Veckan som gått

 
Jag har knappt tränat nåt förra veckan. Det bara blev så. Fick två tuffa jobbpass där man går upp fem för att hinna till jobbet sju. Jobbade till halv fyra respektive tre och vart helt slut efter jobb. Kom annat emellan också så hoppade de dagarna. Sedan har jag ätit alldeles för mycket socker. Mitt i veckan desssutom, får man skylla på lingon? Nej ingen bra vecka angående kost och träning. Men vi tar nya tag. Har dessutom lagt på mig 3 jävla kilo och 3 cm i midjan så nu är man tillbaka på ruta noll igen. Eller? Kan man verkligen lägga på sig 3 hela cemtimeter på två veckor? Jag har inte ätit skit varje dag dock nästan varje dag har det slinkit ner en bars. Och det är inte så bra. Jodå det går fort att lägga på sig men jag undrar om det mesta inte är vätska. Hur som, jag ska tillbaka till formen igen, tillbaka helt till 2011-formen. Jag skiter i musklerna, tänker inte jaga mer muskler, vill bara bli smal igen och tajt.
 
Känns knappt lönt att lägga upp veckans träning men here we go :
 
Måndag: intervaller 30 plus 20 min till på crossen   lite mage
 
Tisdag: VILA
 
Onsdag: Styrke: Ben 60 min plus 20 min pw-intervall på bandet
 
Torsdag: VILA

Fredag: VILA
 
Lördag: cardio: 50 min på löpbandet plus lite mage
 
Söndag: Bodybalans 45 min
 
 
 
Styrke: 1 pass
Cardio: 3 pass
 
Yoga: 1 pass
 
Vila: 3 st
 
Totalt: 6 pass  
 
Övrigt: Det går bra nu! Yeeey......not.   Sträckte ryggen så överkroppen har vilat från styrketräning denna vecka. Har istället kört cardio.......La även till ett yogapass på söndagen. Ska försöka få ihop två yogapass men det är inte så lätt då man jobbar som man gör. Man vet aldrig när de bokar in(eftersom man satt upp sig en hel vecka) en. Det är träningen som får anpassas efter jobbpassen. Men så är det. Hade tänkt köra dubbelpass imorgon OM jag inte skulle jobbat men det ska jag så de blir bara ett träningspass på förmiddagen och sedan jobb. Sedan ska man ta hand om sitt hem också så det inte förfaller.
Okej, sista Bayramdagen, hoppas det inte blir nån skillnad emot de andra dagarna, eftersom jag ska jobba imorgon.Nåja, jag vet vad jag gör annars.
 

Hänsynslösa grannar och veckans träning!

Jag måste FLYTTA ut från detta dräggstället. Har fått sammanlagt fem timmar sömn inatt för att jag inte fick lägga mig när jag VILLE pga grannar väsnas utan att ta den minsta hänsyn. Jag kan för fan inte jobba morgonpass på helgen för jag får ju INGEN sömn! Allvarligt trött på det! Hela kvällen igår ägnade jag åt att gå runt i trappan och lokalisera vart fan musikoljudet kom ifrån. Ringde på två grannar varav den ena jag sa till 3 (?!) ggr . Den ena verkade lyssna på vad jag sa (sa till på skarpen, vart flyförbannad) medan den andra fjäskade och ragga(jävla svin) , lovade sänka basen för min skull (men gjorde han det??? NEJ!)  I fredags höll grannen precis ovanför mig en fest(som vanligt) spelade skithög musik med bas ända fram till 23.30, då de gick ut. Skulle jag stå ut med samma på lördagkväll också? Hell no!!!  Det finns inga regler, alla gör som de vill (iaf dräggen gör som de vill). Träffade en trevlig granne(som jag träffat några ggr tidigare) i tvättstugan i förmiddags och vi hade en disskussion kring detta. Hon försöker också hitta en annan bostad. Hyresvärden är rena stolpskotten också! Bara de får in sina pengar så är de nöjda och skiter i om man vantrivs , svin!  Påtal om störning....nu spelas det musik igen. Okej, klockan är inte så mycket men här är aldrig tyst en längre stund. Är så trött på det! Här kan man glömma HEMFRID. Ringde till störningjouren igårkväll, 2(?!) ggr utan att de dök upp, så det funkar inte heller. Eller så tar de inte en på allvar längre, fy fan! Sorry, nu har jag kräkt ur mig och ska byta ämne!
 
