Mjölksyra i kroppen

Mjölksyra i kroppen, kan man ha det? Jag har hört talas om mjöksyra i benen men hela kroppen? Jag har det iallafall.
Känner mig svag och skakig i kroppen, ungefär som man sprungit ett maraton(inte för att jag gjort det) eller bättre jämförelse, ni vet när ni blir riktigt rädda för nåt och efteråt är man helt skakig, samma känsla har jag i kroppen utan att jag blivit rädd för nåt. Denna känslan kom till lunch ungefär och har hållit i sig sedan dess. Det beror inte på att jag utsatt kroppen för mycket träning för jag har inte joggat på tre dagar men idag tog jag mig igenom en trettio minutersrunda. I början var det mycket tungt men efter halva tiden var det precis som det blev lättare att springa så jag förlängde rundan lite idag och det blev sammanlagt en halvtimme. Det är så kontsigt, jag hade hur mycket ork som helst idag, ovanligt mycket men så fort jag stod inne i min lägenhet igen och hade lugnat pulsen kände jag hur benen höll på att vika ihop sig och samma känsla sitter kvar. Det är en jobbig känsla, eftersom man blir så fumlig i hantering av olika saker. Som tex nu när jag skriver på tangentbordet får jag kämpa för att träffa rätt knapp. Händerna darrar så mycket.Dessutom är min dator knäpp:S

Nu till nåt annat: Igår jobbade jag kvällen, fick sitta vak hos en vårdtagare pga vissa skäl som jag slutar med att skriva om här. Det är tystnadsplikt. Men hur som helst. Eftersom jag skulle sitta där i flera timmar så ville jag sysselsätta mig med nåt, teve går ju alltid hem. Jo....Jag sätter igång teven....svt dyker upp på skärmen, sedan när jag skulle trycka vidare för att leta fram en kanal som passar mig så börjar teven snöa. Jag tänker vad har jag nu gjort. Och jag provar mig fram på alla fjärrkontrollerna och tillsist håller jag mig till en som jag tror har en anknytning till att få fram kanalerna. Men istället visar det sig vara en kabelfjärrkontroll och jag letar på meny......jag hittar bruksanvisningsböckerna men inget hjälper, jag tror att jag sitter med detta skitet i en och en halv timme men ger upp tillsist och håller mig till veckotidningarna istället. När det var femton minuter kvar av tiden innan jag slutar så provar jag igen....och då provar jag en annan fjärrkontroll och jag vet inte vad jag gör men jag trycker på en knapp som tar fram kanalerna igen och jag blir så glad att jag lyckades klura ut det. Jag visste att min pappa skulle klara det, teknisk som han är. Men jag tror banne mig att jag ärvt en del av min pappas tekniska sida också:D








Shit, jag har potatisgratäng i ungen som snart är klar, får nog lägga på kotletten(lr hur det stavas) på pannan så de blir färdiga i tid.

So long!

Kommentarer
Postat av: Sofus

jag tror inte det var mjölksyra du fick utan ett blodsockerfall, då blir man fumlig, skakig och orkeslös. Mjölksyra är nåt annant det är när musklerna i en kroppsdel, oftast benen, börjar krampa pga för mkt ansträngning vid träning eller fysisk aktivitet.

2009-02-11 @ 23:03:53
Postat av: Jennie

Eller så kanske du har en infektion i kroppen och håller på att bli sjuk? Då kan man ju känna sig svag och orkeslös och som i sin tur resulterar i att man blir lite snurrig och fumlig. Ta det lugnt med träningen så länge!

2009-02-12 @ 00:07:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0