Det är bara att ta tjuren vid hornen

och det är precis vad jag gjorde. Hur mycket det än tog emot att ta sig till gymmet med lätt huvudvärk och illamående. Men trots det ville ändå kroppen röra sig, kroppen längtade efter endorfiner! Musklerna ville arbeta. När jag ställde mig på löpbandet och benen började springa kände jag att detta passet blir bra. Benen ville bara springa och jag kände att jag kunde pressa mig ännu mer i dagens intervallpass. Jag vilade endast en minut mellan intervallerna....Det blev lite tabata-intervaller....sprang mellan 15 km/h och 11 km/h när det sedan började närma sig slutet fick jag öka vilan till 2 minuter .....Men jag körde slut på benen. Det blev några magövningar efteråt och sedan efter-cardio på crosstrainern i 15 min som avslut. Även där intervall....5 minuter tungt motstånd och 10 minuter lätt motstånd.  Imorgon är det dans!:) Funderar på att ta ett intervallpass på fredag också.......innan jag ska vara på AF klockan elva. Då blir det mycket tidigt:)


Ibland kräver kroppen lite paus från träning när man börjar tappa suget. Men nu är suget tillbaka igen! :)

Svacka

Ja, vad ska man säga? Stress stress har gett mig volanger på magen, usch! Bukfetman är tillbaka, ogilla! Ätit skit, hamnar i den onda spiralen med socker......men nu får det vara nog!  Men stressen på jobbet.....har förstört min fina form jag en gång var på väg att få tillbaks.....Men.....snart flyttar jag och då köper jag ett nytt gymkort och då ska de banne mig tränas! Motivationen kommer vara tillbaka. Mer inspiration, vilket inte infinner sig just nu. Trött på detta gubbel-äckelgymmet!   Jag tog mig till gymmet idag MEN vände igen....vad händer med mig? Just nu sitter jag med huvudvärk och lätt migrän. Är ledig imorgon, tack o lov! Men ska försöka till mig till gymmet då......usch......blir bara fetare och fetare......

Jag får inte sova heller för den jäkla snorungen som vänder på dygnen. Varannan kväll har hon folk. Har sagt till flera gånger om men hon verkar inte ta till sig eller så är det nåt fel uppe i systemet. Man får ju för fanken ta hänsyn. Nej nu ska jag träna oavsett om jag sover dåligt.


Ge mig tillbaka denna form!:(:(:(

Veckans träning


Måndag: fm: löpning utomhus 40 min  
            kv: dans-fuega  45 min


Tisdag: biceps o triceps  60 min


Onsdag: aktiv vila  promenad i nästan 3 timmar


Torsdag: intervaller på crossen 30 min  mage 15 min    efter-cardio på löpbandet 15 min


Fredag: morgon medelgympa 50 min 


Lördag:pw 20 min till gymmet  ben, rumpa och framsida axlar   60 min    pw 20 min från gymmet


Söndag:  afro-dans    40 min


Gym: 2 st

Cardio: 5 st

Vila: 1 st

Totalt: 7 pass


Övrigt: Bra träningsvecka.RSS 2.0