Veckans Träning


Vecka 12:

Måndag: Intervalllöpning 30 minuter plus mage 20 minuter

Tisdag: Fm: Gym Bröst/Rygg/triceps  60 min  kv: Dans-fuega 45 min

Onsdag: Intervalllöpning 30 minuter plus mage 20 min

Torsdag: Gym: Biceps,axlar,mage 50 min

Fredag: Löpning 45 min varav intervall 30 minuter, 15 min löpning/jogg plus mage 30 min

Lördag: Gym: Ben/rumpa/ lite armar /lite mage 60 min

Söndag: VILA


Löpning: 3 st
Gym: 3 st
Dans: 1 st
Vila: 1 st

Totalt :7 pass




Väntan?

Goddagens Lördag.

Japp, det var tänkt att jag skulle på en "dejt" idag men personen verkar inte höra av sig idag. Han undviker nog. Eftersom vi båda kände, eller han kände att vi inte hade så mycket gemensamt då han är GLAD för att festa. Hade jag vetat att han skulle dissa dejten så hade jag planerat in nåt annat. För fan vad tråkigt det är att sitta ensam i sin lägenhet och vara osocial:S  Tycker bara det är dålig stil att han inte hör av sig, bara undviker att höra av sig. Först var han så haj på att ses sedan har det bara svalnat från hans sida. Jo men då gör det detsamma för min del. Äsch  Blev redan besviken då han ändrar sig "typ" och säger att han bara har tid o ses på dagen eftersom han ska ut(och festa) på kvällen med sina polare för de vill fira hans nya jobb.Så intresserad var han.  Äsch, skit ihonom. Ooops nu dök han upp på MSN, han hinner ej träffas idag. No shit sherlock Holmes?!

Gymmade imorse, lite av varje-ben men mycket fokus på rumpan. Den börjar försvinna:S OGILLA! Det blev iallafall 4 st djupa knäböj i smithmaskinen, 4 st utfall med hantlar. Sedan körde jag lite armar, lite axlar, lite biceps och så 4 st vadpress och avslutar med masken typ.....på flowmatta, träning för magen. Sedan traskade jag hem. Fick låna en bok om olika gymövningar av en instruktör på gymmet. Skit bra bok. Ska väl ägna resten av lördagen till att läsa i den. Vill ju lägga mer träning på rygg, vill lära mig mer om muskler och vad de heter och hur de fungerar osv. Så snyggt med en stark och vältränad rygg samt axlar.


Hoppas på nån bra, spännande film ikväll. Nu blir det att tvätta av sig sminket och hoppa i myskläderna och invänta kvällen.



Fina Fredag

Ja, sov väl inte det bästa som vanligt. Men morgondagen bjöds på besök av finaste hantverkare(som dessvärre är upptagen:() som skulle fixa till dörren (IGEN?) Men det behövdes inte göras nåt med min dörr eftersom det redan var gjort. Och det hade de inte fått reda på, dåligt.Men de(han och hans kollega) slapp iaf göra't. Hehe.
När jag skulle bege mig till gymmet mötte jag honom igen utanför och han gav mig ett leende och hälsade igen(haha). Han är så fin men men förbjuden frukt. Jag får söka lyckan nån annastans. Men det leendet gjorde min dag!

Men jag kom till gymmet och såklart var löpbandet upptagna igen. Så jag fick snällt ställa mig på en crosstrainer(så borring) och trampa lite tills löpbandet blir lediga.Det såg ut som de inte skulle bli lediga på ett tag så jag ställde in mig på att det blev crosstrainer idag och ställde in tiden på 45 minuter men just då blir ett löpbandet ledigt och jag rusar dit haha. Värmer upp numera på 11 km/h direkt i fem minuter. Nej vi säger så här:Intervaller i 30 minuter varav 4 gånger.15 minuter jogging/löpning, sista minuten spurt.Lite över 9 km och 45 minuter sammanlagt. Var gött svettig. Sedan körde jag lite magövningar, situps x4 på boll(har fått bra balans), sådana rygg/ländrygg-övningar x4, höftlyft på bänk x4 och sidoövningar-"vevaren" x4.  Sedan var jag nöjd och slängde i mig i swebar direkt. Snackade lite med J i receptionen sedan trampade jag hem.
Väl hemma, togs en snabb dusch och sedan lagades det mat-chili corn carne-snabbt och enkelt och gott. Efter käk i magen tog jag tag i städningen, plockade, dammsög,tvättade golvet samt rensades det på balkongen.
Bort med allt skräp som legat sedan stormarna. Och alla gamla ruttna illauktande blomster slängdes i en stor svart säck. Sopades och nu ser det bättre ut.

