svåra frågor:S

Min kurskamrat ringde i förmiddags och bad om att få skriva av stencilen med alla frågorna eftersom hon inte kunde hitta sin egen, och snäll som jag är så fick hon det. Denna hemuppgift var mindre lätt denna gång eftersom det inte fanns någon fakta att gå efter. Svaren skulle vi tänka ut i huvudet och minnas tillbaka, shit hur mycket kommer man ihåg av alla dessa miljoner punkter inom vården? Det rör sig om väldigt mycket och risken är att man oftast blandar ihopa kurserna med varandra eftersom mycket av det vi lärt oss från ena kursen kommer i den andra med.

En fråga som jag tyckte var svår och trots mitt fuskande:P på nätet så hittade jag inget svar till denna fråga." Nämn 3 observationer som du gör under dagen?" Detta är relaterat till andningen.Patienten har Pneumoni(=lunginflammation)och har andningsbesvär.Det enda jag kan komma på är att jag mäter hans andning o btr....och kollar upp patienten emellanåt.men jag förstår banne mig inte frågan heller!Ska ringa till min kurskamrat och fråga hur hon uppfattat meningen.

Jag håller på att tvätta eller...rättare sagt har gjort och nu torkar tvätten.

Imorgon är det dans som gäller, ska bli så kul!

Nu får jag återgå till mina sysslor.

Kommentarer
Postat av: Anonym

God kväll snäckan! Då har man kommit rätt högt upp på topp listan här,,fick en utmaning att skriva om några bloggar och jag valde din också,,så nu kanske det kommer fler in på din sida och läser...Hoppas att du får en mysig kväll...kram kram

2008-02-03 @ 19:04:21
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: eemilie

mysig blogg =) hoppas du har en mysig måndag! kraam

2008-02-03 @ 21:16:50
URL: http://eemilies.blogg.se
Postat av: F

Hoppas det gick bra med frågorna!Ha en jätte bra måndag så hörs vi!Kramar!

2008-02-04 @ 14:00:23
URL: http://fardigbakadstudent.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0