Senaste trenden i Hollywood



125502-79Förra året handlade det  om att rumpan och brösten skulle  växa. Nu är den senaste skönhetsoperationen att förstora läpparna.Både Lindsey Lohan, Paris Hilton, systrarna simpsons you name it, har gjort läppförstoring. Såg en bild på Brittany Murphys läppar efter operationen, läpparna såg ut som om de fått en allergisk reaktion och svullnat upp, såg hemskt ut bokstavligt talat. Jag tror på det naturliga. Det gäller allting, man är formad till den man är av naturliga orsaker. Vissa är smala av naturen(extremt smala, vilket är idealet idag) och andra  är NORMALviktiga(läs NORMAL viktiga=hälsosamma) men förstör den naturliga formen genom att pressa sig ner i en vikt som man egentligen inte passar i. Förstår ni vart jag vill komma? Förstör inte din naturliga bild, din unika bild! Alla är unika och det är det charmiga och attraktiva hos en person!

Det blev ingen jogging imorse men fick besök av G och följde med henne på en promenad till stan.Vi passade på att luncha i stan, det blev kinamat.Sedan handlade jag lite på City Gross och därefter promenerade jag hem med mina kassar. Promenaden från och till stan blev dagens motion.
Köpte en paket glassbåtar  från engelholm(Ängelholm är känd för sin goda glass!) Saknar vissa vackra delar av skåne som Höganäs, Mölle,Ängelholm.....Skånes vackraste del ligger i norra skåne, så otroligt vackert med havet och klipporna!



Ikväll : Gossip Girl och en glassbåt

Kommentarer
Postat av: Jennie

hmm, ja det här handlar inte riktigt om ämnet i inlägget :) Men ang det du skrev i min blogg; jag har också tänkt på det, hade varit jättekul! Vi får prata om det och försöka hitta en bra dag när alla kan! kram

2008-03-11 @ 23:54:53
Postat av: Sofia

Åh, tack snälla! :)

Bra skrivet! Jag gillar inte alls det där med läppförstoringar, tycker inte det är snyggt för fem öre..

Ha en fin dag! Kram!

2008-03-12 @ 07:54:44
URL: http://tusse.tjejsajten.se
Postat av: martina

håller helt med! de e helt besatta i läppar nu!

2008-03-14 @ 23:54:52
URL: http://rosadamen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0