Sedan blev det iväg till Netto för att handla lite gott som en massa frukt och annat nyttigt. Inget godis, har en Ben & Jerry -burk i frysen som ska antingen ätas ikväll eller på söndag:)

Nu inväntas snart fredagsmyset:)



Dagsformen på magen....iofs några dagar sedan men så här ser den ut SPÄND....Inte mycket att hänga i granen. Men dåligt ljus OCH det lär bli bättre med en massa löpning=fettförbrännande.

New start!

Ny vecka och nya friska tag! Detta blir nog en bra vecka. Man gör det bästa utav det.

Har haft en mysig helg "hemma" i Malmö, träffade min bästaste J en runda på lördagen. Promenerade i stan, full kaos pga fotboll. Poliser överallt. Mycket folk och man blir så trött. Vi lunchade på stammisstället, La empanada.God mat och billigt:) Umgicks med päronen. Pappa åkte till Frankrike på kurs med jobbet i söndags och blir borta en vecka. Så på lördag hade vi lite "lyx"-middag. Varmrökt lax med räkor,potatis,vitvinsås och nån spenatsås, supergott:) Sedan blev det godis och körslaget på kvällen samt nån konstig film. Blir ett återbesök om två veckor och fira pappas födelsedag.

Måndag idag och en seeg dag. Har inte fått mycket uträttat idag. Tog mig till gymmet och intervalllöpning på löpbandet i 30 min sedan magövningar efter det. Tog en lång powernap efter lunchen, vart så trött. Sådana här dagar vill man bara ska gå fort förbi för man skäms så för att man inte gjort nåt vettigt. Suck. Imorgon blir det dubbel träning och så ska jag söka jobb. På onsdag ska jag på jobbintervju.

Hela jäkla dagen har radion spelat kärlekslåtar och överallt hör man hur många som blir till "två". Gahh och själv händer det inget....varken på jobbfronten eller dejtingfronten. Nej...först jobb!


Nej fy faan.......Jag är så trött på detta nu! Har fan inget liv! Är det bara jag som får ångest av våren? Alla måsten....alla blir föräskade, alla finner varandra. Usch tvi blä.









Men jag kan vara glad också


Veckans träning

Vecka 11

Måndag: Intervalllöpning 30 minuter 5 magövningar 20-30 minuter

Tisdag:fm: PW uppvärmning 15-20 min  gym-axlar,rygg och 1 mage 40 min  PW 15-20 min nedvarvning       kv: Dans-fuega 45min

Onsdag: 10 min cross 5 min rodd 30 min Intervallöpning plus mage 5 övningar 30 min

Torsdag: fm: PW 15-20 min gym bröst,biceps,triceps 1 magövning 40 min  15-20 PW  Kv: dans-fuega 45 min

Fredag: Intervalllöpning 30 min 6 magövningar 30 min

Lördag: VILA

Söndag: VILA



löpning: 3 st
gym: 2 st
dans: 2 st

totalt: 7 st


Summan av kardemumman: NÖJD!

 


Uppsvällda magen fortsätter....den inre stressen är ett faktum

Alltså, vem fan är glad om den har en mage stor som en ballong???! Jag tror INTE att någon gillar det! Så är det för mig och jag vet inte vad det beror på. Jag känner att jag har spänningar så antagligen är det stress! Det ska bli så skönt att komma hem till päronen i helgen och bara vara. Träffa J en stund på lördag och sedan bara ta de lugnt. Just nu består mitt liv av träning,äta, sova,träning, sitta hemma och uggla, sova, springa på möten med myndigheter.....Inget kul liv precis. Träningen fyller ut tomhet och saknad. Utan träningen hade jag gått under, eller kanske inte riktigt så. Men mitt liv är inte rikt precis. Jag bor i en stad jag INTE vill bo i. Jag är arbetslös....myndigheterna ställer till det för en.
Idag är ingen bra dag alls. Trött på hetsätning av socker....trött på omättnadskänsla. Trött på den trasiga sömnen, sova ett par timmar, gå upp och kissa, sova ett par timmar till, gå upp o kissa, sova..katten väcker en.....somna om...katten väcker en.....suck....Jag har skallevärk också, kommer ifrån spänning-kommer ifrån stress. SUCK!
Trots den kassa sömnen och trots skallevärken så kör jag järnet med träningen ändå!

