deepday are gone


Förstod inte vad som hände med mig igår. Vaknade jätte-deppig. Sov i stort sett hela dan igår. Cyklade till affären för att handla lite onyttigt att stoppa mitt sockerbegär. Krängde en hel burk nutella. Det blir dyrt i längden. Orkade med en dusch också.


Idag när jag vaknade kände mig inte alls deppig längre utan tog mig upp och ut på en skön joggingrunda. Det blev 50 minuter. Gick lite tungt då jag fick motvind och dessutom sprang jag omväg i spörregnet. Blöt som en hund staplade jag mig upp för trappan, kämpade mig igenom några magövningar. Sedan var det dags för frulle nummer 2. Duschade och satte mig för att skriva ansökningar/skicka ansökningar. Har nu käkat lunch/middag i form av två feta korvar och hemmagjord potatismos. Måste handla grönt och frukt. Men det får vänta.

Trodde att jag skulle orka med styrke på eftermiddagen men känner mig så himla trött så tar de imorgon istället. Ska trampa iväg till affären och köpa kattsand nu iallafall.


Inte mycket form at skryta med. Jag har ett mål nu til hösten- ska köra mycket överkropp i styrketräning , rumpa men benen får vila så de inte blir större. Vill minska måtten på låren. Benen får sin träning genom löpning och powerwalking. Och...så ska jag köpa mig ett gymkort till hösten. Nya träningskläder. Nu ska träningen bli ett nöje!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0