Inte ens väckarklockan väckte mig...

Idag tog jag omedvetet sovmorgon till åtta, då steg jag upp och förberedde mig inför joggingtur i den friska luften.
Såg att det snöade ikväll och sedan töade det väl bort men så frös det på igen och blev isbana på sina ställen. Jag fick ta försiktigt när jag joggade idag men jag såg till att jogga på gräsplättar istället även om var jobbigt då gräset var fruset samt att där låg en massa små jordhögar(som också frusit) efter grävlingar. Men det var en härlig syn vid havet, vattnet  var frusit en bit ut till strömmarna. Isen såg verkligen ut som ett konstverk då det hade massa olika mönster.
Efter träningen körde jag den berömda träningen för rumpan och sedan blev det stretchning.

Igår visade de förra sommarens föreställning från Fredriks dahlsteatern på sv1 med bla Eva Rydberg, Siw Malmqvist (hon heter väl så i efternamn, den kända mulliga tanten som varit med i stefan o Krister föreställningarna?) och Marianne Mörk i rollerna och så självklart andra duktiga dansare och skådespelare. Föreställningen heter " Rabalder i Ramlösa" och det var en härlig show, man skrattade gott!:) Men som alltid när jag sett musikalisk show , efteråt är jag alltid så uppspelt och får ett enormt suug av att själv vilja agera på scen. Programmet var slut vid halv elva och jag har varit vaken sedan sex på morgonen och jobbat i åtta timmar, men var jag trött? Nej,den musikaliska showen har gjort mig pigg! Men efter lite tankar kring klädval på fredag då "vi" ska fira T så lyckades jag somna och sov hela natten.

Jag vaknade till på småtimmarna utan att ha en susning om vad klockan var men efter att konstatera att det fortfarande var mörkt ute så var klockan inte så mycket så jag somnade om och hörde inte ens att väckarklockan ringde(jag brukar vanligtvis ställa klockan på sju när jag bokat upp mig på jobb från sju ifall de skulle ringa, måste alltid vara beredd) vid sjutiden.
Jag har öronproppar i örononen när jag sover eftersom jag är så himla känslig för ljud och eftersom grannarna betedde sig som om det var mitt på dagen , klockan halv elva på kvällen såg jag till att jag inte hörde nåt och såklart inte ens väckarklockan, suck. Men som tur hade de inte ringt mig imorse.  De har inte ringt in mig än så länge........jag vill helst slippa kvällar för jag fungerar inte då men jag har inte mycket val om det blir så att jag får jobba kväll. Jag behöver ju pengar!

Jag behöver handla idag, kylskåpet är tomt på grönsaker så jag får cykla iväg till  affären...........men jag väntar lite eftersom de kan ringa mig.....japp så här är det jämt.







Bjuder på en gammal bild tagen en vacker söndageftermiddag i maj 2007

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0