Dagens träning: intervalllöping 30 minuter samt 5 magövningar plus plankan alla sidor. Sedan hem, duscha,käka lunch och iväg på cykeln i en jävla storm......handlade hem lite, i stressaffären0=Lidl . De har ju ingen sådan ...vad heter det? Där man kan packa ihop sina varor. Det är rena stressmomentet för de andra som står bakom och VILL betala sina varor osv. Men Lidl har ju ibland billigt, passade på att köpa en påse frusna bär och kvarg. Nåja,betalade grejerna och trampade hem, väntade på att klockan skulle bli två så jag kunde ringa soc och fråga varför de satt in pengar på mitt konto NU?. Sedan däckade jag i soffan och sov 45 minuter eller nåt. Tur att jag inte ska iväg nåt mer ikväll för det hade jag INTE orkat. Och jag som käkar sådana kostpiller som man ska bli piggare av. Nej, inte om man har en trasig sömn.


Just nu ÖNSKAR jag att jag slutade jämföra mig med andra helatiden! Och vara nöjd med vad JAG åstadkommer. INTE bry mig om alla andra och vad DE tänker om MIG! Det tar sååå mycket energi av att hålla på och bry sig om sånt! Inte konstigt att jag är trött?! Jag vill inte tävla längre! I'm done with that. Jag gav inget nyårslöfte i år men än är det inte försent att bestmma sig. Sköt dig SJÄLV och SKIT i ANDRA! När ska jag fatta det? Men vart börjar man nånstans....Det är så svårt att bara sluta. Det har blivit en dålig vana. Det krävs kognetiv terapi. Hur gör man åt det på egen hand? Nästa gång jag är ute och går bland folk, bilar osv....så ska jag INTE bry mig om vad de tänker för det kan ju ALDRIG jag gissa! Nog är jag en människokännare men jag är ingen tankeläsare. Jag kan ju bara gå till mig själv, om jag tittar på någon med en konstig min eller sur min betyder inte det att jag tycker nåt negativt om den personen. Så är det säkert för de andra människorna också. Sedan finns det svenska avundsjukan också. Men om jag är avundsjuk på någon så antingen säger jag INGET eller så berömmer jag istället. För avundsjuka grundar ju sig i nåt man själv önskar man hade. Än en gång....sluta jämföra dig med andra, du är bra som du är! Du duger som du är. Dags att läsa Mia Törnblom-böcker igen!
Sådan harmoni och ro man skulle ha i kroppen om man inte brydde sig om vad alla andra gjorde!
Det är nog högsta önskan nu.

Problem med maten...igen

Nu är det jobbigt igen med kosten. Förstår inte varför. Känner konstant hunger helatiden trots att jag äter regelbundet. Äter en rejäl frulle med havregrynsgröt, nervispad äggvita o äpplemos, sojakaffe. Sedan sprang jag.

Dagens matintag:

Frukost: havregrynsgrötmed linfrön ochnedvispad äggvita med äpplemos . ett glas juice och en kopp sojakaffe

Träning: 60 minuter

efter träning: proteinbar(ALDRIG mer, bättre med nötter)

En timme efter träning: Lunch : LCHF-fläskpannaka och massa grönt

3 timmar efter mellis: lite keso, 1 kiwi, 1/2 banan, 1 näve hasselnötter,linnfrön, lite solroskärnor och en kopp sojakaffe

2 1/2 efter melliset var jag hungrig igen SUCK!  Då värmde jag middagen: köttfärsröra med kikärtor, grönsaker och en morot. 

Kände mig inte helt mätt.......så under kvällen har det hunnit intagits en hel del skedar jordnötssmör,ett päron och så en ostsmörgås:S

Nu står magen ut som en ballong....som den gjort i flera veckor.  Verkligen trött på det. Skulle kunna äta mer, sjukt eller vad? Nu är det nog psyket, lever stressen kvar inom mig? Eller har jag lagt om kosten fel så kroppens system blir kaos?

Jag tror att jag ska äta kolhydrater till LUNCH och INGA kolhydrater till middag och kvällen. Så som jag gjorde tidigare. Och dra ner på nötter....och torkad frukt! Då kan man lika gärna käka godis om man äter torkad frukt. Det får man hålla sig till helgerna. Hade torkad frukt i melliset NOT good at all! Så nu ska jag försöka hitta tillbaka den kostväg jag hade förut då det gick bra och magen inte var så förbannat svullen.

