lyxliv!


Jag dödade en spindel imorse, mådde dåligt efteråt. Jag ogillar att döda djur, tom små äckliga kryp.
Jag letar fortfarande efter lägenheter....det går segt.

Jobbat som vanligt...sju till halv fyra. Jag är så förbaskad snabb, hur lyckas jag? Jag borde nog inte gå ut så himla tidigt om jag vet att jag inte har så mycket att göra. Men samtidigt har jag svårt med tidsplaneringen, att räkna ut i förväg hur lång tid det kan ta. Därför får det bli så här.
Imorgon blir det rörigt för de som jobbar morgon OM inte samordnaren är lite smart och säger att jag kan gå in då istället för att jobba kväll! Men vi får se hur det går med det. De saknar folk på morgonen, kris kris.....en som sa ja till ett vikariat under sommaren har helt plötsligt sökt ett annat jobb och slutar imorgon.Hon skulle dessutom vara en ersättare åt en som har gått på semester. Hur kan man vara så tanklös?? När man tackar jag till ett jobb så har man fått ett ansvar, man kan inte bara strunta i det pga att privatlivet strular. Då borde man ha tänka sig för innan man skriver på ett avtal suck.


Annars......rullar livet på ....jag är fortfarande singel och börjar vänja mig vid det och tycka att det är okej. Jag vet ju innerst inne att min underbara tid också kommer tillslut. Därför ska jag leva lyxliv nu ända tills Mr Right kommer och knackar på min axel( eller hur det blir) och ber om att få dela sitt liv med mig.(kortfattat haha)  Jag ska göra precis som jag vill, ha kul med vänner, fjanta, larva och leka......skratta......och äta gott och njuta av livet för det kommer aldrig i repris. Leva livet är precis vad jag gör också nu!:) Är så glad att kommit i nya kontakter, har så kul med dessa varje gång!:D

Hösten väntar också en massa underbara händelser men nu är det fortfarande sommar även om man har svårt att tro det och jag är väldigt trött på min envisa förkylning i näsan och halsen.....inte uppskattat hos de äldre men jag förstår dem! Men är det lönt att gnälla? Jag kunde gnälla på vädret tex men har lärt mig att det inte leder nån vart så därför är jag glad för de trevliga tillfällen och ögonblick jag får uppleva varje dag.
Idag har jag varit duktig och bytt morfinplåster, det verkade svårare när sjuksköterskan visade mig samtidigt som hon uppmanade om hur viktigt de o de o de är.......det blir mycket på en gång vilket försvårar det. Bara visa mig och sedan är det bra med det. Jag fixade det iallafall och jag är stolt över min insats. Jag tycker bra om en vårdtagare som jag går till på morgonen, det får inte vara senare än viss tid men de fixar jag och jag är tidigare. Det är viktigt för denna vårdtagare att ha rent och fräscht omkring sig så hon har sina finesser varje morgon men det går bra. Hon är jättegullig!
Jag är inne på min tredje vecka nu, imorgon har jag k-tur(usch) och på torsdag är jag tack o lov ledig men på fredag har jag k-tur igen och sedan jobbar jag helgen. Men det jämnar ut sig i veckan därpå.

Nu ska jag se om jag fått nåt lägenhetserbjudande, fick nämligen ett e post meddelande från AB-landskrona*hoppas*.

Sedan blir det tevemys och lite läsmys............med gottis.....glass och choklad.....vilken gottegris jag är men jag lär ju inte gå upp. Tror nästan att jag förblir smal hela livet, så länge som jag går på concerta iallafall. Det är inget jag jublar över preciis, hade ju gärna lagt på mig några kilor men nu får det vara som det är.kära nån vilken stor bild......haha

Festivalkväll!

Nu ska jag ge mig på bloggandet igen, hoppas inte texten försvinner igen!

*Blir så trött på vissa killar man möter på, varför det blir bottennapp helatiden har antagligen emd o göra att jag inte är redo att dela mitt liv med någon. Det hjälper att tänka så.

