Nya krafter!

Igår började jag med hälsosamma vanor. Promenad på morgonen och lite styrke. Sedan handlade jag frukt och grönt som jag fyllde kylen med. Träningen  var tuff  igår men desto lättare gick det idag. Det var oerhört skönt att känna musklerna i kroppen arbeta igen. Jag ska ta min morgonpromenad varje dag, åtminstone så ofta jag kan. På måndag när skolan börjar ska jag försöka se till och fixa ett gymkort (får rabatt genom skolan).Träning gör en piggare och gladare(endorfiner bildas).
Jag trivs i min kropp och bryr mig inte om hysterin att tappa kilon. Dessutom har jag normalt BMI. Så länge min kropp får arbeta så ofta den kan, är jag nöjd!

normalt BMI= 20-25

Så underbart väder igår, solen sken och himlen var blå, inte nog med att man LÄNGTAR till ljusare tider.Det är FÖRSTA gången jag längtar till våren! Kanske beror det på att vintern varit ovanligt grå och mörk denna gång.

Har brunt vatten i kranen......inte kul.....har ringt kommunen om detta och de lovar åtgärda problemet men jag undrar NÄR det sker? Man är ju i STORT behov av vatten!:o

Nu nalkas det lunch med Våra bästa år:D

Au revoir!

Kommentarer
Postat av: F (fia)

Hej vännen!Hoppas du kan få känna dig bättre nu med träning och sånt!Jag har faktiskt startat en ny blogg ändå, känns okej nu om jag utelämnar det personliga mer och mest skriver om min situation nu när jag är färdig med studierna.Känner jag behövr nått slags forum ändå...Kramis

2008-01-10 @ 10:13:35
URL: http://fardigbakadstudent.blogg.se
Postat av: F

Hej vännen!Kikar in hos dig igen, tack för kommentarerna i min blogg!Hoppas du mår bra!Många kramar!

2008-01-16 @ 19:36:46
URL: http://fardigbakadstudent.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0