söndagsträning och melodifestivalfinalen


Jag håller på att bli tokig på ena katten som springer i lådan helatiden, jag städade igår, dammsög och tvättade golv(som alltid) men idag syns det inte ens att jag städat:(

Idag fick jag ingen sovmorgon trots att jag inte fått jobb idag(än så länge) men det var körrepetetion idag eftersom vi fick ställa in torsdagens körrepetetion pga att Johannas praktikschema krockade med körens lektion. Men det löste sig, det var ganska många som dök upp på dagens repetition och ytterligare två nya medlemmar- sopraner båda två.....varför inga killar???? Hallå??? Finns där någon kille som älskar att sjunga så är ni välkommna till Divertimentokören.

Jag har också tränat idag.......men ärligt talat så har det bara känts tungt att springa de senaste dagarna, vet inte varför. Jag ska börja variera joggingen med powerwalks istället för att inte skada knäet. Imorgon blir det en timmes powerwalk. Men jag kör alltid styrketräning efteråt. Denna vecka har jag tränat fyra gånger vilket känns bra......man bör dock inte träna mer OM man inte är ute efter att bli fitnessmodell.
Dagens lunch blev rester från gårdagens pizza, lade i lite keso för att få mer protein.

Melodifestivalen igår var riktigt bra, vilken rysare........man visste verkligen inte vem som skulle kamma hem den största folkrösten då de som redan fått sina röster inte får mer............men så den sista 144 går till Marlena....yes yes yes.....jag hejade verkligen på henne, henne eller Sarah men jag är verkligen nöjd. Äntligen börjar svenska folket att fatta vilken typ av låt som har en chans att gå hem hos de andra länderna också:)


Nu ska jag vila min nacke känner jag......så här slutar jag att skriva.



Ha en skön söndag!


Kommentarer
Postat av: Sophia

Håller me dig, är jätte nöjd över att Malena vann:)Är så trött på de här platta och vanliga som nästan alltid vinner annars...Kram

2009-03-16 @ 12:43:09
URL: http://sophias.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0