Intervallpass, älskade, hatade fast mest älskade....

Ja så var man igång med intervallpassen igen. Nu ska jag försöka köra mitt gamla upplägg med regelbundna intervallpass. De är ju så bra. Man behöver inte köra så värst länge och dessutom ökar förbränningen och du blir PIGG. Nej, jag fattar inte varför jag slutade med dem. Men de vart nog i samma veva som löpningen vart jobbig och då blir det tråkigt. Så jag började springa utomhus och sedan provade jag igen och det vart igår. Mitt första intervallpass och jag började lugnt men ändå inte. Vart inte alls sugen och visste inte om jag höll på att bli sjuk eller nåt. Men tänkte att jag börjar med fem minuters uppvärmning och sedan får jag se men det gick bra och jag körde på, höll mig på 14 km/h en minutsintervall med vila en minut på 11/km. När det blev för tufft ökade jag vilan och sedan gav jag allt sista minuten. Sprang i 30 minuter. Körde mage efter det. Men kände ändå att nånting inte är som de ska vara i kroppen. Känner det helatiden. Men jag kör på och så får det bryta ut istället. Om tiden funnits hade jag även kört 15 minuter extra cardio på crossen som jag gjorde förr. Men imorgon är det intervalldags igen. Då ska jag komma iväg tidigare så jag hinner med hela träningsprogrammet:)
 
Dagens träning: Gym: axlar, körde en ny övning. Men tydligen kan jag inte köra så hårt för ena armen blir fortare trött än den andra.(eller den strejkar, tappar styrkan) Precis som  med benet(som känns som de låser sig) Vet inte vad det beror på:( Efteråt PW på bandet i 25 minuter (5 minutersintervaller) .
 
Hade tänkt gå på nåt danspass men hinner nog inte det:S

Kommentarer
Postat av: Emma

Grymt intervallpass. Ja, jag vet att jag slutade för att det är så jäkla jobbigt! Ibland måste jag verkligen tvinga mig för att göra det. Men känslan efteråt är oslagbar =)

Sv. Ja, men idag har det känts mycket bättre i magen iaf. Pepparpeppar... Har ofta problem i vardagen, liknande som för dig med svullenhet, men även illamående eller bara ont i magen... Men den här gången var det mycket värre. Antagligen någon bakterie eller likande från Turkiet... :S

Intervaller är verkligen grymt. Önskar bara att jag hade någon som var med och pushade en lite ibland. Oftast går det bra själv, men för att klämma ur det där sista är det alltid skönt att få lite extra pepp. Men, det ger nog resultat ändå hoppas jag ;)

2012-09-04 @ 22:25:32
URL: http://semmla.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0