Snurra snurra karusell

Varför kan det inte bara sluta snurra i skallen, denna hemska yrsel. Vet att det har med o göra att tabletterna håller på att gå ur kroppen. Så de lägger väl sig så småningom.

Nu är jag hemma från afron, det var inte superkul idag. Jag kommer inte fortsätta med afrodansen, jag håller mig till egen cardio och så styrketräningen såklart. Men när jag blivit starkare och smidigare o fastare ska jag prova på cirkelträning. 
Jag känner bara irritation just nu, när man kollar sig i spegeln och ser att det jävla fettet vägrar lossna men jag vet som sagt att tabletterna är boven i den dåliga ämnesomsättning. Tabletter ökar vikt dock inte typ amfetamin tabletter (concerta) . Då fick jag hög förbränning bara jag började träna. Men jag tänker inte ge mig. Det jävla fettet ska VÄCK och muskler ska börja SYNAS! Jag har ALDRIG tidigare haft problem med förbränning men nu har jag. Men snart så...kämpa kämpa!

Till råga på allt har jag fått en stor och fin röd jäkla finne i fejjan, så lagom roligt. Men jag ska torka ut den med stiftet jag har, die die die!!!!

Jag åt för nära passet också, så magen blev alldeles full när jag började hiva i mig en massa vatten då jag törstade nåt fruktansvärt under passet idag. Allt vatten bara samlade sig i magsäcken, kluck kluck....o magen blev svälld suck:(

Nej nu ska jag försöka göra det bästa utan denna kväll och bli på gott humör igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0