Rekryteringsmöte


Jag trodde att jag skulle på jobbintervju i Lund idag. Tog tåget in(orolig att jag inte skulle hitta) och frågar mig fram efter vägen. När jag tillslut är framme vid AMS möts jag av en stor folkmassa, vad är detta? Tänker jag. Läser på porten att det är rekryteringmöte, kul? Jag vet inte vad det innebär , har aldrig varit på ett sådant förut. Men hur som helst så gick vi (hela folksamlingen) in i en sal och där fick vi en massa information om företaget som söker personal.Efteråt fick vi varsin en nummerlapp, jag hade nummer 90 och numrena började på ett såklart. Jisses, här kommer jag få sitta hela dagen. De skulle ta in 20 nummer åt gången och två minuter per skalle skulle intervjun ta. När vi sedan var på nummer 31 fick vi ny information. Att de som hade tom siffran 60 skulle stanna kvar och vi andra fick gå hem men vi skulle spara vår nummerlapp då vi komma att behöva den till nästa vecka när vi var välkomna tillbaka och fortsätta intervjuerna. Ja, jag får väl göra, åka tillbaka då. Men då ska jag passa på boka in en träff med min kompis i Lund.

Så jag har nästan precis ätit lunch och behöver städa hemmet för imorgon ska jag ut o partaja och då vill jag inte hålla på att städa. Tänkte prova mina nya joggingskor också idag men jag tror att jag hoppar över träningen, har ändå sprungit från stationen till AMS i Lund och sedan cykelturen från stationen så helt förslappad är jag inte idag och igår tränade jag mycket också. Nej det skadar inte och vila. Jag vilade iofs i Tisdags men tänkte träna imorgon igen så tar städningen idag men inte orkar jag med nån storstädning , nej det blir bara att plocka lite och dammsuga. Jag känner bara för att lägga mig på sängen och vila, bläddra i nån tidning(om jag haft) men tror jag läser den där boken istället. Jo jag gör det, det är så ruggigt väder ute att man bara vill kura ihop sig med en filt o nåt bra att läsa.


Idag är det fredag, mysfredag......men inget gottmys för mig....jag ska äta på söndag istället och då ska jag äta vad jag vill, då har jag en ätardag fast jag har redan fuskat i veckan. Igår blev det fyra stycken havreflarn och i tisdags när jag var iväg med mamma blev det kanelsnäcka och varm choklad och sedan efter lunchen en elefant. Men men jag bryr mig inte eller jo det gör jag men jag orkar inte.........så livet är till för att njutas.


Nu ska jag avrunda här.

Ha en myyyyysig fredag!


Kommentarer
Postat av: Jennie

Men vad trist att du åkte till Lund och sen inte fick träffa någon! Men hoppas informationen innan gav något i alla fall. AF är lite snurriga ibland :)

2009-11-06 @ 18:41:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0