Nu till något mycket trevligare som  festival , musik och härligt sällskap vilket  fick jag uppleva igår! Hade en fantastisk kväll igår, fast....iofs har jag inte haft tråkigt med dessa människor en enda gång hitills vilket kanske beror på att kemin mellan oss fungerar!:) Jag tycker det är så viktigt när man väljer vilka människor man vill umgås med. Man umgås såklart med de som man mår bra tillsammans med och det gör jag med Tina, Jennie, Sofia.....träffade Lisa (en gemensam vän till Tina Jennie och Sofia från Örbrotiden) för första gången igår och hon var lika snäll och trevlig som de andra!:) 

Vi träffades allihopa i helsingborg och sedan begav vi oss till sundstorget där RixFM höll till med sina artistuppträdande (tråkiga artister dock) . Vi hann se en grupp som tydligen var något slags förband åt de "väntade" artisterna som framförde en massa covers, lite uttråkande och gav en känsla av proffessionell karaokee. Det blev platt. Tyvärr så stämde inte programschemat i vilka artister som skulle uppträda på festivalen. Vi gick miste om bra artister som Veronica Maggio(nåja en låt gillar jag), Erik Segerstedt (är bara trevlig att titta på hehe). Istället för de artister som ställt in ställde andra tråkiga artister upp som sömnmedlet Emilia, Tråkig discomusik av Magnus(föredrar alcazar och shlagertema istället) och en annan tråkig discomusik av Velvet.......och allas små fjortisar favoritögonstensötnos Danny.....ohhhh.....Tur jag hade mina öronproppar i öronen när han äntrade scenen. Det var först när Danny klev in på scenen som publiken gav sina första stora applåder haha.Det är svårt att charma publiken,,,,,det beror på vad det är för en sorts publik.....om man som artist har turen att där finns några människor som gillar dennes typ av musik.
Men som sagt, tröttnade vi på hans tråkiga musik också......som inte är nåt orginellt.......så vi begav oss till nåt matställe där vi kunde få balans i vårt blodsocker igen. Vi hittade ett "kebabstånd"  men jag och Tina var sugna på langos så vi gick dit medan de andra satt kvar vid kebabkiosken. Det började blåsa ordentligt och Tina och jag kände inte alls för att sitta ute så vi kom överens med att dela på oss. De andra satt kvar vid kebabluvan och jag o Tina gick till ett inomhusställe.......en korvkisk......en frankfurt med mos stod på menyn vilket var billigare! (Är man en student så är man tvungen att tänka extra på sin ekenomi, om man dessutom försörjer sig själv).
Vi mötte upp de andra på knutpunkten och efter några flams och skratt fortsatte vi vägen till Snaps där vi avslutade denna underbara händelserika kväll med ännu mer skratt, dans, mingel och teckenspråk:)


125502-36             

Fredagkväll....


Jag orkar egentligen inte skriva nåt nu men förut när jag ville skriva så fungerade inte bloggen så därför får jag skriva nu.

Jag försov mig idag, det var så mörkt ute när klockan ringde att jag somnade om och när jag vaknade hade klockan blivit 2 minuter innan bussen gick, ingen chans att jag skulle hinna. Bestämde mig för att ta tåget istället och såklart är tåget försenat bara för att jag har bråttom. Men jag kom fram tillslut ändå och kunde sätta igång med min runda till vårdtagarna. Det gick bra på jobbet idag.

Jag provade hamburgare med texmexkrydda som  en vän hade tipsat:) Jag hamburgarkött med hamburgarebröd och grönsaker, det var riktigt gott!

Jag trivs inte i min svinstia till lägenhet, har undvikit att städat för alla spindlar, kan ju lika bra vänta. Men jag vill bara fräscha upp denna lägenhet och få bort alla äckliga spindlar och spimdelnät men hur ska det gå när jag ....åskar det ute?......oj får snabbt avsluta detta blogginlägg då...........inte klarar av att döda dem pga mitt samvete. Då får jag ju ha de där rackarna kvar. Men jag ska röja undan här imorgon iallafall för jag trivs inte i röra!

Det ska bli roligt imorgon på festivalen, får se om jag får till några flirtar hihi.......om jag är lika duktig som Tina hehe....borde lära mig lite av henne om jag ska lyckas:)


*köpte en skvallertidning idag*  Förstår inte hur Victoria Beckham trivs i sin pinsmala anorektiska kropp......och jobbar för att förbli sådant "skelett". Men hon har väl en fel bild av sin kropp och lite psykologiska problem.......verkar det som.

Nu orkar jag inte skriva mer...........

Ha en trevlig fredagkväll!

Första kvällsrundan......

Jag mår inte alls bra idag efter vad som hände igår hade jag gärna sluppit kvallspassen.

