syg?

Bara på morgonen, jag hade migrän imorse så jag stannade hemma från jobbet idag eftersom jag trodde det skulle bli värre, så illa som det var den gången då jag skulle repetera på sångshowen med kören. Det förvärrades och min körkamrat fick köra hem mig. Sedan har det hänt en gång då jag skulle jobba (den tiden jag jobade i sverige). Jag fick gå hem för jag klarade inte av, huvudvärken och illamåendet var så illa. Därför trodde jag att det skulle bli samma känsla denna gång men det blev det inte. Kanske för att jag sovit bort det nu.
Nåja ja....Jag har kommit igång med mina promenader nu, hela förra veckan tränade jag utom söndagen....Denna vecka ska jag försöka att få träning alla dagar utom en.

Så här har veckans träning sett ut:

måndag: powerwalk 55 min
tisdag:powerwalk 60 min
onsdag:powerwalk 55 min
torsdag: aerobicdans och styrketräning 45 min
fredag:powerwalk 75 min
lördag: sprang 45 min + mage
söndag: VILA


Sedan försöker hålla strikt kost, nåja det spårade ut lite i lördags men jag tar igen det med träning.


Denna dag när jag är hemma från jobb så ska jag ÄNDÅ ta min promenad, det är ju bara en promenad. Jag ska ju till jobbet imorgon.

Jag måste skriva ner vad som händer denna vecka:

Måndag, dvs igår gjorde jag detta: handla, tvätta, promenad, tvätta, matlagning, duch, sova

Tisdag: idag är jag sjuk...men ska promenera i eftermiddag

Onsdag: jobba, promenad, planera för körhelgen

Torsdag: jobba, anställningssamtal i danmark, KANSKE promenad lr springtur, vetrinären med kisarna(dags för vaccination).

Fredag:  jobba, KANSKE springtur eller promenad (beroende på om jag hinner) sedan åker jag till körhelg
Lördag: körhelg 
Söndag: körhelg

Nu ska jag vila lite till
Söndag
Och så var det med det.....

Idag skulle jag bli mer hälsosam och skippa det onödiga sockret men vad händer? Pratar med min mamma i telefon i förmiddags för att vi skulle bestämma tid när de skulle komma på besök. Då berättar jag att jag nu har godisförbud och mamma säger- Då kanske vi inte ska ta med det vita chokladet med nötter?? Var hon tvungen att berätta det?? Det hade ju jag glömt bort. Jo självklart ville jag ha chokladet men jag kan ju spara det. Men så tänker jag efter .......kommer jag att klara ha det liggande hemma? Nej! Och så hade hon med sig en rulltårtabit som slank ner direkt efter middagen. Sedan har det blivit kaka, och nu har jag krängt det halva chokladet. nu mår jag illa. Men jag tog en powerwalk imorse. Imorgon ska jag promenera igen! Jag ska powerwalka varje dag efter jobbet, bara köra konditionsträning en timme varje dag. Och så ska jag så smånimgom lägga av med sockret. När detta sockret är slut så är det slut! Jag vill inte ha mer!


Så är det färjan ikväll:)Nu ska de överflödiga kilona bort!

Idag börjar jag mitt hälsosammare liv. Hösten har kommit och vad passar inte bäst som att träna då? Nu är det verkligen slut med allt slisk och snaskande och nu ska jag ta min självdisciplin tillbaka! Nu kör vi med nötter och mörk chokla på helger.....Jag vet att jag detta förra veckan men NU menar jag det verkligen. Nu har jag haft en hel vecka med onyttigheter VARJE dag och det hade jag som en start på det nyttiga! Jag ska äta mindre snabba kolhydrater som jag gjorde förr.....Mycket fisk, frukt och grönt!:) Nu kör jag!

Hade jag haft en chans till att gå på gruppträning som bodycombat, aerobicdans osv så hade jag MER än gärna gjort det men först måste min ekonomi stabilisera sig. Nu får jag nöja mig med hemmagym, jogging/löpning(ska fixa riktiga skor)powerwalks, styrketräning(ska fixa riktiga vikter). Men till en början kör med powerwalks VARJE dag efter jobbet, får ändå så pass mycket motion på jobbet då man cyklar MYCKET! Så rumpan är jag dock nöjd med hehe.


Jag drömde om precis allt möjligt inatt och alla möjliga människor som var inblandade haha. Men nu ska jag betala räkningar så jag får koll på min ekonomi denna månad.

Sedan väntas dusch och uppröjning, ska se om jag hinner ner till stan och beställa klipptid innan jag får besök av mina föräldrar!

Ha en bra måndag!

Måste ändra min design!

Det är ju inte klokt! Sommaren är nästan slut och jag har haft detta jultema under hela tiden haha.:P

Därför är anledningen att jag inte uppdaterar min blogg regelbundet då jag inte trivs med mitt liv för tillfället. Jobbar som fanken på att vara nöjd med min kropp men det är jag INTE! Och jag ska tillbaka till min trivselvikt så fort saker och ting lugnat ner sig på jobbfronten men nu gäller det att hitta ett arbete så man kan överleva!  Det blev ju varken förlängt eller fast anställning , hade vissa dispyter med chefen men nu har det ordnat upp sig med det iallafall. Jag har fortfarande inget jobb efter den siste september men jag har fått lite inspiration vart jag ska leta.
Det är så jäkla stressigt med att leta jobb, vill ju inte hamna på socialen igen!

Idag har jag städat hela förmiddagen. Träningen ligger på is också men tar förmodligen och sätter igång med den nästa vecka och då ska jag hålla mig till powerwalks varje kväll och se om det ger nåt resultat, får ju lite(eller MYCKET) motion på jobbet också, hela dagen. Men trots detta går jag inte ner. Tror det är de jävla pillerna, visst ja, jag skulle ju ringa den jäkla läkaren. Måste göra det nu!:O

Jag har ett enormt sötsug, inte så mycket efter godis utan mer kakor och sådant som man kan dricka kaffe till, har blivit stor kaffedrickande!:O  Det hälsosammaste alternativet är också det dyraste och jag har inte ens betalat räkningar för denna månad, fan det bir inga pengar kvar till nöjen. Har inte handlat kläder på skiiiiitlänge! Men men det är ändå inte lönt när man har en vikt som man inte trivs med så allt det får vänta. Men klippa håret får jag göra. Sjukt längesedan.


Usch vad jag är hungrig, väntar på att kycklingen ska bli klar! Men nu ska jag banne mig ringa läkaren!

So long!


RSS 2.0