Några trevliga besök:)

Har haft en trevlig förmiddag, fick besök av en killkompis(ett ex som jag inte haft kontakt med på sisådär ett år) , han kollade in min lägenhet och blev djupt imponerad och jag tog emot alla komplimagerna;)  Vi tog en promenad ner till stan och fikade på ett cafe, varma baguetter, mumsigt. Det var trevligt att träffas och allt kändes som vanligt, avslappnat och bra, precis så det ska kännas tillsammans med vänner:)


I torsdags fick jag besök av en vän på långa håll. Hon besökte sin syster i malmö men passade på att ta en tur till mig också vilket jag uppskattar högt. Det var en trevlig dag med mycket skratt och mycket prat om allt möjligt. Vi har bara träffats en gång förra året, fick kontakt på nätet genom samma intressen och sedan har vi upptäckt att vi är väldigt lika som personer också. Det känns som vi känt varandra i flera år. Synd att vi bor så lång ifrån varandra.....men vem vet om hon flyttar neråt.....hade varit skitskoj!:D

Denna helg är jag ledig, skönt ,en nästa helg jobbar jag plus de fem kvällarna från må-fre också. Men det handlar bara om fyra timmar de kvällarna så det påverkar nog inte hälsan så mycket.
Imorgon ska jag till helsingborg för att träffa de goda vännerna, ska bli skoj!:) Får hoppas att vädret håller i sig annars finns det andra saker att hitta på om vi inte kan vara inomhus.

Nej, om jag skulle ta och bege mig till ö&b och se om jag kan hitta nåt gottgott till ikväll....


Kommentarer
Postat av: F

Ja det var verkligen kul att träffa dig vännen! Synd att det ska va så långt mellan oss bara...Hoppas du haft en bra helg!Kram

2008-06-30 @ 15:02:23
URL: http://fardigbakadstudent.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0