Jag började klockan ett  igår eftermiddag. Tog min eftermiddagsrundalista i handen, mobiltelefon(obs larmtelefonen) och nycklarna och sedan traskade jag iväg till första vårdtagaren som stod  först på listan(utan någon tanke på att jag var påväg till en annan vårdtagares lägenhet än den som jag skulle till, jag hade försväxlat personerna). Jag letade som en galning efter det numret som stod på huset men jag hittade inget(vilket inte var konstigt när jag var helt fel ute men inte hade förstått det). När jag sedan vandrat runt flera varv för att vara säker på att jag inte missat numret på huset, gav jag upp och begav mig till lokalen igen. Men gjorde först ett försök på vägen att ringa upp någon kollega. Medan jag försökte få ordning på fanskapet av telefon ringer såklart larmcentralen och berättar om en vårdtagare(ingen som jag känner till) som fortfarande sitter och väntar på att någon ska komma. Tack för den tänkte jag, jag sa till larmcentralen att jag meddelar mina kollegor om larmet. Men jag var redan för upprörd att försöka mig på den hemska aparaten igen och traskade med bestämda och ilskna steg tillbaka till lokalen(väl medveten om att klockan var ganska mycket och jag började känna mig stressad). Uppe i lokalen förklarade jag att jag vägrade ha larmtelefonen för jag förstod mig inte på den, beklagade mig men fick ge mig att ha den med mig ändå. Dessutom berättade jag att jag inte hittade ****** husnummer, då förklarar de att han(vårdtagaren) bor nån helt annanstans, men det var inte först efter att jag var utanför denna vårdatagares(den rättes) hus som jag förstod att jag förväxlat gubbarna(vårdtagarna). Men nu var jag igång på min emrunda, när klockan  närmade sig "fikapaus" blev jag stressad och samtidigt hände en del saker på vägen. När jag var hos de sista vårdtagarna för emrundan började "skitet". Den ****** larmtelefonen ringde, larmcentralen larmade om någon som ville ha sitt kaffe och samtidigt hade en vårdtagare som jag nyss besökt gjort på sig. Och där stod jag mitt uppe i sysslor hos en annan vårdtagare som jag bara inte kunde släppa. Telefonen rringde igen och denna gång var det min kollega E som undrade hur det gick. Jag förklarade och hon erbjöd sig ta mina två sista så kunde jag ta hand om vårdtagaren som hade gjort ner sig. Efteråt tog jag en paus. Det blev ingen paus, en banan och några vindruvor i fruktskålen i jobblokalen och sedan bar det iväg med "värsta listan"(Jag antar att jag fick den värsta, eftersom mina kollegor redan satt med sina i handen, då hade de redan valt).
Jag skriver inte ner hela rundan för då hade detta blivit långt) ...

 Mot slutet  av rundan mådde jag riktigt dåligt, fick flera
yrselattacker emallnåt, fick springa mycket, emellanåt trodde jag att jag skulle svimma. En vårdtagare skulle ha blöjombyte varje timma 4 grr under hela rundan. Samtidigt var det ögondroppar en del gånger under samma kväll, också varje timme, medicinen skulle ges vissa klockslag och ögondroppar och ombyte av blöja, kvällsmat osv. Näst sista besöket då jag skulle ge medicinen för kvällen upptäckte jag i signeringslistan att jag glömt signera 17-medicinen, shit....jag förstod vad det betydde, jag hade glömt ge 17-medicinen helt och hållet. Jag gav vårdtagaren 21-medicnen och struntade i 17-medicnen. Samtidigt ringde jag min kollega E om hjälp men hon kunde inte hjälpa, hon stod hemma hos en vårdtagare som höll på att dö och väntade på ambulansen som aldrig kom, vilken kväll!
Att börja första dagen med sådan kaos får en att tappa lusten. När jag var färdig hos sista vårdtagaren skyndade jag mig till lokalen( skulle med en buss 18 över) och gjorde i iordning allt för nästa dag men pga att jag glömde medicinen och alla dessa saker  som hände missade jag såklart bussen. Jag hade dessutom missuppfattat busstiden som 19 över. Där stod jag på Ättekulla, med min mobil (pratade med Tina som ringt upp, tacksam för hennes stöd)och en fövirrad kise som följde efter mig. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till, var medveten om att nästa buss inte gick förrän om en timme, ska jag vänta en hel timme med dundrande huvudvärk som heter duga och illamående som fick mig nära att kräkas, en yrsel......kallsvettningar och.......allt detta gav känslan av berusad.......yrseln fick mig svårt att gå. Men där kom en buss som körde till knutpunkten, där hoppade jag av och kom med tåget som gick tio över tio och var hemma halv elva.

