en STOR kanelsnäcka till fika.
Söndag: 3 stycken choklad......2 st guldnougat och ett lakrits-center.

Helgen fick för mycket intag av snabba kollisar och så ingen träning=dålig kombination.


Dagen har börjat kasst men den är inte slut än......Måste göra mig iordning nu, ska iväg på instruktionsmöte av maskiner på gymmet, sedan blir de en massa samtal. Ska iväg o köpa kattmat. Hoppas på en spingtur ikväll eller eftermiddag istället då.


Har annars haft en mysig helg, skriver mer om det senare!


Dagens Träning


Idag tränade jag mitt sista pass denna vecka. Nu ska jag bara koppla av i helgen, må gott, äta gott (inte FÖR mycket, finns nog ingen risk dock, sällskapet är lite hälsofreak:P)

Det blev lite 3 övningar rygg och 3 övningar mage.......träningsvärken i magen har btw försvunnit.  Efteråt sprang jag 45 minuter, hrm....hur långt de blev? Vart väl 7 km eller nåt. Tiden är viktigast just nu iallafall.Och lite intervaller blev det. Nu ska benen vila hela helgen.
Hrm med tanke på hur många inlägg som handlar om träning, borde jag göra om denna blogg till en träningsblogg. Jag funderar starkt på det. 


Nu får jag fixa det sista så jag är klar när min skjuts kommer:) Tycker bara det är så jobbigt att lämna snuttisarna hemma över natten:(  

Veckans träning:

Måndag: löpning runt en timme
Tisdaggym: ben och rumpa plus mage
Onsdag: gym: biceps och triceps plus 30 minuters löpning
Torsdag: gym: axlar o bröst 60 minuter
Fredag:gym: rygg o mage plus 45 min löpning
Lördag: VILA
Söndag: VILA
Happy Birthday 29 Years!

Idag är det 29 årsedan jag kom till världen..........Shit.....ett steg närmare "tantåldern"....

Denna dag ska jag fira med träning, mysigt sällskap och god mat:) Det kan ju inte bli bättre än att fylla år på en fredag!:D

Nu har jag käkat frulle, ska bara låta maten smälta och sedan drar jag till gymmet för sista passet denna vecka.Mage och Rygg står på schemat samt en 45 minuters löpning på löpbandet....eller jogging. Får se vad benen pallar. Sedan ska jag bara VILA hela helgen. Jag är nöjd med träningschemat denna vecka, det var längesedan jag tränade så här mycket. Men det kan vara bra med variation och vila för att musklerna ska få en chans att återhämta sig.


Have a grrreat friday folks!Lite dagens....och jullängtan

Godkväll, hemma från kören och inte ett dugg trött. Kan nog bero på kaffepausen...ajaj JAG ska inte dricka kaffe för sent på kvällen.  Nu har jag slängt i mig lite nötter och tagit en värktablett emot menssmärtan.


Dagens: Gymmet på morgonen, körde axlar och bröst. Blev runt en timme, whoops! Sedan städade jag , dammsuga,tvätta golv och damma o sådant. Eftersom jag åker bort fredagen till lördagskväll så vill man ha rent och snyggt när man kommer hem igen. Om inte busungarna stökar till alldeles för mycket.

De spelade en Amy Diamond-låt på gymmet idag och den satt kvar i skallen när jag kom hem. Så jag var tvungen att leta upp den på spotify. Fick då fram en massa andra låtar med Amy Diamond bla julsånger. Satte igång en och fick jullängtan.......Sedan var jag tvungen att sätta igång Josh Groban-jullåtar...speciellt "I'll be home for christmas". Och den om nåt ger juuulkänsla.....Så nu fick man litre försmak på julen hihi.

Nej jag börjar känna mig lite trött nu.....Ska nog gå och borsta o sedan lägga mig för att slöläsa lite. Imorgon är en viktig dag, hihi..........Dagen börjar såklart på gymmet, hoppas mina ben orkar att springa imorgon.Dagens outfit


träningsvärk ,gårdagens, luriga telefonförsäljare

Godkväll, idag är det lill-lördag. Det är faktiskt min favoritdag i veckan för då är det myskväll framför teven-"Bonde söker fru" följt av "Grey's".

aj aj aj min mage, det var längesedan jag hade sådan träningsvärk i HELA magen. Tränade ju magen ganska rejält igår- situps på balansboll, fällkniv, sneda magövningar och avslutar med plankan. Känns idag kan jag lova!Tänkte köra magen imorgon igen men får se...annars blir de på fredag.

Har varit iväg en stor del av dagen.....Gymmet på förmiddagen och sedan hem för att vila ut lite innan det är dags att bege sig iväg till sochelvetet och träff med handledaren. Hur det gick? Okej, han ska ställa mig i kö som sökande för praktik. Ja, praktik är enda lösningen just nu. Ska själv leta upp en praktikplats. Dags att lägga in en högre växel på jobbfronten. Nu brinner det i knutarna.

För övrigt HATAR jag telefonförsäljare!!!! (Sådana som står i varje varuhus och smilar till sig kunder som vill byta abonnemang osv).Annars längtar jag till helgen, allra mest till fredagen för vad händer då tro????;)
En bild på gårdagens outfit.....


Vad Vore Livet Utan Träning?Denna underbara känsla då man väcker alla muskler i kroppen, de GLADA hormonerna bildas, man blir piggare och gladare. Man känner sig fräschare och man KÄNNER att kroppen mår bra.Den är lugn efter ett träningspass. Det varierar mellan hårda och lagom hårda pass....ibland kan man rentav köra ett lite lugnare tempo Men all träning räknas. "Den bästa träningen är den som blir av". Om det så handlar om promenader, cykla, springa eller styrketräning så mår kroppen  bra av att röra på sig. Själv föredrar jag hård träning eftersom min kropp svarar så bra efter det. Det är beroende på hur vältränad man är, hur van man är.
Är hemkommen efter ett ännu underbart träningspass. Det blev fokus på ben och rumpa och magen idag. Jag avstod från eftercardion eftersom jag cyklade hem. Nu väntar jag på att potatisen ska koka färdigt så man kan slänga(tugga) i lite käk och sedan blir det cykeln till affären(den som ligger längst bort). Inte roligt att cykla i detta ruggiga höstväder men det behövs fyllas på med mat. Dock har jag knappt råd till mat,är det inte klokt? Socialen och deras jäkla regler! Jag VILL bara ha ett jobb. Söker och skickar iväg hit och dit.
Igår träffade jag min handläggare på AMS och beslutade för hur jag skulle göra. Det kändes väl okej. Jag skulle leta upp en praktikplats.


Nej, nu tror jag att potatisen är färdiga, dags för käk, sedan snabbdusch o fix! Hoppas jag hinner med och tvätta idag. Har ett enormt tvättberg nu:(RSS 2.0