 
Träningen då? Jodå den har inte gått helt bra, har blivit 3 (?! hallå) vilodagar men så har kroppen behövt det. Tredje vilodagen var oplanerad. Skadade mig i ryggen/axelpartiet, skuldrorna igår och kan inte sträcka upp armarna utan att de hugger till. Gör svinont när jag ligger och ska vända på mig eller bara rör på huvudet. Antagligen gjorde jag en sträckning i militärpressen då jag tvunget skulle använda maxvikt.....smart...Är huvudet dumt får kroppen lida. Så nu kan jag nog glömma styrketräning eller vissa övningar iallafall. Formen är uppsvälld och vi ska inte snacka om hur jag skött kosten i helgen, fy fan vad jag tjockat mig! Det började i torsdags när jag gjorde inköp. Var på coop som hade jubileum och satt ner sina priser, spec på skitkosten och jag som trånat efter socker hela veckan och varit fruktansvärt ståndsaktigt trots alla frestelser som funnits omkring mig släppte på alla tyglar och resultatet blev- 2 burkar berteglass, en kladdkaka och en knäckebräck , en påse lösgodis (vart inte nöjd med chokladet i lösgodiset) och en stor fet marabou kaka nonstop. Detta krängde jag på fredagskvällen, lördagskvällen (plus annat skit hos farmor o farfar) och resten idag......Kanske är detta tröstätandet tecken på att man vantrivs i sitt hem, känner sig stressad av alla oljud?
 
 
Här kommer veckans träning:
 
Måndag: VILODAG
 
Tisdag: intervaller- crosstrainern 30 min (fy fan vad jobbigt) plus mage 15 min och 15 min PW på bandet
 
Onsdag: Styrketräning BEN 60 min
 
Torsdag: VILODAG (annat för mig)
 
Fredag: intervaller-crosstrainern 30 min plus mage och PW-intervaller 20 min på bandet
 
Lördag: styrke plus cardio.....lite armar och 50 min PW -intervaller på bandet
 
Söndag: VILODAG   (AJ MIN RYGG)
 
 
Vilodag: 3
Cardiointervall: 4 pass
Styrke: 2 pass
 
Totalt: 4 pass
 
Summering: Ingen bra vecka. Kom lite grejer ivägen men så blir det ibland . Nästa  vecka vet jag att jag kommer ha två vilodagar pga två knäppa jobbpass varav det ena jag inte lär få ihop mycket sömn. Tack grannar!

Godissug och veckans träning

Shit vet inte vad det är med mig men har värsta godissuget. Trodde det skulle gå över med proteinkrämen ala chokladmousse men det gjorde det inte. Därför fick jag ta en swebar i mintchoklad men inte ens det. Är jag hungrig? Nej. Har jag ätit ordentligt? Troligen inte. Körde dessutom styrketräning i en hel timme idag. Sedan har jag jobbat lite ikväll. Får se om det går över, sötsuget alltså.
 
 
Karlar! Karlar är svåra...
 
Veckans träning v 41
 
Måndag- Vilodag(sjuk)
Tisdag: Gym: Ben
Onsdag:intervalllöpapass 30 min , 15 min mage, efter-cardio 20 min
Torsdag Gym,: rygg o mage    15 min eftercardio
Fredag: Gym: axlar
Lördag: intervalllöppass  30 min, 15 min mage, efter-cardio 20 min på bandet
Söndag: Gym: biceps, triceps, bröst
 
Gym: 4 pass
Cardio: 3 pass
Vila: 1 st
 
Totalt: 7 pass
 
 

Ny vecka!

Då var det ny vecka och tisdag. Känns som måndag men det är bara för att jag vilade igår från gymmet då jag i regel brukar köra intervallpass vilket jag istället kört idag. Den jäkla magbacillen gjorde att jag fick skjuta upp träningen.  Så hur gick träningen idag då?
 
Jodå, det gick tungt med löpningen idag men jag körde på och brände 460 kalorier eller nåt. Sedan körde jag magen superset 2 övningar och en övning. Därefter PW i 20 minuter på bandet varav 2 intervaller med högsta lutning och låg fart varvat med 0 lutning och hög fart 8.0km/h.  Sedan var jag nöjd.
 
Imorgon är det ben men jag har fått så himla ont i mitt knä så vet inte om jag skjuter på de och kör armar eller rygg istället. Får se vad jag känner för när jag kommer till gymmet men först är det jobb i 5 timmar (känns knappt lönt).
 
Annars vart jag inne hos gymgrossisten och fyllt på med swebars , 25 st för 288:- Det tjänar man på kan jag säga. Annars kostar en bars på gymmet 20 kr. Inte billigt!
 
Inget mer och skriva om så jag avslutar här=)
 
Ha en fortsatt skön kväll ni som läser bloggen!
 
 

Sjuk och Veckans träning

Skulle egentligen jobbat idag men nån bakterie i magen dök upp igårkväll och resulterat i att jag kramat toan inatt. Jag vet inte om det är mjölken och mjölet som är orsak till att magen vändes ut och in på mig. Men om det nu är det så var det sista gången jag äter laktos och gluten. Mår fortfarande helt bra, magen kniper fortfarande och känner av ett svagt illamående men hungern är tillbaka. Har levt typ på riskakor och blåbärsproviva hela dagen förutom spenatssoppa. Men nu ska jag snart äta lite kokt fisk och ris. Mycket ris denna dag men det är nog snällast för magen.
Nu till något annat, nämligen träning!
 