Jag vill inte vara med om detta igen. Jag hade iofs glömt min tilläggsmedicin vilket kanske hade ett samband med detta mående att göra.. Men det återstår att se.
hemma igen....

Nu e man hemma igen men det är inte precis så man jublar.Har känt av nån slags skada i min lägenhet ett tag nu. I torsdags lovade fastighetsservicen komma på besök för att kolla upp men de kom inte. De kommer inte undan, imorgon ska jag jaga dem! Det kan ju inte vara bra att bo i ett hus med bakterier! Usch fy!
Jag vill verkligen inte bo kvar här så länge till men jag söker lägenhet för fullt så jag hoppas snart få napp.

Imorgon börjar jag jobba på riktigt, nu får jag ett schema på heltid. Det lär bli tufft och jag lär ha fullt upp vilket inte gör  något för mig. Det blir v'äl äta, förbereda matsäcken till jobbet o sedan slappa lite framför teven(om jag ens har tid till det) innan läggdags. Jag får nya vårdtagare på schemat, vissa är besvärligare än andra men det ska nog bra ändå.  Det brukar gå bra för mig tillslut.

Och det bara regnar , vräker ner stora skyfall.......det blir nog att räkna med nya översvämmningar suck, "sommaren är kort, de mesta regnar bort " som Tomas Ledin sjunger. I detta fallet stämmer det. Hela sommaren verkar regna bort.

*far away*

Obehagliga typer på nätet!


Jag är medlem på olika dejtingsidor, kul grej bara men är medveten om vissa grejer så jag tar inte det så seriöst.

Jag har tagit bort min pressbild på ekontakt pga obehagliga typer i "gubbåldern" som har lite gubbsjuka. Man ska ju vara försiktig eftersom man inte vet vilka typer som gömmer sig bakom skärmen(usch). Jag har satt lås på mitt album o ger inte nyckeln till sådana som bor i närheten och är gubbar.
Jag är medlem på mötesplatsen med men där verkar vara mer seriöst med dejting förutom att där kan också finnas obehagliga typer. Nu har jag tagit bort alla mina bilder så lär väl besökare över gubbsträcket minska också. Det finns så äckliga typer! Visst, jag är en vuxen kvinna men där finns gubbar som tom är äldre än min egen far!
Det som skrämmer mig är de äckliga typerna från skåne, de kan ju leta upp en så nu har jag tagit bort! Så får andra besökare(som intresserar mig) fråga mig om de undrar över nåt.


Imorgon är det fredag

Dagarna går fort och imorgon är det fredag och min sista dag för att på måndag börjar jag på ett nytt schema som ligger på heltid, det kommer bli långa dagar men jag står ut eftersom det bara är på fyra veckor:)

Usch nu spelar grannarna dunka dunka igen, men jag får stå ut. Har bland annat lagt märke till att tidningen bara kommer vissa dagar, konstigt. Nä, den ligger i brevfacket innan jag går hemifrån på morgonen och sedan är den borta när jag kommer hem. Det är väl bäst att slänga in den innan jag går hemifrån på morgonen om jag vill ha en tidning.

På jobbet idag: En farbror som jag råkade i luven på från de första dagarna har blivit en av mina favoriter. Idag sa han till mig- " Vet du vad du är? Du är en **** snäll och rar tös! Jag hade gärna velat ha dig som min svärdotter men det går ju inte". Jag blev så glad när jag hörde det.  I sådana stunder uppskattar man verkligen detta yrke.
Haha, idag var jag ute på en promenad med en vårdtagare som är såå seg. Om man dessutom är lite trött så håller man på att somna.Allting går i slowmotion, han pratar seegt, går sakta( men de kan man förstå) men när han ska ut på sin promenad så går det inte att prata med honom för då stannar han upp. Men nu vet jag det till nästa gång:)
Imorse hade jag ett intressant samtal om Jehovas tro och kristendom och allt mellan himmel och jord med en vårdtagare. Jag talade om för henne(vårdtagaren) att det inte känns så roligt att vara ungdom idag, då världen är upp o ner, en massa elände som förekommer, alla terrorister....man vet aldrig när de smäller till. Vi som är unga har förhoppningsvis ett långt liv framför oss men vilket liv sedan. Det har spåtts att jorden kommer gå under........men det är nog snarare att människorna kommer gå under.......av naturkatastrofer, trafikolyckor, sjukdomar.......Människan har rtedan syndat genom att använda konstgjorda medel och preperat som förstör naturen. Men varför ska oskyldig människor straffas? Vad är meningen med livet egentligen? Varför dras unga människor för tidigt bort?
Frågorna är många.........och förblir en gåta........här på jorden.

