Kära onsdag

Är det bara jag som tycker om onsdagar? Då halva veckan gått och tre dagar kvar till fredag (den allra bästa dagen på veckan). Jag njuter av onsdagar, lika mycket som jag njuter av fredagar.

Nu sitter jag här med julmusik i bakgrunden, myys. Får sådan julkänsla när det är grått och disigt ute. Är nyduschad och nytränad och käkat lunch. Nöjd med dagens insats på gymmet- körde biceps och triceps hårt o när de kändes pumpade så var det dags för löparbenen att göra sitt på löpbandet. Ställde in tiden på 40 minuter varav 10 minuters intervall. Vart nöjd när jag sprungit 5 km på 21,3 minuter. Allt som allt....blev nästan 7 km , 300 nåt kalorier förbrukades. Kroppen klarar av mer än psyket tror!


Igår vart jag en vända till malmoe för en jobbintervju vilket gick bra. De ska kontakta mina referenser  men det ska nog bra eftersom jag vet att de bara har gott att säga om mig. Men jag hoppas och tror inget.
Efter intervjuen tog jag mig hemåt igen, åt snabbt och trampade sedan iväg till gymmet. Usch magen var så uppblåst igår, det blir den alltid på kvällen. Platt på morgonen och ballongmage på kvällen. Drog på mig en t-shirt för att dölja ballongen. Sedan betade jag av ett benpass på alla möjliga vis. avslutade med lite ,mage och rygg.

 

Ska sätta mig och mysläsa lite skvallerblaska, fick nya häntextra idag:)

 

Har en sak som bekymrar mig, när vet man att man träffar den rätte? Det är ju så att de ska kännas rätt från början på nåt sätt och gör det inte, då kan det inte vara den rätte.


Kommentarer
Postat av: lovisa

sv: det tror jag med :)

2010-11-17 @ 18:57:30
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: josefine

fin blogg :)

2010-11-18 @ 12:39:07
URL: http://osin.blogg.se/
Postat av: Matilda

Sv: hihi, snäll du är!!=)

2010-11-18 @ 13:59:16
URL: http://matildasimonette.blogg.se/
Postat av: lovisa

sv: tack så mkt:)

jaa, vissa borde verkligen ta åt sig :)

vad händer idg?:)

2010-11-19 @ 14:24:57
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: A f r o b e l i t a

HEJ! Du, om det inte känns bra med någon du träffar.. om d e något som säger inom dig att det inte är rätt så är det förmodligen inte det. Man ska alltid lyssna på sin intution. Annars kanske du också är rädd för att bli sårad så att du inte ger dig in i det helhjärtat.. se över hur DU verkligen känner, den rätta för dig finns därute!



Å ang min träning så tränade jag som jag gör nu. 5 ggr i veckan. Då åt jag 3-4 ggr om dagen vilket jag vet nu är så onödigt. Bara man håller sig under sina kalorier så behöver man inte äta så ofta som 5-6 ggr om dan. Jag gottar mig en dag i veckan, någon dag i helgen.. då äter jag precis vad jag vill. :)

2010-11-19 @ 14:40:17
URL: http://afrobelita.se
Postat av: Malin

Neeej, va trist! :( Dom är verkligen såå goda! Jag hittade dom på Hemköp här i Göteborg. Såg dom även på Coop Konsum häromdan, men där fanns inte vit choklad+tranbär av nån anledning. Dom är ju nya så förhoppningsvis kommer dom snart till nån affär där du bor :)

2010-11-19 @ 16:37:49
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: lovisa

sv: det låter bra:) blir fredagsmys här med :D

2010-11-19 @ 16:51:10
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: anapanda - konstblogg

haha usch jag hatar onsdagar ;D

2010-11-19 @ 22:51:20
URL: http://anapanda.webblogg.se/
Postat av: Sara

Jag kan hålla med dig när det kommer till att träffa mr right, det är en match :( singellivet e ingen höjdare, that's for sure! Kram

2010-11-21 @ 12:43:51
URL: http://vesablog.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0