Jaja energin jag har i kroppen ska väl ge mig energi till träningen imorgon!




Tillbaka på bandet!

Nu är jag tillbaka på löpbandet igen och intervalllöpning. Tänker INTE slarva mer. Vill jag ha bort fettet? Då får man fanne mig jobba hårt också. Jag får jobba extra hårt om det ska ske förändringar för kroppen är så van nu. Varje träningsövning är ingen lätt match. Alla träningsövningar jag kör är jobbiga på sina sätt. Styrkteräningen är tung och svetten rinner även där..... Intervalllöpningen är hård och svetten sprutar..... Dansen är ROLIG men även den blir tuff för att man tar i...Men jag säger INTE att styrke är tråkigt för det är också ROLIGT! Men kör man regelbunden högintensiv pulsträning så lär man bli uthålligare i styrketräningen och dansen med. Så intervallspassen är till för att träna hjärtat och blodflödet. Kondtionen också såklart. Jag märkte ganska stor skillnad när jag körde intervalllöpningen regelbundet dvs 3 ggr i veckan. Nu har jag helt plötsligt tappat....och börjat få sötsug och hunger som inte vill lägga sig fast jag äter. Nej nu är det SLUT med det! Nu ska jag UNDVIKA nån form av socker mitt i veckan för det triggar bara igång ätandet. Nu har jag käkat lunch vid halv ett, vilket betyder att jag ska käka mellanmål klockan halv fyra och INGEN torkad frukt, det om nåt triggar igång SÖTSUGET! Då är det bättre med RIKTIG frukt. Iallafall för mig, eller kanske bara några skedar jordnötssmör och så en kopp kaffe med sojamjölk. Kaffe sänker sötsuget. Och nu när man kommer igång med högintensivPULSTRÄNING så sänker sig sötsuget i kroppen. Det vet jag! Jag ska inte ha nån ätardag, det blir bara överdrivet. Jag ska unna mig godsaker till helgen men i MÅTTA! 

Denna vecka blir det INTERVALLSlöpning  måndag, tisdag, onsdag   , styrke- tis o tors samt dans.Vila i helgen. Möjligtvis nån promenad.Men kroppen behöver VILA också efter ett sådant intensivt tufft träningsschema.

Jag kom till gymmet idag, hade hunnit stretcha i omklädningsrummet och var på väg in i salen och BÅDA löpbandet UPPTAGNA, faaaan också! Jag som var så taggad! Jag ställer mig på crosstrainern i 10 minuter sedan går jag till rodden i 5 minuter. Funderar på om jag ska köra nån form av crosstraining(eller vad de heter) men kände verkligen att kroppen VILLE springa.Går sedan till indoorwalkingtrampan och ställer mig där. Då blir ena löpbandet ledigt och jag smiter dit direkt.
Dagens träning:
Börjar med 5 minuters jogging 10km/h, sedan 5 min 11/km/h  , sedan 1 minut 14km/h, sedan 5 minuter 12km/h, sedan 1 minut 14km/h, 5 minuter 12km/h 1 minut 14km/h 5 minuter 11km/h sista intervallen spurtade jag 1 minut 16,5 km/h  sedan stannade jag typ en minut, fortsatte sedan 11 km/h , de sista tre minuterna joggade jag på 12km/h. Totalt 30 minuter. Sedan sneda situps x 3, turning torso maskinen (för lats och sneda magmuskler) x3. Situps på boll x4  rygglyft x 4, plankan x 2 alla sidor. 

Nästa pass blir på onsdag! 


Veckans träning

Vecka 10

måndag: utomhuslöpning 40 minuter plus lite mage

tisdag: fm: gym- axlar( 4 övningar) och rygg( 2 övningar) plus flowinmattan (x 4 set) för magen som avslut....40 eller 45 min minns ej tiden. Men passet är kort och intensivt. Blev dessvärre ingen dans på kvällen.

onsdag: cardio: 35 min intervallsträning på crossen, 4 magövningar plus plankan alla sidor

torsdag: fm gym: bröst , triceps (3 övningar)
, biceps ( 2 övning, måste hitta fler övningar till biceps) magen (1 övning med flowinmattan) PW hemåt. Kv: dans-fuega 45 min

fredag: en fjuttig powerwalk på 45 minuter  AKTIV VILA

lördag: gym: ben och rumpa (4 övningar x 3)  mage (3 övningarx 4)  , crostrainer 15 min , massa promenader under dagen.

söndag: VILA

Gym: 3 st

Löpning: 1 st

Övrig cardio: 3 st

Totalt: 7 pass


Övrigt: Inte så värst nöjd pga att en dans ställdes in och 1 löpning. Nästa vecka blir det mer och hårdare kondtionsträning.






