I valet och Kvalet!

Jag gillar inte när mina planeringar blir ändrade och att man ALDRIG kan vara säker på att människor man bestämmer saker tillsammans med aldrig står fast vid beslutet. Det är så jobbigt med sådana människor man ALDRIG kan räkna med. Det ställer till så mycket om man har många bollar i luften också som krockar med de andra bollarna.

Och nu sitte jag i valet och kvalet här.

Det var tänkt att jag skulle åka hem till mina föräldrar i malmö denna helg och att min väninna i malmö skulle förlja med till en spelmanstämman på lördag.
Mina vänner i helsingborg hade tänkt träffas denna helg och dessutom är en vän som är bosatt i sthlm hit och hälsar på och då hade jag velat åka till hbg. Men eftersom jag inte träffar min väninna  malmö så ofta heller och plus att jag gärna vill träffa min familj och uppleva spelmanstämman(eftersom jag missade det förra året).Men nu verkar det som min väninna i malmö har andra planer på lördag.....och då kan jag ju åka till hgb men samtdigt hamnar jag i ett svårt beslut eftersom jag väldigt gärna hade velat följa med till spelmanstämman.....suck.....om bara min väninna hade följt med hade det varit lättare att besluta. Det är så mycket annat som också spelar in.........jag sparar pengar under helgen till mat eftersm jag får mat av mina föräldrar då......usch ja......jag vet inte vad jag ska göra. Spelmanstämman är bara en gång om året men samtidigt vill jag umgås med vännerna i hgb också särskilt nu när den ena vännen hälsar på.

Aja....vilka grubblerier.....suck suck.......


Blir så trött på vänner som man inte kan räkna med!

Kommentarer
Postat av: Jennie

ajdå, trist. Vet hur det känns när nåt man ställt in sig på inte blir av! vi får höras om helgen då...

2008-06-24 @ 21:52:02
Postat av: tina

hej vännen! hoppas att jag inte är vännen du inte kan räkna med? =/ jag tycker du gör helt rätt oavsett vad du gör, och jag vet hur det är när man har ont om pengar till mat och annat. åk till malmö, jag kommer ju tillbaks i augusti igen! då kan vi ses någon dag då. :) och är du i malmö på måndag kan jag åka dit lite tidigare så kan vi ses där då (mitt tåg går därifrån). ta hand om dej vännen, vi hörs och ses när det än blir :) stor kram

2008-06-25 @ 20:29:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0