avreaktion!

Nä tydligen inte, det är växthuseffekten. Denna värme tar kål på mig iallafall! Man kan inte sola när det är för varmt, det är  INTE skönt att sola då! Varför kan det inte bli normal luft här i sverige? För att vi människor har förstört vår fina luft med föroreningar o annat som inte är bra för vår levande natur m.m.

Ska man behöva jobb ännu en sommar då det är sådan ÄCKLIG värme som klibbar fast sig på kroppen, det är svårt att känna sig fräsch, det enda stället man kan vara på är i vattnet, hur många människor har tillgång till det hela sommaren? Ni människor är säkert överlyckliga att det blir en varm sommar men tänk lite längre, när det är så här kvavt får man inte tillräckligt värtska och syre.......hjärnan påverkas av värmen och den kvava luften....man blir okoncentrerad och lättirriterad. Jag tänker extra mycket på de som är ute i trafiken, det är lätt hänt att man tappar förståndet när man befinner sig i en bastu. Det är ganska logiskt. En bastu är till för avkopplning, du kan INTE koppla av när du kör bil!


Jag tycker lika illa om denna -icke-kunna-andas- värmen som vinterkaos.




Det får gärna vara varmt men ingen äcklig klibbig värme ,,,,som ger en huvudvärk.....en sådan tung luft usch....

Okej, nu har jag gnällt färdigt

Nä en sak till.......Jäkla skit.......den där människan vill jag bara bli av med! Det är något skumt, varför lyssnade jag inte på signalerna? Än är det inte försent.

Jaha, detta har blivit en gnällig dag...........får man skylla på PMS???????????


"Ni tjejer snackar om att föda barn , ni skulle verkligen veta hur det är när en kille är riktigt förkyld*atjooo*"

Bullshit! Ni killar.......vi tjejer blir också förkylda men vi har större smärttröskel.....vill ni veta hur det är med menssmärta och ¨känna sig lättirriterad ena stunden och sedan bara vilja gråta i nästa?



äSCH........strunt samma..........hoppas ingen läser detta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0