Usch vad detta blev nedstämt,,,,,,,,men ibland behöver man få ut lite av sina funderingar.......världen har förändrats , det är vi alla medvetna om men vi väljer att blunda så länge det inte angår oss men gissa en gång till. Det angår oss!

*känslan är obehaglig*

Men livet går vidare...............imorgon är det fredag igen.

Lite uppdatering

Så var det ny vecka igen och nya friska tag eller ska man säga nya trötta tag? Det är inte så farligt som det verkar vara. Jag är bara så himla trött när jag kommer hem från jobbet. Det är tidiga morgnar och långa dagar eftersom jag har en bit att åka och måste anpassa mig efter busstiderna så de parerar med varandra.

I lördags var jag på karnevalen med Tina. Mötte upp henne på stationen sedan åkte vi buss in till stan. Vi promenerade bland stånden och åt munkar. Satte oss på en pizzarestaurang och åt sallad, det var så varmt så man orkade inte äta så mycket men jag var nog ganska sugen på pizza men tänkte efter hur min mage reagerade efteråt. Men jag hade kul och är ganska säker på att hon tyckte detsamma:)

På söndagen jobbade jag. Hade drömt natten till söndagen att jag jobbade på min förra praktikplats och tro det eller ej men dröm blev till verklighet.Har jag telepatiskförmåga?  På förmiddagen helt oväntat ringde min mobil och det var från jouren och undrade om jag kunde hoppa in mellan kvart över o tolv till kvart i nio och jobba för att de hade kris med personal. Jag hade ju inget för mig, mer än att jag höll på att tvätta och skulle iväg och handla. Men tvätten kunde torka till kvällen(om ingen annan skulle tvätta) och handla kunde jag göra nästa dag. Så jag jobbade.

På måndag skulle jag jobba igen(där jag jobbar nu., ättekulla hemvåtrd). Jag var dock lite trött och hade dundrande huvudvärk men det gick bra ändå, nästan. Idag var jag lite snurrig men får man skylla på den tunga luften? Hoppas de åskar inatt så vi blir av med den kvava luften.

Nu har jag inget mer o tillägga för idag, börjar snart bli dags att logga ut med. Tycker ej om att sitta vid datorn så nu ska jag titta på teve istället, där behöver man inte anstänga sig så mycket.
Hehe...från den ena burken till den andra....och med godispåsen i handen:P


So long......

En dag....i Juli

En liten sumering av dagens händelser:

Allt började med musik på hög nivå halv fyra i morse(av grannarna), en timma innan min väckarklocka ringde. Detta resulterade i en rörig och upp o nedvänd dag för mig.

* Den när killen på busssen imorse hade verkligen humör, precis som jag, jag log lite för mig själv när jag såg honom*

När jag kommit till jobbet tog jag min lista och nycklar och gick iväg till första vårdtagaren som bara innehöll tillsyn och bädda sängen. Men jag tar alltid mig tid en stund och pratar med dem, de uppskattar ju det. När jag var färdiga med de två första besöken och var på väg till det tredje (bestående av lite längre tid med en rullstolsbunden dement vilket krävs lift till och två personer) så ringer min mobil och en arbetskamrat som jag skulle jobba med på tredje stället berättar att han(vårdtagaren) som jag skulle ha avlastning för,vars fru har åkt in med ambulans till lassarettet så jag fick bege mig direkt dit. Avlastningen skulle egentligen börja halv elva för då brukar frun ge sig iväg med sina ärenden. Hela mitt schema fick ändras om och allt blev rörigt, jag satt hos honom i några timmar, gav honom frukost och hjälpte honom att klä sig. Jag hann se reprisen av våra bästa år, hehe. Men sedan kände jag att mitt blodsocker var lågt och behövde äta nåt och då kom en annan arbetskamrat och avlöste mig för att jag skulle hinna ta mig en bit mat menjag skule komma tillbaka igen. Jag slapp återvända för de hade ordnat en kortid på ett ställe för fruns man(som är dement) tills frun blev bra igen. Jag fick några nya uppgifter.....hos mina blivande vårdtagare och det gick bra. Sedan var jag helt slut pga rörighet.


