Tappat sugen?

Det känns som jag har det., suget på styrketräning. Känns som jag är inne i en cardio-period. Men jag får nog tvinga mig iväg på ett biceps och bröst pass ikväll innan dansen.
 
Har haft en ledig dag idag, ledig och ledig. Det beror på hur man ser det. Började med sovmorgon....men inte sov jag tillräckligt ändå. Vad fan gör man med dessa fanskap till grannar som inte kan kan stava till HÄNSYN....Jag har grannar som spelar musik tills de går och lägger sig, vid typ kl 04.30??!! Är det klokt??! Nej jag ska se till å spara ihop till en insats så man kan få ro nån gång. För så här kan JAG inte bo:( Jag la mig vid halv elva och somnade , vaknade sedan halv tre och kunde inte somna om pga oväsen, tack!  Låg och snurrade tills det blev helt tyst och då var klockan halv fem, kul.  Inatt MÅSTE jag få sova för imorgon ska jag hinna med ett träningspass INNAN jobb.
 
Nu till dagens aktiviteter: Sovmorgon till åtta och sedan upp och göra vid sig för att gå på utbildning i ett par timmar angående jobbet. Ny verksamhet som ska starta och det var en massa info om det. Sedan hem, laga mat, äta ringde ett par samtal och gjorde en tilläggsanmälan på inbrottet jag var med om i våras. Sedan tog jag en powernap , därefter cyklade jag ner till optikern. Nu sitter jag här , har intaget melliset, väntar på att maten ska smälta , sedan drar jag iväg till gymmet för ett biceps och bröstpass samt dans. Har även blivit en massa cyklande fram och tillbaka, det räknas väl också?;)
 
Så , KOM IGEN TAGGA TAGGA...........!!!! NU KÖR VI!!!! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0