 


Onormal Aptit och en Nyhet i Frysdisken!

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag vet inte vad som hänt men det verkar som min kropp är helt rubbad. Har en sådan onormal aptit, har svårt att bli mätt. Kan äta hur mycket som helst. Magen är svullen helatiden men det är en förklaring till den stora aptiten. Snart tar jag o skaffar nåt piller som dämpar sötsuget eller hungern för detta är inte kul. Har jag en inre stress, för lite att göra, för MYCKET fritid? Varför detta sockerberoende. På måndag ska jag ta tag i löpningen igen, INTERVALLlöpningen. Nu jäklar, orolig för hur det ska gå. Men jag SKA göra det!

Var ute tidigare och promenerade till affären. Först till Netto sedan till Coop-konsum. I Netto hittade jag billiga chokladjordnötter...sådana färgglada. Stod och tittade, sedan frågade jag efter jordnötssmör istället men de hade ingen. Ingen bra affär för övrigt. Köpte en stor duschkräm som kostade 30:-, inte så billigt som de utger sig för att vara. Men jag betalade den iaf, behövde ju duschkräm. Sedan traskade jag bort till Konsum för vidare jakt på peabutter. De hade bara den krämiga, men de fick duga.  Gick förbi frysdisken, trots att jag krängde hur mycket glass som helst igår var inte suget stillat...jävla skit aptit som jag inte vill ha!:(  I frysdisken får jag syn på en ny glass från SIA- Nämligen en burk al'a Ben&Jerry-stil i svensk glass från Berte-glass. En halv liters burk fylld med gräddglass och precis som Ben&Jerry fylld med kakbitar, såser, sylt...eller vad de nu kan vara. Min smak föll på Äppelpaj-smaken. Vaniljgräddglass fylld med äpple/kanelsylt-äpplebitar, gräddad pajbitar.. Men så kollade jag på priset, tror banne mig det var några kronor dyrare än Ben&Jerry .Och dessutom...om ungefär 2 dagar skulle jag ligga i sängen med migrän och vara deprimerad(=ingen träning) om jag stoppat denna glassen i min mage. Så jag gick till kassan och betalade, sedan traskade jag hem.



Men nån gång ska jag smaka denna glass:P

Lördagen och flashbacks

Har umgåtts hela dagen med F i kören. Dagen började med ett gympass. Hade tänkt köra intervalllöpning på bandet men än en gång blev det annat. Fick ont i fötterna under dansen i torsdags så valde istället att köra styrketräning-ben,rumpa(BEHÖVDES!) och så körde jag mage. Efteråt skulle jag ställa mig på crossen och köra i 15 min men orkade bara 10 minuter, vart helt slut. Vetskapen om att  jag skulle GÅ hem från gymmet och sedan GÅ ännu mer gjorde att jag sparade benen till löpningen på måndag istället!

Mötte upp F i stan och vi satte oss på thairestaurang och käkade. Efter mätta magar promenerade vi till ICA (påväg dit visade jag mitt gamla boende, fick en flashback, har inte gått där sedan jag bode där) handlade lite götta till Mellofestisen. Jag visade videos från tiden i norrland och en musikteateruppsättning "Varför heter jag Olivia? (baserad på berättelsen Oliver Twist)) med amatör teaterforum i malmö när jag gick i gymnasiet. Det var kul att se dessa videos igen och även här fick jag flaschback med gymnasietiden. Efteråt promenade vi till pizzerian och delade på en kebabsallad.  Kvällen avslutades med mellosfestis och götta-i form av glass med fruktsallad och chokladsås, det var MUMS:) Jag åt för mycket SOM VANLIGT! Mello-vinnaren, har jag inget att säga om. Jag hejade på "The Moniker" Älskar den låten, man blir så glad. Får väl fortsätta lyssna den på radion iallafall:)


Vad händer idag då? Det är söndag, slappesöndag. Det är gråmulet och regnigt ute men det kanske blir solglimtar, lagom till kvällen,brukar alltid bli så. Det gör mig irriterad. För då är det TV-time. Jag ska även ta en promenad idag, till affären. Det är VILA från träning idag. Men måste röra på mig på nåt sätt och få frisk luft. Därför ska jag ta en omväg till affären sedan:P Ska dra igenom med dammsugaren även om jag städade i fredags men har man 2 busungar till katter där pälsen yr omkring så behövs det.