Jag köpte nya numret av cosmopolitan idag, var så angelägen efter det rätta numret som Tina nämt för mig:)Där står en hel del som jag är i behov av att läsa just nu innan jag sjunker helt:S

Ser framemot morgondagen!:D


Så fort jag håller upp med träning och släpper efter sötsuget så blir jag lite rund om magen........det gillar jag inte...för jag har så smala armar och ben........men men det är nog bara som jag inbillar mig. Strunt samma, men ser ut som man ser ut, man ska vara nöjd. Nu ska jag läsa cosmopolitan......"sluta jaga, njut istället"  ;)


"Älskar dig för evigt"


Jag fick se en så gullig bild idag som gjorde mig rörd.

Jag duschade en vårdtagare idag som är dement, det gick bra. Jag är så stolt över mig själv att jag har så bra hand med sådana situationer. Jag bemöter dem med ödmjukhet och tar det lugnt med dem. Det är tack vare min handledare som jag hade på första praktikplatsen, han gav mig så mycket kunskap om dementa att jag har nytta av den just nu:)
Duschningen gjorde jag på morgonen. På eftermiddagen fick vi ett larm om att samma vårdtagre ville lägga sig. När vi gjort henne färdig och stoppat om henne så satte hennes man(han tar hand om henne) på lite musik, sådan härlig midsommarmusik (gammeldags folkmusik med fioler och dragspelosv) och det var så gulligt med denna musik. Tillsammans med denna härliga musiken försökte han få henne att minnas tillbaka då de var unga och svängde sina lurviga........han tog hennes händer när hon låg i sängen och stod bredvid hennes säng och dansade med henne...sådär höll hennes händer samtidigt som hon låg i sängen och han stod bredvid.(ja ni har förstått vad jag menar). Och han pussade henne på munnen, det var så otroligt gulligt. Att kärleken fortfarande finns kvar trots att sjukdom kommit ivägen och förändrat en människa.Ett bevis på att kärleken är stark. När jag stod där och såg deras gulliga uttryck emot varandra så funderade jag på min framtid.....om jag nånsin kommer att träffa en livskamrat och om jag också kommer att uppleva långvarig kärlek.....äkta kärlek......Där två människor hör ihopa och INGET kan nånsin komma dem emellan, inte när de båda är så övertygade om kärleken till varandra.
Jag hoppas få uppleva det.
Just nu känns det hopplöst, jag är inte mottaglig för sådant...........jag orkar inte, jag känner inget, jag orkar ge det en chans.......jag vill inte........men samtidigt vill jag.........men om jag har en själsfrände så befinner han sig lååångt borta för jag kan inte ens tro på att mötet finns, inom mig finns bara tomhet. Det är inte roligt att vara singel längre men samtidigt vill jag inte lära känna någon.Snacka om att livet är upp o ner just nu.

Jag hoppas på lägenheten, har fortfarande inget svar om det.


So long...

*hoppas*

Ska snart lägga mig men kände för att skriva av mig lite i bloggen innan jag gör det.


Ville stanna kvar och umgås me mina föräldrar i malmö idag men var tvungen att åka hem. Denna känslan kan nog bero på att vi inte hunnit ses så mycket i helgen pga att de var bortbjudna till några vänner. Så nästan hela lördagen gick bort, besöker ju inte dem så ofta. Pratar inte alldeles för mycket i telefon med dem heller. Men hoppas vi får ny chans någon helg framöver. Denna helgen som kommer hoppas jag att det händer nåt.

Åh, jag hoppas att jag får lägenheten, den verkar perfekt för mig. Lugnt och trivsamt område med en massa pensionärer som för hoppningsvis inte för nåt oväsen. Men lägenheten ligger på högsta plan så jag kommer inte störas. Hoppas jag får den!  Jag behöver ett lugnt område.
Funderar på att köpa en dagbok där jag kan skriva av mina djupaste tankar för det är jag medveten om att man inte kan göra här. Eftersom detta är en sida som är öppen för allmänheten.

Nu ska jag käka lite fil och musli och sedan sova......

*håller tummarna imorgon*hoppas*


Sov gott^*****

Flytta?


