Vilken skitdag!


Jag var sinnesjukt trött imorse. En obeskrivlig känsla. Men ändå skulle jag ge mig iväg till gymmet och löpbandet. Gick väl okej med löpningen. Smalbenet börjar klydda nu också. Behöver nya dojjor men det är inte det billigaste. Efter 45 minuter löpning/jogging/intervallträning körde jag några magövningar, var så stressad också så det blev ingen bra kontakt. Gav ganska snabbt upp då jag redan var stressad.

Har känt nån slags stress hela morgonen. Sovit kasst också, därav obeskrivliga tröttheten. Ikväll är det min fav-serie Grey's och jag undrar hur jag ska orka. Imorgon tänker jag tillåta mig sova ut för då är det bara träning som gäller och så då kören på kvällen.

Jag har varit på jobbintervju i malmö idag. Det gick okej må jag säga. Det lät på dem som de skulle anställa mig. Men så har jag några andra på g. Man väljer det som ger mest, som garanterar jobb helatiden. Ett ställe har hört av sig och skulle vilja anställa mig i sommar men först går den fasta anställningen. Åhh jag HOPPAS få denna tjänsten. Nu är det MIN tur! Annars undrar jag...om jag ska gå på försörjningsstöd som pensionär också???!!!

Efter jobbintervjun börjar kasoet. Jag traskar som vanligt till Triangelns station och ska lösa en biljett. Skärmen visar att biljetten kostar 14,90  för en enkel till La.?..Det kan fan inte stämma! Detta har hänt förr. Jag blir upprörd och ju mer den visar samma jäkla orimliga summa desto mer känner jag paniken rusa och medveten om att jag skulle missa första tåget hem. Ringer till mamma (ja vad kan hon göra?) och beklagar mig. Sedan beslutar jag mig för att PROMENERA till centralen. Vänder om och ska gå emot Södervärn för att få hjälp på kundcervise men får reda på att de inte har kundservice på Södervärn så bestämmer mig ändå för att GÅ till centralen. Jag trodde jag skulle missa nästa tåg också. Men där hade jag tur. Svettig och trött  med ömma fötter löste jag biljetten i kundservice och får då också löst problemet. Skönt! Tar min biljett och SPRINGER till spåret, springer ner för rulltrapporna, ser att spåret är ändrat, springer upp igen men då hade jag gott om tid. Men jag kom med tåget.
Väl hemma i LA, smiter jag in på ICA för att köpa krom-tabletter. Då visar det sig att de inte har dem, suck. Påvägen hem håller jag på att bli påkörd av en påverkad(?) bilist! Det var han som gjorde fel.Han körde bara rakt ut. Det handlade om milimeter och sekunder! Helt skakig fortsatte jag trampa hemåt.

Sitter och väntar in Glamour. Jag går inte ut mer idag.




Kommentarer
Postat av: lovisa

sv jasÅ?:D fungerar kromtabletterna tkr du`?:)

2011-04-08 @ 17:21:39
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0