Godnatt

Jag är astrött nu! Höll på att missa ett jobb idag, var inte alls beredd på att de skulle höra av sig idag så jag kollade inte min mobil förrän den tiden som jag då skulle vara på plats och jobba. Jag hade ena katten i koppel ute på balkongen och tänkte diska upp för att sedan duscha och ge mig iväg för att handla då jag ser ett meddelande på min mobil från vikariebanken, mån tro jag fick panik. Jag bar in katten snabbt, slängde in solstolen och madrassen på golvet i vardagsrummet, slängde av mig kläderna svettig och äcklig som man var(hade tränat och inte hunnit duscha, inte lönt o duscha om man ska sola) tvättade av mig snabbt under armarna och på med rena och fräscha kläder utanpå den äckliga kroppen (hade jag nåt val?) och slängde ner matlådan i kasse, springer ut....glömmer en sak....springer tillbaka upp för trapporna in igen och hämta, ut och lås dörren...ner fär trapporna....slänger mig på cykeln och trampar iväg i en väldans fart.

Det har gått bra på jobbet, fick jobba med trevliga och roliga människor som bjuder på sig själva. Fick en ny kontakt som jag hoppas kan utvecklas till en ny vänskap, vill lära känna nytt folk däe jag bor.
En speleman kom på besök och spelade och sjöng i trevliga evert teube visor....bland annat några som jag också kunde texten på så jag bjöd på en visa vilket var uppskattande:) Älskar att sjunga! Det var lite härligt med musikpaus en stund:) Sedan jobbade man på........till klockan var halv nio och då var det ÄNTLIGEN dags att gå hem....skönt.
Imorgon ska jag upp igen och jobba klockan sju till fyra.....hur fanken ska jag palla? Sedan ledig på lördag för då är det födelesdagsfest i helsingborg men på söndag är det på't igen....ett till åtta. Men jag behöver pengarna samtidigt som jag vill behålla min hälsa. Nästa vecka ska jag ha bättre koll. Jag hade tänkt att ta bort mig idag på jobb men trodde inte de skulle höra av sig men nu vet jag bättre till nästa gång.


Klockan närmar sig tio och jag måste lägga mig........Godnatt alla som läser....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0