En Bra Dag



Idag är en bra dag!:)

Startade morgonen med en goood frukost, nästan så man blev för mätt men blir alltid så då man samlar massa vätska i kroppen pga tant röd:S  Hur som, det blev "specialare"-gröten , ett ägg,nypressad apelsin,en stor kopp kaffe med sojamjölk.
Efter att frullen sjunkit lite så var det dags att bege sig till gymmet, var inte så värst pigg dock. Men det ändrades efter den uppfriskande korta powerwalk som uppvärmning och jag började köra i smithmaskinen-2 övningar-bröst och triceps. Sedan bicepscurlx4 o efter det körde jag triceps pushdownsx4 varvat med underarmscurl...det är bara underarmarna som rör sig, resten av armen är stilla. Fick sådant jäkla pump i armarna idag plus att jag fick ENERGI som jag inte haft tidigare. Men det är nog vilan som gjort det:) Eller omega-kapslarna. Nåja. Ett superbra pass var det iallafall och jag är mer än nöjd! Ikväll blir det återbesök på gymmet för dans fuenga. Lär väl vara proppfullt, med alla träningsfreaks och så de som avgett nyårslöften o måste komma i form för bikinisäsongen, störtlöjligt med sådana! Träning ska man sköta helatiden, det är ju en livsstil att röra på sig , mer eller mindre. 
Nu har jag  slängt i mig en STOR lunch bestånde av min hemmagjorda satayjordnössås med kycklingbitar, råris,brocoli och en morot. Ska käka en morot VARJE dag så får man en fin grund till solbränna haha:P Magen blir lätt svullen nu med tanke på att magen som sagt samlar vätska men de hinner väl förhoppningsvis lägga sig till det är dags för nästa matintag, mellis.

Nepp, nu ska jag inte sitta här, ska plugga repliker och sångtexter. See ya!





Kommentarer
Postat av: josephine

hej! allt bra idag ? :) kram

2011-01-18 @ 15:38:03
URL: http://joseephiines.blogg.se/
Postat av: Karin

Låt ju toppen. Gott och massa energi!:) Hoppas du har en fin onsdag också

2011-01-19 @ 14:00:39
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: josephine

sv: härligt :D jo bra! vad gör dudå? kram

2011-01-19 @ 15:18:28
URL: http://joseephiines.blogg.se/
Postat av: Gaymasen

Sv: Haha, jag vet. Linfröshoten är verkligen... nasty. Men ska nog inte ta den imorgon. Så slemmig och äckligt. ;D

2011-01-19 @ 20:51:17
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0