Oj vad det har börjat blåsa ordentligt. Ett tecken på väderomväxling, värmen är påväg kan jag lova er. De har lovat värmerekord, usch för de som inte tåler det.Vem tåler när temperaturen ligger över 30 graderssträcket?

Har ägnat hela förmiddagen att "internetfönstershoppa". Ellos har fått in så mycket snygga höstnyheter! Har redan beställt 4 varor, leggings och en polo.

I torsdags fick jag ett erbjudande om lägenhet i LA. Ringde om kontaktpersonen till lägenheten och bestämde en visning imorgon efter jobbet. En annan dam hade tydligen varit på visning i fredags, usch denna lägenhet passar nig mig utmärkt med tanke på att lägenheten ligger på högsta våningen vilket betyder att man slipper oväsen från grannarna. Det hade passat bra för mig! Aja, är det meningen så är det. Men jag har satt upp mig på fler erbjudanden så det är bara att hålla sig uppdaterad ifall de skulle dyka upp nåt.


En sa till: spindlar betyder inte friskt hus utan tvärtom....det betyder fuktskada:S

Perfekt reavara!


Klänningen
                                                                                                                                                                                                                 De gula shortsen.Jag åkte till Mobila idag för att handla lite chips och dippa på Malmborgs men pga att det var tidigt på förmiddagen och alla människor inte hunnit vakna än så passade jag på att gå en runda på H&M bara för skojsskull.Till min stora förtjusning hittade jag en reavara, en klänning som blir skitsnygg till jeans eller leggings. Ett par gula shorts som min kära moder bjöd på, de var ju inte så dyra heller. Men jag är mest fachinerad av klänningen. Eftersom jag inte har så platt mage även om jag är smal så brukar klänningar inte sitta så bra på mig och magen brukar förstoras. Men denna klänning satt hur perfekt på mig som helst så då återstod det bara en sak att göra, KÖPA den! Talar jag om priset för er så kommer ni att tappa hakan hehe.

dyblöt


Detta vädret liknar inget bättre. Vi har fått ovädret till skåne och vägarna och gångbanorna är fulla med vatten. Jag har min cykel vid den gamla stationen och idag när jag skulle ta den för att cykla iväg till ICA kvantum ösregnade kontstant. jag var så dyblöt att jag lika gärna kunde slänga mig i fontännen utanför affären. Men jag var tvungen att cykla till affären för att köpa ett nytt sommarkort och samtidigt passade jag på att handla filmjölk till min goda musli och choklad!

Jag har lite och säga om dejting på nätet , speciellt e-kontakt: Det är så förbannat ytligt med internetdejting att det inte gör någon skillnad på krogens miljö. Jag har nämt detta tidigare men nu har jag kommit fram till en sak. Jag är inte redo för ett nytt förhållande, en ny partner och framförallt inte på e-kontakt, de är inget att hänga i julgranen. Jag har svårt att tänka mig att där finns fler fina killar som passar mig. Det kan ju inte bara finnas en enda som passat mig hitills????? Jag börjar om igen. Men denna gång är det annorlunda eftersom jag skaffat mig mer skinn på näsan och erfarenhet rikare och mognat. Jag har kommit ett steg närmare mig själv. Jag vet vad jag känner och jag vet vad jag vill. Jag vill vara ensam och prioritera min vänner och familj och mig själv! Jag trivs bra med jobbet, visst finns det människor som man inte kommer överens med men man kan ju inte komma överens med alla människor.
Jag gillar inte konceptet med internetdejting för att det är så förusägbart att man ska träffa en partner, det är väntat att träffa en partner, målet är att träffa en partner för det är en dejtingsajt. Så det handlar inte om att träffa nya människor som tex på andra sajter som lunarstorm utan här är letar man febrilt efter den rätte(?!) Det gillar inte jag, det blir så pressat och man väntar sig att det ska blir nåt mer än bara vänskap....denna partnern ska man gifta sig med osv. Livet är fullt av överraskningar men e-kontakt är inte fullt av överraskningar utan förutsägbara kontakter där alla vill samma sak som är singlar suck. Med andra ord, ingenting för mig.


Det fortsätter att ösa ner och jag ska sätta mig framför teven efter jag packat färdigt det sista.En somrig bild kanske piggar upp i detta rusket.

125502-33

Höstens mode!

