Sömnlösa nätter gör en överviktig


Hallojsan!

Usch sedan jag började jobba då jag också samtidigt hade min vila från träning har jag lagt på mig fett. Jag vet att det inte har med vilan å göra. Vad det har med o göra är för lite sömn. Jag lägger på mig när jag inte får sova. Jag stiger upp i ottan. Detta är vansinnigt, låt mig få flytta till malmö NU!

Jag har iallafall kommit igång med träningen regelbundet igen. Jag försöker lägga in träning när jag har ork o tid. Har börjat med styrketräningen igen och löpning, korta rundor utomhus då man sparar tid och det är roligare att springa i naturen än på löpband. Jag springer korta rundor pga att jag har för kassa skor. Men än så länge har jag inte råd med nya skor.

Mitt vikariat tog slut den 11 augusti men har hoppat in och jobbat sedan dess. Idag tog jag dock en ledig dag men tyvärr(?) startar kören ikväll och jag har ingen som helst lust att gå dit. Känns mer som kören blir ett stressmoment för mig och jag är så spilttrad om jag ska vara kvar eller inte. Jag vill bygga upp mitt liv nu. Min hälsa är viktigare och jag skiter i om jag sviker körkamrater bara för att jag tar hand om mig själv. Jag har varit inne i väggen tidigare och det tänker jag inte göra om. Innan jobbet startade i somras fick jag en lättare form av deppression, tränade för mycket och fick lägga det på is för ett tag. Vilade en månad från all träning och nu känner jag mig taggad att köra igång igen DOCK drar jag ned på antalet pass i veckan ordntligt.
Så nej jag vill inte gå till kören ikväll. Jag vill bara ha en lugn kväll, lyssna på Staind, titta på teve "true talent" och bara ta det lugnt....Dessutom ska jag upp o jobba imorgonbitti, visst det ska de andra också men nej. Jag vill INTE till kören. Även om jag älskar musik men att vara med i denna kör innebär otrolig uppoffring stor del av sitt privatliv...Och så kommer denna jäkla knutbalen som jag ska se till o jobba när det inträffar! Jag VÄGRAR gå med i ännu en knutsbal, sitta och kvida sig igenom den förbannade sittningen och lyssna på tradigt babbel. Nej tack. Oj vad negativ inställd jag är till kören. Men det innebär så oerhört mycket tid. Därför är det många som pausar. Usch jag går INTE dit ikväll.

Jag var ute och sprang igår efter jobb, ska försöka ge mig ut imorgon också efter jobb. För inte pallar jag ta mig till gymmet. Det får bli på förmiddagen. Så sjukt mycket folk på kvällen.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite och fortsätta lyssna på Staind<3 myyyyys:)

 

 


Kommentarer
Postat av: Jennie

Du är inte i närheten av att vara överviktig så tänk inte så! Hoppas du snart kan flytta till Malmö, håller tummarna!

2011-08-25 @ 18:38:05
Postat av: Cilla

Jennie: Jag har inte sagt att jag är överviktig. Tack!

2011-08-25 @ 18:42:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0