Kul!

Glada nyheter för min egen skull!

Imorgon,onsdag och fredag räknas jag som personal på äldrboendet där jag har min praktik. Min handledare och en annan arbetskollega ska åka iväg och de behövde ersättare så då tänkte de på mig, chefen också, så snällt av dem, så glad man blir av att känna att man är behövd!:)
Så imorgon är jag ingen fjuttig elev utan då tillhör jag personalen och få ansvaret om vårdtagarna, ska bli spännande. Detta är ju stort för mig.

Eftersom jag nu får lön dessa två dagar som jag jobbar så vill jag unna mig nåt eget. Jag har beställt lite fina sommarkläder på ellos för fräscha upp sig lite. Har fastnat för den gula färgen, den är så snygg speciellt den ljusgula till solbränna. Jag har avancerat lite med färgvalen, et är första gången jag köper nåt i stark rosa men det ser jag som en utmaning hehe, fånigt kanske.


Detta är min egen blogg och jag får skriva som jag vill för här finns inga obehöriga som läser ändå. Jag är så trött på dessa förfrågningar om nycklen till mitt fooalbum på e-kontakt. Jag har slutat svara dem nu. Finns det inget intressantare hos mig än bara utseendet? Nope, jag lär inte träffa mr right på nätet. Och det verkar kännas svårare att få kontakt med någon som klickar än det var för några årsedan. Kanske beror på att min tid inte är inne. Nu börjar detta bli tjatigt. Ska sluta tänka på det. Ska lägga ner min energi på framtida val av yrket.


Kommentarer
Postat av: Fia

Hoppas de gått bra att jobba!Hinner nog tyvärr inte sitta vid msn senare, har en del att hinna me. Men man vet ju aldrig, kan hinna, får se. Annars hörs vi en annan dag!Kram!

2007-05-09 @ 15:02:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0