Lördagens outfit: Ser ut som en rumpnisse ur Ronja Rövardotter:P Svarta lackleggings, grå långärmad topp, en tunika, svarta kängor. Hemvirkad grå sjal.


Effektiv dag!

Igår var ingen bra dag. Kände mig så stressad inombords samt att magen var orolig , stod ut som en ballong. Tack o lov har den lugnat sig lite, inte helt men den står inte ut som en ballong iaf o den känns inte lika spånd heller. Kanske för att man skötte den ordenligt imorse?:P Nåja, blev ett bra axel,rygg-pass igår iallafall förutom att min energi tar slut efter den första övningen. Men det ska det bli ändring. Nu ökar vi energiintaget istället! Inte kul att träna och känna sig svag och darrig/skakig.

Idag har varit en effektiv dag. Oron har släppt lite. Jag har tränat(SÅKLART haha) , gick bra, pallade inte löpning så körde på crosstrainern istället-intervallprogramet. Men jag insåg att man förbränner mer med intervalllöpning trots att det är samma tid. Sedan körde jag lite mage (körde magen igår också) 4 övningar. Kom hem, duschade,åt lunch, sedan skickade jag iväg ansökningar och började tvätta. Varvade med att springa i tvättstugan och skicka ansökningar. Hoppas få napp på jobb nu. Blir ju tokig på detta! Längtar till passen imorgon- styrke-armar och bröst! Biceps är nog min favoritmuskelgrupp:) Sedan på kvällen....FÖRHOPPNINGSVIS dans fuega med favoritinstruktören( hon som kör tills hon stupar:P) Direkt(hem om och slänga i sig käk) efter dansen bär det iväg till kören, lite tajt med tiden men det går:) Duschar på gymmet och då sparar man tid.

Nej, nu ska jag kika på Glamour:P




Jag är JAG ,så är det bara!


Jag har svårt för stora fester och träffa att träffa en massa nytt folk på en och samma gång gör mig illa till mods. I helgen testades mina "svagheter" på hög nivå. Vart bjuden på en födelsedagsfest(som blev till bröllopsfest) hos min killkompis(mitt ex) och hans blivande(numera fru) . Gästerna fick sig en ordentlig överraskning(dock fanns det en viss misstanke hos vissa) när "brud"paret visade en en liten filmvisning från deras resa i Österrike och när vi får se paret helt plötsligt i bröllopskläder och blir vigda.Och jag som skulle sjunga, där blev jag snuven på min sång. Men ska ju sjunga med kören på ett annat bröllop samma månad(som jag trodde min killkompis skulle gifta sig) och var rädd för att datumena skulle krocka med varandra. Men nu behöver jag inte oroa mig för det. Tyckte samtidigt att de gjorde det rätta för sig själva. Det passade dem perfekt med att åka och gifta sig i T:s, min killkompis andra hem Österrike.  Bilderna var otroligt fina. Jag fick också träffat T:s föräldrar som jag inte sett på flera år, var riktigt kul att träffa dem!
Men fick även en känsla att jag inte har så djup kontakt längre med T. Och där fanns människor som jag inte kände att jag kom överens med. Folk som är högljuda och skrikiga. Pratade iallafall med ett trevligt par, när jag sedan började prata mer med killen dök då en annan tjej från de "skrikiga gänget" upp och bara avbryter mitt samtal med killen och börjar snacka om hur perfekta han och hans tjej är....What??? Varför? Jag var inte ute efter någon annans kille, snälla någon, come on! Men man skulle kunna tro att den tjejen trodde det. Hur fan ska man vara för att inte det ska verka som om man försöker stjäla någon annans kille???! Blir så upprörd. Och dessutom har alla människor sina egna ansvar! Jag är bara jag! Jag försöker bara vara social med andra människor. Pratade ju med tjejen först. Jaja. Det finns många olika människor och man kan inte komma överens med alla. Så är det bara.
Det var flest "par" på denna festen och det är så SURT att sitta där som singel. Även om jag inte var den enda.
Jag sov över i festlokalen tillsammans med andra som inte lade sig förrän närmare klockan 05.00 !! Det gör jag aldrig om! Min kropp blir KAOS då jag får för lite sömtimmar. En anledning till att jag inte fixar att jobba natt. Dagen efter hjälpte vi till att städa och sedan var vi alla(de sovit över) bjudna hem till bröllopsparets hem på fika. Och min mage började krångla redan på morgonen. Och det dumma var att när jag var ihop med T så krånglade alltid min mage. Så jäkla typiskt att den skulle krångla igen. Men den krånglar mer än nånsin nu. Så nu är det ordning och reda med kosten ÄVEN på helgen.  Det var en trevlig helg men för lite sömn! Sedan går jag inte ihop med T tjejkompis. Hon har nåt emot mig, beter sig kontsigt. Jag ställde upp och sjöng på hennes bröllop och då var hon sååå glad att se mig men nu...fattar inte vad den människan har för problem. Men men. Som sagt, man kan inte vara överens med alla.


