trettondagsafton



Jag blev bokad på jobb idag, tjoho....På morgonen ringde de in mig lite efter sju (som väntat) och jag satte mig på cykeln och trampade iväg. Inte riktigt så gick det till. Jag hann med att bädda sängen, trycka in linserna  i ögonen, tömma katternas låda ett x antal gånger innan och byta om innan jag kunde lämna hemmet....höll på att glömma medicinen......inte bra.....upp för trapporna igen och hämta medicinen sedan kunde jag trampa FÖRSIKTIGT (det var svinhalt och svinkallt = minus tio tolv grader) till jobbet.

Trots kylan så har vädret ändå visat sig från den bästa sidan, vindstilla och strålande sol och då måste man bara passa på att vara ute så jag tog mig en uppfriskande joggingtur efter jobbet,skönt. Även om jag tränar för hälsan så tränar jag också för utseendet skull. Vem som helst ljuger som säger att de tränar enbart för hälsans skull. Jag känner att jag lagt på mig under julen, shit vad fort det går:S Jag lägger på mig ganska snabbt men jag blir väl av med det lika fort också. Men jag är emot dessa "jojobantningarna" fast jag bantar inte. Jag äter som vanligt, bara mindre av det vita sockret och mer frukt och grönt.

Igår sjöng jag i stort sett hela dagen, det var sång och dansträning fast mest sång på teatern. Det är mycket jobb med showen nu eftersom den stora premiären börjar närma sig.......Det brinner i knutarna för min del som inte ens kommit till halva manuset. och inte kan jag alla sånger heller, nåja det blir nog bra.Det brukar oftast ordna sig tillslut, även om man själv hjälper till.

Nej nu får jag springa ner i tvättstugan och slänga in en ny och sista maskinen.

tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

här var det fullt ös =) skönt med lite extra cash!



kram

2009-01-05 @ 19:56:07
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0