Mysiga lördag

Usch har varit skallevärk i några dagar och inatt var det jobbigt. Men imorse tog jag en tablett till frullen och begav mig till gymmet o sedan hade jag ingen skallvärk fram tills nu....nu börjar den igen. Jag tror de har med mina ögon. Har suttit vid datorn med linser och det är inte bra.

När jag kommit till gymmet och skulle byta om till mina jympadojjor kommer jag på att de ligger kvar HEMMA i frysen, tusan också. Jag hade INGEN lust att cykla tillbaka och hämta dem så jag fick snält gymma i sockor. De gick väl okej men jag glömmer dem inte fler gånger. Strumporna var helt svarta efteråt men de blev tvättade.

Dagens göra: Gymmet- körde kort och intensivt pass rygg och mage sedan orkade jag ingen cardio. Tvättat. Trampat till affären och köpt de där GODA kakorna som jag ska ha till kvällskaffet:) och sedan har jag läst bloggar. Det blir en lugn och skön hemmakväll, mys. Städade igår och tvättade idag, slipper sådant imorgon, skönt. Blir en lugn och skön söndag med inslag av lite träning i form av afrodans! Ska bli kul. Var sjuukt längesedan jag var där.

Jag har funderat på ett nytt träningsschema då jag hört att man inte ska köra styrke och cardio tillsammans eller direkt efter varandra. Om man är ute efter optimala anabola resultat ska man istället schemalägga styrke och cardio så långt som möjligt ifrån varandra. Så detta borde väl funka istället- Eftersom jag både är ute efter att öka muskelmassa samt tappa fett kanske de funkar med att köra varannan styrke och varannan cardio. Så  när man väl ska köra styrke så kör man ENBART styrke och lägger ner ALL sin energi på den och likaså med cardion. Tror de kan bli bra. Eftersom jag inte har lust att träna FLERA ggr om dan, de funkar inte för mig. Nog har jag tid men jag vill vara förberedd ifall de dyker upp jobb.


Nej nu ska jag återgå till lördagskvällsmyset=)











Kommentarer
Postat av: Malin

Härligt! Hoppas du gillar dom lika mycket som jag gör :D

2010-11-20 @ 20:02:07
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Malin

Vad bra! Och jag vet, dom är syndigt goda. Men lite extra kalorier har ingen dött av. ;)

2010-11-20 @ 20:38:57
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Karin

Låter toppen.. och bra plan där:)

Hoppas du har en bra helg:)

2010-11-21 @ 04:09:33
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Karin

färgerna tillhör faktiskt presenterna jag fick av robert när han kom hem från hong kong;) visar senare

2010-11-21 @ 04:18:36
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0