Tacksam för springturen jag tog utomhus i förmiddags, hade bra fart, hade bra flås.Spurtade som alltid på slutet. Fint väder att springa i :) Nu ska jag ringa ett samtal och sedan ta mig en powernap, ¨fortfarande trött efter helgen.




Veckans träning

Veckans träning v 9?

Måndag: Intervalllöpning 35 min.... 5 magövningar  30 min

Tisdag:fm: PW- 20 min uppvärmning  styrke-axlar,rygg- 1 magövning på flowmattan PW 20 min nedvarvning kv: fuengadans 45 min

Onsdag: crosstrainern 5 min (löpbandet upptaget) fortsätter på löpbandet 30 min intervallöpning- 5 magövningar 30 min

Torsdag: fm: PW 20 min uppvärmning styrke-bröst,bic,tric + 1 magövning på flowmattan PW 20 min nedvarvning kv: Fuengadans 45 min

Fredag: crosstrainern 15 min intervaller-rodden 500 meter (fort) några burbess varvat med hopprep- medelgympapass 45 min

Lördag: jogging/lunka-tur  runt 40 min

Söndag: VILA

gym: 2 st

löppass: 3 st

övrigt: 2 st dans-fuengapass

totalt: 7 pass



Happy Friday?


Ser ledsen ut på fotot men är bara fokuserad, haha:P

Sitter här och är helt slut i kroppen. Vart så sprallig imorse och visste inte riktigt vad jag ville köra på gymmet, vart sugen på det mesta förutom löpning.....var inte så sugen på löpning, pga knäna gjorde ont igår. Har redan kört 2 intervallspass denna vecka, visst, jag brukar köra 3 st men nu när jag dansar också så räknas de med. Men iallafall. Idag började jag med att köra igenom hela kroppen på crosstrainern i 15 minuter därefter övergick jag till rodden och 500 meter så fort jag kunde....Därefter fick jag hämta andningen o började med burbess(blir så sugen då jag ser Micke i "aldrig vila" göra hur många som helst, ser så lätt ut, han är GRYM! Btw , han är PT för b.la Danny Suecedo ) varvat med hopprep, sedan bestämde jag mig för att joina gympapasset men fick först vänta en stund....instruktören såg fel på klockan. Tyvärr var det inte favo-instruktören (som är grymmast av alla instruktörer på gymmet, hennes pass är det fart på, typ "aldrig vila", men hon har en kropp därefter också!) men det gick bra ändå. Vart ganska slut i kroppen men ändå så funderar jag på en joggingrunda imorgon, inget löppass. Jag börjar med jogging så får man se om man orkar öka sedan. Har ändå tränat må-fre...varav 2 pass tis och tors. Men konstigt nog....verkar det som man blir PIGGARE av att träna mycket?





Jag önskar att han inte var upptagen:(

Det är fredag idag, jag borde lämna tillbaka "lånepengarna" och köpa födelsedagskort till födelsedagsgrisarna imorgon:)  Men ärligt talat orkar jag inte:( Jag orkar inte städa heller.....vet inte vad jag ska göra...Nej jag borde ta mig en promenad till affären för jag måste ju ha nya nr av Topp o Hälsa!:)
Sedan ska jag kolla upp jobb också....men orkar verkligen inte städa:(

RSS 2.0