125502-32


Har kollat igenom nya numret av ellos idag som innehöll en massa spänande nyheter! Jag gillar starkt höstens mode med 60-talsinspirerat, dock går färgens toner i grått vilket är en tråkig färg men tillsammans med andra färger blir det en snygg kombination.
Ett par svarta (eller någon annan färg eller mönster) leggings eller tajts till denna långa kofta blir höstens hetaste trend i höst. Satsa ¨på ett par långa stövlar...den sk. ridstöveln.....till tajts/legging eller stuprörsbyxan. Jag ser verkligen framemot de nya inköpen till hösten!:D

Men än är inte sommaren över, tills dess njut av värmen.......Värmen har iofs försvunnit men den kommer säkerligen tillbaka.....dock med mycket hög temperatur som förra året, usch.


Lördagen!

I lördags var jag ute med Jennie, Tina och Sofia( Det var första gången i lördags som jag träffade Sofia men hon var en lättsam och sympatisk människa). Jag trivdes i sällskapet:)

Vi träffades alla fyra i stan och sedan begav vi oss till Harry's uteservering för att sitta ner ett slag och ta det lugnt med lite dricka och goda nachos som vi beställde in. Bakom oss satt ett huligangäng, om man kan beskriva de så. De var ett gäng närmare 40-årsåldern som betedde sig som ungdomar......vuxna som var berusade är ingen rolig syn elelr hörsel......som de väsnas......de låter som en hel fotbollspublik, jag syftar på herrarna. En herre tänkte börja slåss med en annan herre och gav mig en armbåge som satt precis bakom, i vägen för honom.....han bad inte om ursäkt för han var så redigt på det att hans hjärnceller var bedövade av all alkohol. Jag försökte knuffa bort honom för han var beredd att välta vårt bord, vissa tåler inte sprit.....i mängder.....men öh vem gör det?

Klockan började närma sig utgång så vi bestämde oss för att bege oss till ett dansställe och det blev La Cardinal. Jag var nyfiken på det stället för jag hade fått för mig att de var någon salsatema med tropisk musik men till början var det den sämsta musik jag nånsoin hört på ett dansställe. Det var inte förrän i slutet som musiken bättrades och människorna ökade. Det var när stämningen var på topp(eller som jag och Jennie ansåg det, när det blev för rörigt) som vi beslöt oss för att åka hem. Tina och Sofia hade mer än gärna stannat längre men både deras nattgäster ville hem så då kunde de inte stanna, tyvärr. Själv är jag inte förstjust i nattklubbar även om jag ÄLSKAR att dansa men det är stämningen som jag inte gillar, för hög ljudnivå, en massa människor. Andra kanske tycker jag låter som en pensionär men jag har ett personligt problem som gör att jag inte tåler nattklubbmiljö.
Men sällskapet diggade jag starkt! Jag ser framemot att träffas allihopa snart igen! Det gäller att hitta på nåt som passar bra för alla för vi är ju olika med olika tycke o smak:)

Jag hade väldigt trevligt i lördags ändå!

Dagen efter åkte jag in till stan och mötte upp Jennie och Sofia. Vi satte hos nere i hamnen och köpte en glass att avnjuta i solens glans. Synd att inte Tina kunde följa:/125502-29 En bild på mig och Jennie från Gozzip. Gick inte att få hit bilden på Tina o Sofia.....datorn klyddar som vanligt:S

PMS...?


Jag har jobbat som vanligt idag.Tåg tåget imorse för jag att jag skulle ner om en runda på stan och träffa Tina men hon är sjuk. Hoppas du snart blir bättre! Inge kul att vara sjuk.

Det har gått bra på jobbet idag, tog mig för två extra uppgifter av en arbetskamrat eftersom jag hade gott om övertid i schemat. Men jag fyllde ut dessa tider och det rullade på vilket jag gillade.
Sista besöket var avlastningen på två timmar, då sitter jag och håller koll på en vårdtagare som är dement medan hans fru kör iväg och gör sina ärenden. Idag var han lite orolig i kroppen......han ville upp och gå hela tiden, han var påväg ut genom dörren två gånger men tack vare min erfarnehet på första praktikplatsen som var en dementavdelning lyckades jag hålla allt under kontroll;)

Idag tvättar jag, får passa på nu, förmodligen besöker jag malmö till helgen.
Jag är så godissugen idag, antagligen pms på gång. Jag köpte en påse med lösviktsgodis i fredags från videoaffären, mycket att välja på och gott var det:) Det lockar mig just nu men jag får behärska mig till helgen, för där vet jag att det alltid finns gottis under helgen:P

RSS 2.0