Träningen går bra men har inte blivit som jag planerat denna vecka då jag får vara beredd på att hoppa in och jobba de dagar jag är tillgänglig. Däremot har jag upptäckt att jag endast har EN centimeter kvar tills jag är tillbaka i min gamla form som jag hade våren 2011. Jag har varit duktig med kosten, visst har jag haft mina ätardagar  men det har givit resultat ändå. Har kört regelbundet med mina intervalllpass och så kört hårt med styrketräningen. Börjat använda mer protein och aminosyror.  Och jag ska fortsätta- undvika bröd,mjöl-gluten och MJÖLK .  Tyvärr har jag inte lärt mig hur man överför bilder från mobilen till datorn men ska nog få farson på det. Tills dess är det min instagram som gäller och där heter jag "ijastrong". Lägger upp mina formbilder där för er som själv har instagram och är nyfikna.
 
Vi kör en sådan här i samma inlägg:
 
Veckans träning v 40
 
Måndag: intervallöpning 30 min mage 15, PW på bandet 15 minuter 
Tisdag: biceps och triceps 50 min (minns ej om jag körde nån eftercardio)
Onsdag: bröst och mage 60 min   PW på bandet 30 min
Torsdag: VILA
Fredag:löpning utomhus 35 min plus mage 2 övningar (hinner ej gym, jobb)
Lördag: hemmaträning med lätta vikter 45 min axlar plus lite rygg (hinner hej gym, jobb)
Söndag: VILA (sjuk)
 
 
Inte världens bästa vecka men vad gör man när man får cp-tider på jobb. Jag ska lägga upp mina jobbpass bättre så jag får tid till gymmet!
 
Nu blir det soffläge med mysisarna<3
 
 
 
 

Musikal och träning

Hejsan, long time no seing! Jag har jobbat en massa, VARJE kväll. Men tog ledigt tisdag och onsdag.Kan ju styra mitt "schema" lite själv. Är inbokad på jobb torsdag och lördag, söndag. Men blir säkert inbokad på fredag också, skulle inte förvåna mig iallafall.
 
Jag har fortfarande inte fått rätsida på mobilen med att lägga upp bilder på datorn från mobilen. Har instagram och lagt upp ett par formbilder där.Jag heter likadant på instagram som min blogg om någon är nyfiken:)
Men även om jag jobbat en massa så har jag ändå hunnit med träning ändå så det går bra. Har börjat med ett nytt upplägg för att se om det blir några resultat men en sak är säker- jag kan nog inte enbart köra två konditionspass i veckan. Det räcker nog inte, minst 3 stycken.  Nåja, har glömt hur mina senaste träningsveckor sett ut så det blir inget uppdatering på det.
 
Förutom träning som är mitt stora intresse har jag även ett till stort intresse och det är musiken och sången.
 
 
Jag ska förresten söka till en musikal. De ska sätta upp Josef i min hemstad och jag tänker söka dit. Men jag klantade mig. När jag loggade in på hemsidan så skulle man först fylla i ett "formulär" och i en ruta skulle man skriva lite om sin erfarenhet och så. Därefter skulle man klicka på "skicka" och efter man gjort det hamnade man automatiskt på en sida där man kunde ladda ner själva aditionssången och texten. Men.... Jag laddade ner låttexten och sedan försvann då jag klickade bort den (okej, när man klickar bort nåt brukar det försvinna ). Sedan var det själva sången som jag laddade ner i media player men då klickar jag på iconen "bibliotek" och hamnar såklart där och kan inte sedan komma tillbaka till sången jag laddat ner. Letat som en tok i datorn och hittar inte det nånstans. Har även googlat och verkar hopplöst att fina låten där. Enda hoppet är min kompis Daniel som är musiker. Eller om jag kollar på youtuben. Det vore skitkul med denna musikalen. Nåja, vi får se hur det blir. Jag är inte lika duktig på att dansa som är på att sjunga och spela teater.
 
Ikväll blir det TV-MYS . Först "kontaktannonsen" som alltid är kul att se. Sedan börjar Bonde Söker Fru" och därefter är det säsongstart på min abolsuta favroritserie- Grey's Anatomy!! :D Hoppas bara det blir en lugn kväll och UTAN störningmusik från grannarna. 
 
Träningen idag gick bra- körde bröst och mage. Sedan gåbandet i 30 minuter, 5 minutersintervall på den högsta lutningen med låg fart samt hög fart och noll lutning. Avslutade med två magövningar och sedan var jag slut. Tror jag var sammanlagt på gymmet i nästan 2 timmar. Imorgon blir det VILODAG. Börjar jobba 12 och då är det svårt att hinna med gymmet innan och samtidigt få sovmorgon. När man har grannar som hindrar en från att lägga sig i önsketid som redan är runt 21.30. Jobbar samma tider hela helgen och är rädd för att det blir vilodag 3 dagar denna vecka. Jag hoppas jag har ork till att ta mig ut på PW i helgen och ev köra lite hemmastyrkeövningar, eller så får det bli vilodagar. Det hänger på hur mycket sömn jag får.
 
Nepp, ska se ifall jag lyckas hitta auditionssången:) Tjingeling!
 
 
 
 
 

RSS 2.0